אני פותחת שרשור של-

hadasrulez

New member
אני פותחת שרשור של-

לזכור ולעולם לא לשכוח

../images/Emo16.gif ה' ינקום דמם! של 6 המיליונים!

עוד לא אבדה תקוותנו!!, עם ישראל חי!
אין לנו ארץ אחרת!!!!!!!!!

NarihS

New member
יש לי תשובה לשאלה שבתמונה

איפה היה אז ה'? ברור שהוא לא היה, כי הוא לא קיים!

Miss Kitty

New member
כל אחד ודעתו,

אבל אני לא חושבת שפורום בקסטריט, או שירשור נרות לשואה זה המקום לדיון הזה..

BShenB

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifה' יקום דמם!../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

וואי אלוהים ישמור איזה עצוב זה...!
ואני יודעת שזה לא המקום לדון בו על זה... אבל אם ה' לא היה קיים אז גם אנחנו לא היינו קיימים.... ואני יכולה להתפלסף שעות על הדברים האלו ...אבל בסדר באמת כל אחד והדיעה שלו ואני לא שופטת אף אחד....אתם יודעות טוב מאוד שאני אוהבת אתכם מאוד מאוד והדיעות שלכם לא ישנו את זה ...

NarihS

New member
חחח שנהבוש מתוקה :)

רק משהו קטן הייתי חייבת להגיב, גם אני יכולה להתפלסף לך פה שעות על למה לדעתי ה' לא קיים.. :) והייתי יכולה לתת לך תשובה למשהו שאמרת שם אבל אני מעדיפה שלא, כי זה באמת לא המקום, ובאמת כל אחד והדעות שלו וגם אני תמיד אוהב אותכן בלי שום קשר לדעות! (אוף שנהב אני מנסה להתחרות איתך עם אהבה שלך כלפי הבנות בפורום ולא הולך לי
, כנראה את יותר מידי טובה לעומתי, מתחרה קשה מידי
חח סתם.. קחי
!)

BShenB

New member
חחחחחחחחחח קחי בחזרה../images/Emo24.gif

בתוספת מיליוןןןןןן

C honey

New member
אווווווווווף...

כתבתי את ההודעה הזאת קודם אבל היא נמחקה לי... קיצר- זה אכן עצוב, היום הזה!!!
ובאמת שלעולם לא נשכח אבל כמובן שגם לעולם לא נסלח!!!!!!!!!!!!!... (גרמנים ארורים...
) וידעתן שדור השואה עוד מעט נכחד!!.., וזה עצוב מאוווווווווד...
כי לא יהיה מי שיספר תסיפור.. ובכלל... אז שיהיה לכולן יום השואה עצוב...

NarihS

New member
תמיד אבל תמיד יהיה מישהו שיספר

את הסיפור.. אם זה לא הניצולי שואה, אז זה את, הדור שלנו, שלמד וגדל על זה ויעביר את זה לילדים שלו.. כן לא יהיה כבר עדויות מהמקור הראשון שאלו הניצולים, אבל כמו שאמרתי.. הדור שלנו והדור שיבוא אחרינו וככה הלאה, הם אלה שימשיכו את הסיפור לנצח.. הוא לעולם לא יגמר..

sivanick

New member
אז ככה:

אני הייתי בפולין ביום השואה וזה נכון שלא יישארו עדויות שיספרו את הסיפור ממקור מהימן אבל בגלל זה יש משלחות לפולין כמו שאני נסעתי כדי ללמוד את הסיפור ממקור ראשון, לשמוע עדויות ולראות את הדברים כמו שהם ולא סתם לדמיין אותם בראש. אני רוצה להגיד לכם שהדברים שאתם בכלל מדמיינים ומנסים לתאר לעצמכם בראש על השואה זה בכלל לא קרוב למה שבאמת התרחש שם גם אם ראיתם תמונות, גם אם שמעתם סיפורים, עד שלא רואים את הדברים במציאות לא קולטים את זה! עדיין עכשיו, כשרק חזרתי לפני כמה שעות קשה לי לעכל ולקלוט מה באמת קרה שם אבל לאט לאט זה מתעכל ואני כ"כ שמחה שנסעתי לשם, זו הייתה חוויה ענקית, החוויה הכי גדולה בחיים שלי לבינתיים =) ולמרות שהיה עצוב והיה קשה גם היו קטעים מהנים וכיפים! ולמדתי המון והתבגרתי המון בשמונה ימים האלה אפילו רציתי להישאר שם עוד אבל אי אפשר..חבל!
בכל מקרה אני שמחה שחזרתי הביתה וחזרתי לפורום התגעגעתי ועכשיו התעדכנתי בכל החדשות על הבויז לא שיש הרבה כ"כ..
וזהו מחר אני לא הולכת לבצפר יש לי חופש אני אישן סוף סוף עד מאוחר חסרות לי מלא שעות שינה ובעיקר אוכל! בקושי אכלתי שם! פיכס כל הזמן שניצל ותפוחי אדמה אוכלים שם אם אני רואה שניצל עוד פעם אחת בחיים שלי אני מקיאה
אז זהו נגמרה המגילה ובאמת נזכור ולא נשכח הדברים שראיתי יישארו תמיד במוחי ובלבי וזה נשמע קלישאה אבל כמו שכולם באמת אומרים עד שאתה לא רואה את זה במו עיניך אתה לא קולט ומבין מה באמת קרה שם! לילה טוב
ויהי זכרם ברןך

C honey

New member
שאלות... ../images/Emo165.gif

-בכל בית ספר נוסעים לשליחות לפולין?? -וכולם נוסעים? -ומה רואים שם? מה לומדים שם?? ובכלל מה יש שם???.. (מעניין!, מעניין!, מעניין!!!..
) מקווה שתעני...

sivanick

New member
אם התכוונת אליי אז כן אני לומדת

בת"א וגם גרה שם... ואני חושבת שבכל בית ספר יש שליחות לפולין אבל השאלה כמה תלמידים יוצאים יש בתי ספר שאם רק תלמיד אחד או שתיים יצאו אז יבטלו את הנסיעה כי זה סתם בזבוז כסף (צריך מדריך אנשי ביטחון וכאלה ובשביל שתי ילדים זה מיותר!) ומה רואים שם? רואים את כל המחנות השמדה את הגטאות את האנדרטות הקברים וכל הדברים שהיו בשואה כעיקרון כמעט הכל נשמר או מוחזר. זה טיול מאוד קשה ומרגש אבל לפי דעתי זה טיול שהוסיף לי המון ואני מאוד שמחה שנסעתי נכון שאני נזכרת בזה בא לי לבכות וזה מעציב אותי להיזכר בדברים האלה אבל אני עדיין לא מתחרטת על זה את רואה שם את כל הדברים שעברו היהודים בשואה לפעמים גם מתלווים לטיולי ניצולי שואה וזה מאוד עוזר לשמוע עדויות שלהם. וזהו זה טיול מרתק ומעניין ועושים אותו בכיתה י"א אני ממליצה עליו בחום אבל כל אחד ומה שהוא מרגיש כי אם את רגישה מדי זה לא הכי טוב את האמת גם אני ילדה רגישה אבל למרות הכל החלטתי לנסוע ולעבור את זה, זה גם בגר אותי וגם לימד אותי המון. מבחינתי זו החוויה הכי גדולה שקרתה לי בחיים לבינתיים! מקווה שסיפקתי לך מספיק מידע =)

C honey

New member
תודה... ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

באמת סיפקת לי מידע!!
אני פשוט אוהבת את הנושא הזה של השואה...!!
{כאילו לא אוהבת את הרעיון כמובן ואת מה שקרה.. אבל זה מעניין ומסקרן אותי!!!} אני חושבת שאם זה יהיה בתיכון שאני אלמד בו {הלוואי! הלוואי! הלוואי!!!..}, אז אני בטווווווווווח אלך!!!
מישהי במקרה מכירה את בי"ס "בית ברל"?? (שבאזור כפ"ס...) אז
לך!!

למעלה