אני פשוט בהלם.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוף לא רוצה....

זה ממש מעציב אותי כי אני חושבת שהם היו חלק חשוב מהלהקה.. זה היה נראה כאילו הכל בסדר... כלומר ראיתי פוול סרטונים שלהם עם היילי וזה פשוט נראה כאילו הם החברים הכי טובים... אני מקווה שהכל יסתדר להם...

rocky girl

New member
קראתי את התשובות של ג'וש לשאלות ויש שמה

שאלה אחת ממישהו -" ג'וש, האם אתה חושב שאתה וזאק אי פעם תחזרו להיות חברים של שאר הלהקה?" וג'וש ענה שהוא מקווה שכן....שהוא מקווה שהם יחזרו להיות חברים בעתיד אבל- "כרגע זה לא עומד לקרות"... ואו.....................:/:/:/

2MayaN2

New member
כן ראיתי את זה../images/Emo10.gif ../images/Emo221.gif

אבל אני מסרבת להאמין שהחברות שלהם לא הייתה אמיתית...אני לא רוצה לחשוב שכל מה שהאמנתי בו היה שקר.

HaDaRoSh

New member
אני פשוט לא יודעת.

לדעתי, עם כמה שאני אוהבת את ג'וש, הוא סתם ניסה להוציא את כל השלוש האחרים פשוט, סליחה על המילה, חרא. אני לא אומרת שהוא משקר או משהו כזה חס וחלילה, אבל אם באמת יד בעיות בינכם, אל תלך ותוציא את הכל החוצה למיליוני מעריצים ותנפץ להם את כל מה שהם האמינו בו, תפתור את הבעיות שלך בעצמך. חוץ מזה היו שם כמה דברים שהוא אמר שאני די בטוחה שזה לא קרה. חוץ מזה, יש בינכם הרבה מתח, סבבה, אבל ללכלך על חברים שלך שהופעת איתם זמן די נכבד ולהגיד שלא כל כך אכפת להם מפראמור כי הם לא הקימו אותה? נו באמת. יכול להיות שזה יהיה שינוי לטובה? האמת שאין לדעת עד שנרגיש את זה. פשוט צריך לחכות.

rocky girl

New member
לא נראה לי שהוא התכוון בקטע של ג'רמי וטיילור

לא אוהבים את פארמור כמוני.....הוא התכוון שהיילי, הוא וזאק היו בלהקה מההתחלה (והוא ג'וש וזאק הקימו את הלהקה מההתחלה אגב ורצו לצרף את היילי...וזה יצא הפוך בסוף כאילו היילי מצרפת אותם) וטיילור וג'רמי יצאו מהלהקה וחזרו וזה וזה....וג'וש וזאק היו בלהקה מההתחלה וראו את כול השינויים ואיך היילי והמנהל והאבא שלה משתלטים על הלהקה... ובכלל...ג'רמי וטיילור נראים הרבה יותר קלילים מג'וש...כאילו שאכפת להם יותר להופיע ולנגן ולאהוב את תשומת הלב...אבל ג'וש לא נראה כזה...הוא לא בלהקה כדי להיות בלהקה...הוא רוצה להיחשב...שיהיה לו קול...שהוא יכתוב שירים שהם משמעותיים בשבילו.... האמת שאני יותר מבינה את ג'וש....אולי בגלל שהיילי כרגע לא כתבה שום תגובה להאשמות שלו (או לסיפור שלו)....אבל נראה שג'וש התאפק כבר מתחילת הקמת הלהקה וסוף סוף הוא פרק את מה שיש לו בלב והיה לו האומץ לעזוב את הלהקה והמעריצים...

rocky girl

New member
ולצערי הרב..למרות שאני לא מאשימה את ג'וש

אני מסתכלת על היילי בצורה שונה לגמרי עכשיו....לא רק היילי...אלא על כול האלבום החדש... פתאום ignorance, playing god קיבלו משמעות אחרת לגמרי....למרות שתמיד ידעתי שהשירים שליליים והכול, עכשיו אני יודעת שג'וש נפגע מהמילים שלהן.... אבל אני עדיין מזדהה עם המילים.....מה לעשות שהיילי מוכשרת..:D

2MayaN2

New member
גם לי זה קיבל משמעמות טיפה אחרת ../images/Emo221.gif

אבל איו לי טיפת כעס כלפי היילי או אף אחד אחר.

2MayaN2

New member
הוא אמר שלא אכפת להם מפארמור? ../images/Emo221.gif

להגיד לך את האמת אני די מבינה את הכעס שלו. אם הוא וזאק רצו להיפרד באופן רישמי מהמעריצים ואז באו ולקחו להם את זה, זה כנראה הביא אותם לנקודת פיצוץ. יכול להיות שלא היה צורך בלספר את הכל אבל אני באמת חושבת שכרגע הוא בשלב של כעס (ולא רק הוא, גם הצד השני) ואיכשהו כל המעריצים נייהים מעורבים בזה.

shaharEB

New member
מה שעוד מוזר..זה שהם אמרו שבקרוב

יצא אלבום חדש..? איזה אלבום חדש בדיוק ?!

2MayaN2

New member
נכון יצא אלבום חדש ../images/Emo221.gif

שלושתם אמרו שב2011 הם יתחילו לעבוד על אלבום חדש ויש כבר עדכונים על זה

shaharEB

New member
על מה את מתנצלת ../images/Emo3.gif?! אנחנו בכלל צריכים להגיד

תודה ! אז תודה !!

למעלה