אני פעם ראשונה

panda1girl

New member
אני פעם ראשונה

כותבת כאן. אני קוראת מידי פעם והפורום דיי נראה לי כתבתי על חלום בפורום חלומות אבל... אני לא יודעת למה הוא לא ממש נראה לי אז החלטתי להעביר גם לכאן. זה היה שלשום ביום חמישי בבוקר. אחרי לילה של חוסר שנה וחוסר שקט, מחשבות על אם לנסות ליצור קשר עם האקס הדיי טרי שלי וגעגועים וכאלה. זה היה בדיוק בשעה 7:45 אני זוכרת שהסתכלתי על השעון בפלאפון ונשכבתי במיטה. הייתי עייפה מאוד והכל היה שחור בעיניים, כנראה שמייד נרדמתי. אני עובדת כסייעת בפעוטון וחלמתי על אחד הילדים מהגן ילד בן שנתיים. הוא אמר לי בחלום משהו כמו שהוא רוצה לצאת החוצה לחכות לאמא שלו בחוץ ליד הכביש כי היא אמרה שהוא כבר ילד גדול. אני זוכרת שבחלום הייתי דיי מבולבלת, לא ידעתי בדיוק איך להגיב ונפעמת מיכולת ההתבטאות של ילד קטן רוצה להגיד לו לא אסור אבל לא יצאו המילים מהפה ואולי גם חייכתי את אחד החיוכים האלו שכשלילדים יוצאת איזה הברקה משעשעת. בערך אז התעוררתי. כשהתעוררתי הסתכלתי שוב בשעון זה היה שמונה בדיוק כלומר כל העניין התרחש כרבע שעה. הילד הזה הוא ילד מדהים. אחד הילדים החכמים ביותר בגן יש לו כושר מנהיגות, הרבה פעמים הוא מגן על ילדים כשילד אחר מנסה לחטוף למישהו צעצוע או משהו הוא לא נותן להם לעשות את זה. (אני מקווה שההורים שלו יודעים להעריך איזה ילד זהב יש להם)

Tal_Ya_Tal

New member
היי פנדה גירל../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif

לא כל כך ברור לי מה רצית לשאול. איך מתחבר החלום לרצונך לנסות ליצור קשר עם החבר לשעבר שלך? או אולי בעצם את לא שואלת, אלא רק חולקת אתנו.
ו
על הבורות האיומה. האם בשעה 7:45 בבקר אינך אמורה להיות בפעוטון ולקבל את פניהם של הילדים שם? (כשילדיי הלכו לפעוטון, הם הגיעו לשם בשעה 7:00 AM-כי באותה תקופה היתה לי נסיעה של כשעה וחצי לעבודה). ו
מאד
נכון לומר לילד קטן 'לא, אסור'! גם ילד מאד קטן יכול להבין כשמסמירים לו שאי אפשר לאפשרר לו את מה שהוא מבקש. גם אם הוא לא יבין את המשמעות המדויקת של הדברים. אפשר להסביר לו שבכביש יש
ואוטו יכול 'לעשות לו פצע'. כי הוא קטן ולא רואים אותו כל כך. 'אסור' זאת פשוט מילה מסרסת או לחלופין, אצל ילדים מרדניים, מילה מאתגרת. כך שבשני המקרים תוצאותיה אינן רצויות. כדאי להמנע מן השימוש בה
L&L TALYA

panda1girl

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

אני עובדת חצי יום, מהצהריים אלא אם כן מבקשים ממני להחליף את הסייעת שעובדת בבוקר. (אצלנו הפעוטון עובד מ-7:30 בבוקר) כן, זה קרה סמוך לאותו יום של סערת מחשבות, אני מניחה שיש קשר, ואולי אין? אני לא יודעת... לפעמים אחרים רואים דברים שאני לא, ויכולים להאיר את עיני, כך אני מאמינה. עכשיו כשאני ניזכרת בזה באמת באותו יום ההורים שלו ביקשו לאחר 10 דקות, אולי צירוף מיקרים משעשע משהו. דבר שני אני לא משתמשת באסור (לא ביגלל הטעם הזה פשוט ככה אני נוהגת) אני תמיד אומרת שאני לא מרשה, ואז מסבירה למה קודם כל בגיל הזה הם אמורים להבין כשמדברים אליהם בשפה שלהם וחוץ מזה הם לומדים לדבר כשמדברים אליהם (ואחד התפקידים שלנו כצוות זה ללמד אותם לדבר בין השאר, ככה אני רואה את זה) ולפעמים גם אם חושבים שלא בטוח שמבינים ומגלים שכן זה הפתעה מאוד נעימה. לא הייתי מודעת לעניין הסירוס במילה אסור ואני אשתדל לא להשתמש בה במודע למרות שגם ככה אני לא נוהגת להשתמש בה... ותודה שהבאת את העניין לתשומת ליבי אין לי עם מי להתייעץ בנוגע למה לעשות עם האקס ואני מרגישה בשלב הזה שאני זקוקה להתיעץ עם מישהו. אז אולי הכי טוב שאני אספר כבר וזהו (ואולי זה מה שרציתי לעשות מההתחלה) אז ככה היינו חברים חצי שנה, נפרדנו לפני חודש בערך ובאופן רישמי לפני כשבועיים וחצי. אני יודעת שהוא עדיין אוהב אותי (הוא אמר לי אחרי שנפרדנו). למעשה אני לא כל כך יודעת מה אכל אותו שהוא רצה פסק זמן אני סרבתי אחרי שבועיים של פסק זמן כי הוא לא ידע כמה זמן זה ימשך אז החלטתי להיפרד ממנו (עשיתי את זה בעיקבות עצה של מישהו אבל היא לא נראתה לי והייתי חייבת לעשות משהו או שהייתי משתגעת אז שיכנעתי את עצמי שזה הכי טוב ועשיתי את זה מייד אחר כך התחרטתי על זה) לא יצרתי איתו קשר כבר שבעויים וגם הוא לאף קודם כל מכיוון שנפרדתי מיוזמתי ומכיוון שהוא היה זקוק לשקט אז נתתי לו אותו. אבל עכשיו אני מתגעגעת ורוצה לבדוק מה העניינים. השארתי לו אתמול הודעת אס אמ אס בפלאפון וכתבתי שאם הוא מרשה לי להתקשר אז שיגיד, הוא לא ענה עד עכשיו (וזה היה צפוי שאחד התגובות שלו זה חוסר תגובה, זה לא שאני מופתעת מזה) הבעיה אצלו זה שהוא חזק בתקשורת, הרבה יותר ממני. רק בעיניינים שבינינו יש לו נטיה לשמור דברים בבטן ולא לדבר איתי זאת אני שדואגת לשיחות האלה והיה איזה שבועיים שהוא היה צריך להגיש עבודה לאוניברסיטה + הוא הזמין אותי לעשות את ליל הסדר אצל קרובי משפחה שלו ובאותו יום לאחותו פרצו לרכב כל היום הזה הפך להיות לחוץ, אבא שלו צעק כל הזמן, אז חשבתי שזה חלק מהעניין שהוא היה קצת לחוץ והנחתי לו במחשבה שיעבור לו, וטעיתי ככה התפתח הפסק זמן הראשון אני מצטערת שכל הסיפור יצא מבולבל, גם אני מבולבלת עכשיו...

panda1girl

New member
שכחתי את הכי חשוב....

סיפרתי הכל ושכחתי לספר מה ההתלבטות... עשיתי פריסת כלפי טארות ממוחשבת ושלחתי ל-2 פורמוים שונים שעוסקים בהסברת פריסות בשתיהם אמרו לי בערך את אותו הדבר שהוא מבולבל שיש לו רצון לחזור אליי שיש מצב שנהיה ביחד אבל אני צריכה ליצור את הקשר כי הוא לא יעשה את זה (את האחרון ידעתי לבד, לא הפתעה....) אז זהו שאני לא יודעת בדיוק אילך לעשות את זה חשבתי להפתיע אותו בבית שלו אבל עלולות להיות 2 תוצאות אפשריות או שזה יהיה חיובי מאוד ונחזור להיות ביחד או שזה יהיה שלילי ויהפוך למחסום נוסף ומיותר, ויתרתי על הרעיון בינתיים מפחדת מהתוצאה הרעה. אם אני אתקשר אליו הוא כנראה יענה, אבל הוא יודע שאנחנו צריכים לדבר על הדברים הוא רק לא רוצה שזה יקרה עדיין, זה מה שהיה לפני שבועיים לפחות. ואם זה עדיין המצב אני לא בטוחה שאני יכולה להתמודד עם זה עדיין

למעלה