אני פו...

שדוניתה

New member
אני פו...

ואתם ישנים כבר... ילדודים שלי ... לילה טוב

we come in war

New member
חיבים להגיד פו

אומרים פו ולא פה כי אין לי מושג.... נראה לי שאיפה זה עם ה אבל זה נשמע עם ו בגלל זה רושמים פו שטו

שדוניתה

New member
חחחחחחחח הצלחת ....

לעלות חיוך על שפתותיי
כי פשוט לא הבנתי מה מילמלת שם... טוייב אז זהו ואומרים שניה אני אעשה לכם מילון פו=פה בובע=בובה כפרע=כפרה= מילה מגעילה ביותר... זהו ודוחפים כמה שיותר ע´ ו-י´ במשפטים אוהיייייבת כותיייבת וכו´ זייהו הסברתי פירשתי נימקתי והבאתי דוגמאות... -
-

חח דיי כבר עם שגיאות כתיב

ועם את שוגה אז לפחות תתנצלי ואל תשקרי שאת כל הזמן כותבת ככה!! חחחחחח באהבה עידו יהוה טל

שדוניתה

New member
יו אני כולי מתרגשת....

פעם ראשונה בהיסטוריה.... לא אמרת באהבה ו...שנאה רבה ... יו אני מרגישה מיוחדת חחחח מותק אני לא שוגה כנס איתי לצ´ט ואני אראה לך... מואאאאאאה שדו

מה לעשות !?

את חמודה :-> אבל לפעמים!!! שאת לא יחורדת על שברולט ואנשים בשברולט וכל השאר עוד פעם רק באהבה עידו יהוה טל

Mrs.jones

New member
זה די מצחיק שאתה מזכיר את זה...

כשהיית צריך לכתוב "אם" ולא "עם"...

שדוניתה

New member
גב´ כל עוד את לא דוברת עיברית תיקני

תיקנית^ אל תתקני אף אחד... הוא אמר נכון אני אסביר לך עם- זה עם משהו כמו עידו תביא לי במבה עם ביסלי בצד כאילו + משהו ואם - כזה זה אם מילת תנאי לדוגמא אם לא תעשה שעורים לא תלך לשברולט...
ו...זהו שעת לשון עם שדוניתה קור...
וגב´ ג´ונס... עשית את הפדיחה...

שדוניתה

New member
יו אתה פשוט...

מפתיע אותי כל פעם מחדש
"מת עלייך"
מה עובר עלייך ילדון
תיזכר בשיחות בשירשורים הראשונים שלנו.... אוח אלו היו זמנים חחחחח קבל נשיקה למצחיה
ובקשר לשנינות.... זה טיבעי
מוווווואה -
-

שדוניתה

New member
תגידי את דיסלקטית או משו כזה?

אגב אל תתקנו גם משו צריך להיות במילון משו=משהו... די כבר עם השגיאות כתיב... עם השגיאות האלה כאילו מה לא ניתפס לך
איפה ניכנסת פו בכלל מילת תנאי
גררררררר
שלא מבינה טיפשות של אנשים...

קיר קמט

New member
תסתמי לפניי שאת קוראת לאנשים טיפשים

טיפשים עשו אותך. הוא כתב - "ועם את שוגה." - שזה תנאי בכל מובן ועניין ! זה לא תוספת בכלל או משהו כזה ! לכן זה אם ! אם ורק אם ! גילעד שבאמת לא מבין טיפשות של אנשים. וכותבים נתפס. ודיסלקציה , אגב , זה לא זה.

שדוניתה

New member
אני לא אסתום ואת/ה לא תשתיק/י אותי!

ושוב בעיית הקריאה אני מצטטת "עם שגיאות הכתיב" אוווווווווח אין לי כח להתווכח בפורום כנסי לצ´ט ל 20+ -שדו
-

קיר קמט

New member
אני אפנה אותך לשורה הראשונה אצלו

תקראי שוב פעם פעמיים ותחליטי מי טעה כאן.

Mrs.jones

New member
אויש...

למה אני מתווכחת איתך? ואת צודקת,את לא מבינה טיפשות של אנשים. במקרה הזה,הטיפשות שלך היא זו שלא מובנת לך.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראו על מה אתם רבים אתם מזכירים לי אותי חחחחח סתם שדוניה את השתנת נהית נחמדה !!! באשכים עידו יהוה טל

למעלה