אני פשוט בשוק

השורד

New member
אני פשוט בשוק

השלמתי עכשיו את התכנית של The Voice מרביעי.
אין שום מצב שבעולם שדנה עברה מול שתי התותחיות האלו. יש רק 3 הסברים:

1. הזיופים של דנה לא היו היחידים. צריך לבדוק את ההצבעות
2. המון ערבים הצביעו
3. אין כמעט מסמסים מלבד המקורבים של המתמודדים

אני לא חושב שהיתה הדחה יותר תמוהה מההדחה של סיוון בכל העונות של כוכב נולד. אין אף בן-אדם אובייקטיבי עם חוש שמיעה תקין שיעדיף את הביצוע שלה על פני סיוון או רז.
זה כמעט ומשכיח את ההעדפה הטפשית של שלומי שבת לבחור במשעמם ההוא על פני מאור תיתון שהיה מעולה - רק כי הוא חושב שלמשעמם הוא יכול לעזור יותר. אדוני, אתה בתחרות!!
אגב - גם מאור וגם רועי לא רואים במראה האחורית את יובל האוברייטד.

השורד

New member
וכמו שאמר אורישקי - מגיע לאביב

עכשיו הוא תקוע איתה ונאלץ להדיח את המתמודדת הכי טובה שלו. אולי היחידה שמסוגלת להתמודד עם קטלין בגמר

kobyz21

New member
מה ההתלהבות הגדולה מקטלין?

חוץ מיכולת ווקלית גבוהה שלפעמים זה סתם צעקני, עדיין לא מצאתי בה משהו אקסטרה, לא צבע קול מעניין, לא הגשה מיוחדת... היא קצת סתמית.

moshavnikit

New member
מסכימה לגמרי!

אורישקי

New member
!!! היא מדהימה

יש לה קול אדיר שבשירים נכונים כמו listen הוא מעולה לה, יש לה מלא סטאר קווליטי, היא חמודה ברמות שזה מאד מוסיף לה.

andre93

New member
אי אפשר להתעלם מהכישרון.

נתחיל מזה שהיא הכי טובה בנבחרת של שרית. אתה לא מוצא בה משהו אקסטרה אולי כי היא מקנדה וייקח לה זמן להתרגל לבמה בישראל והיא שרה רק שירים באנגלית כרגע.
אני בכל זאת מעריך אותה מאד כזמרת וחושב שיש לה עתיד. חוץ מזה זמר לא חייב להיות בעל צבע קול מעניין ולא הגשה מיוחדת( אם באמת קטלין חסרה את כל אלה, שלפי דעתי זה לא נכון)

kobyz21

New member
יש לה את הכלים

אבל יש לי קצת תחושה שהיא כאילו זמרת נשמה בלי מספיק נשמה...
ובנבחרת של שרית הכי אהבתי ואולי היחידה משם את אור אדי החמודה!

kobyz21

New member
עזוב, אביב גפן הוא נבזה

זה בנאדם שאי אפשר לבטוח או להאמין בו, הוא פועל לפי אינטרסים לא טהורים או סתם קפריזות, הוא פשוט רצה שדנה תעבור ובצורה הכי מעצבנת - ע"י הדחתה של המתמודדת הכי נפלאה בתוכנית.
הביצוע של רז היה מצויין, למרות שעבורי היא נשמעה בול כמו נינט, לא שיחזרה את היכולת מהאודישן, שם היה בה משהו יותר יחודי וקסום.
סיון היתה נפלאה, רמה או שתיים מעל כולם!!!

efi s8

New member
עוד אנשים אמרו לי שהיא נשמעה כמו נינט

אני לא שמעתי דמיון

kobyz21

New member
משהו במרקם הזכיר אותה

לא חושב שזה משהו כללי, אלא ספציפי בביצוע הזה, לדעתי רושם שנוצר בעקבות זאת שהשירה שלה הפעם היתה בטון שונה מהרגיל שלה.

shirblabla96

New member
וואו איזה הגזמה עם אביב

מותר לבנאדם לבחור מישהי אחת על פני השניה למרות שזה לא לטעמך זה לא עושה אותו "נבזה שאי אפשר לבטוח בו " ובכלל בהופעות חיות הקהל בחר בדנה ואז היה בחירה ממש קשה בין רז וסיוון שכל בחירה היא טובה. אתה לא מכיר את הבנאדם אז להגיד כאלה דברים עליו זה לא לעניין..

kobyz21

New member
הרבה יסכימו שהוא לא ישר בבחירות שלו,

שהוא גרם עוול לכמה וכמה מתמודדים שלו על חשבון דברים לא מוצדקים.
כל ההתנהלות שלו, לא מן הנמנע שיש בה זדון, הרי זה היה ברור שהקהל יבחר בדנה במיוחד לאחר הוספת הרעיון לשיר בערבית והשימוש הציני בזה כדי לחזק את הקולות של המגזר ובכך להפוך את הקרב ללא הוגן וענייני, אז למה למרות זאת לשים את סיון ורז ביחד, שלשתיהן מגיע להמשיך לשלבים גבוהים, כנראה כדי לעשות רעש ודווקא בכוונה!

shirblabla96

New member
יש לו הרבה זמרים מעולים

ככה שיכול להיות כמה מקרים ששמים שתי זמרות חזקות באותו הזמן.
ולא דווקא הערבית זה זה שחיזק את המגזר כי היא כבר הייתה ערביה לפני זה שהיא שרה בערבית זה לא כזה שינוי רציני ולמה דווקא שימש ציני? אם היו משנים את זה לכל שפה אחרת זה לא היה נחשב כ"שימוש ציני"..
ואני דיי בטוחה שאם הבחירה הייתה בידיים של האביב הפעם הוא לא היה בוחר בדנה אבל גם אם כן אין מה לעשות זה הפורמט.

אורישקי

New member
הערבית בהחלט עזר לה

בכל אופן, זה שאביב שם אותה נגד שתי הזמרות הכי מקצועיות ופייבוריטיות בנבחרת שלו אומר שהוא העדיף שהיא תודח. למרות שקשה לצפות למשהו עם האיש הזה.

אורישקי

New member
הקהל = קהל הערבים

מה שמעצבן שהוא ככה העביר את דנה על פני אריאל שהיא מתמודדת מעולה ומוכנה לצאת לקרב, ונגד שניר שאם הוא רוצה בן אדם לא משופשף אבל שיש בו משו -אז ברור ששניר יותר מתאים לזה ולא דנה.
לגבי זה שבחר בסיון להדחה ולא ברז - אני מצדיק אותו כי רז יותר טובה לדעתי למרות שגם סיון תותחית.

kobyz21

New member
זה בדיוק מראה את הסתירה שבו והחוסר כנות

בשבילי סיון עדיפה על רז, היא זמרת כל כך חלומית הסיון הזאת!
באודישנים עם כמה שהביצוע של רז היה מופלא, הביצוע של סיון התעלה עליו לפחות ברמה אחת, כמו גם בשלב ההדחה האחרון אני חושב שסיון היתה טובה הרבה יותר.

אורישקי

New member
זה כבר עניין של דעה

כי אני חושב ששתיהן זמרות טובות, זה לא שאחת מהן טובה באופן משמעותי על השניה, כמו שהיה במצב של דנה נגד אריאל, ששם כל בן אדם אובייקטיבי היה מודה שלדנה יש יותר מדי מלא להשתפשף וכרגע לפחות אין לה קול/דיוק/כריזמה כלשהי

למעלה