אני פשוט אוהב....

אני פשוט אוהב....

אני אוהב את החיים,את האור,את היום את השמש הים והחול אני "חולה" על קניות ברחוב,בקניון אני אוהב להתלבש בכחול אני אוהב לשחק ולנשום אויר טוב לטייל,לצ´וטט ולצחוק אני אוהב לאונן,לזיין,לאהוב לאכול איזה משהו מתוק. אני אוהב להסתפר,להתרחץ ולשיר אני אוהב שמספרים לי בדיחות אני אוהב העלאות בשכר האישי פעמיים בשנה לפחות.. אני אוהב להגיד את כל מה שבלב את האמת, הכנות חשובה אני אוהב את הלבד, גם איתך מעולה אבל העיקר.. העיקר...אהבה. אהבתם?

אהה...

אחרי הפסקה של כמה שעות כי לבוס היו קצת שאלות נכנסתי לכאן כי רציתי לראות אם אהבו את השיר או שלא וממה שנדמה לפי כמות התגובות לצערי זה בכלל לא מצחיק אנשים אוהבים בעיקר ת´מריבות הקשות עם הזוג הניצחי...

מייקי....

לא כולם חייבים להגיב , יש כאלה שרק קוראים.........

חניבעל.

New member
תראי דרלינג

לפעמים קורה שאני צריך לעבוד. אני רואה שחיכית לי כאן
כמעט ערב טוב לך.

נשית~37

New member
גם לך יקירי ../images/Emo25.gif

ראית איזה יום סתווי ומקסים היום? שלא לדבר על הסערות מבפנים

נעמי 1

New member
אני דווקא הורדתי את השערות

מהרגליים, הידיים ועוד כמה מקומות מוצנעים

נשית~37

New member
תשמעי,

בסופו של דבר תצטרכי להשלים עם זה שהקיץ מגיע לסופו חחחחח אני יודעת כמה את לא רוצה....אבל אין מה לעשות.

תוספת...אהבתי ,יפה../images/Emo20.gif

והנה עוד משו חמוד... if beautiful was a tree u would be a whole forest if sweet was the wind u would be a great storm if love was a star my love for u would be the whole univers ערב טוב לכולם/ן

קרמבובת

New member
אוף כן מאדדדד ../images/Emo23.gif

ואני אוהבת את הקיץ ואת החורף ואת הסתיו ואת האביב ואת מה שעכשיו... אחלה מזג אויר היה לי היום...פה ב....
מוזר איך שבאמצע המושב שלנו היה כתם של צל ומסביב האירה השמש.. והכביש היה נקי.. והשמיים כחולים.. הפרחים לא פחדו להפתח.. וכולם היו מחוייכים .. אז חוץ מכמה שלטי פרסומת למסיבות שהתעופפו להם ברוח..למזג האויר המטריף הזה היתה השפעה מועילה על מצב הרוח אצלנו..
בחזרה לאולפן חחחחחחח קרמבו

giulietta

New member
ביחיי

אני לא מבינה על מה את מידברת... אני יצאתי לגינה וקיבלתי מכת שמש... איפה הסתיו הזה שכולם דיברו עליו היום?

קרמבובת

New member
חחחחחחחחחח גו´לי...

איטס אין יור הד..אין יור הדדד......
התגעגעתי אלייך.. קרמבו

למעלה