אז ככה:
אני הייתי בפולין ביום השואה וזה נכון שלא יישארו עדויות שיספרו את הסיפור ממקור מהימן אבל בגלל זה יש משלחות לפולין כמו שאני נסעתי כדי ללמוד את הסיפור ממקור ראשון, לשמוע עדויות ולראות את הדברים כמו שהם ולא סתם לדמיין אותם בראש. אני רוצה להגיד לכם שהדברים שאתם בכלל מדמיינים ומנסים לתאר לעצמכם בראש על השואה זה בכלל לא קרוב למה שבאמת התרחש שם גם אם ראיתם תמונות, גם אם שמעתם סיפורים, עד שלא רואים את הדברים במציאות לא קולטים את זה! עדיין עכשיו, כשרק חזרתי לפני כמה שעות קשה לי לעכל ולקלוט מה באמת קרה שם אבל לאט לאט זה מתעכל ואני כ"כ שמחה שנסעתי לשם, זו הייתה חוויה ענקית, החוויה הכי גדולה בחיים שלי לבינתיים =) ולמרות שהיה עצוב והיה קשה גם היו קטעים מהנים וכיפים! ולמדתי המון והתבגרתי המון בשמונה ימים האלה אפילו רציתי להישאר שם עוד אבל אי אפשר..חבל!
בכל מקרה אני שמחה שחזרתי הביתה וחזרתי לפורום התגעגעתי ועכשיו התעדכנתי בכל החדשות על הבויז לא שיש הרבה כ"כ..
וזהו מחר אני לא הולכת לבצפר יש לי חופש אני אישן סוף סוף עד מאוחר חסרות לי מלא שעות שינה ובעיקר אוכל! בקושי אכלתי שם! פיכס כל הזמן שניצל ותפוחי אדמה אוכלים שם אם אני רואה שניצל עוד פעם אחת בחיים שלי אני מקיאה
אז זהו נגמרה המגילה ובאמת נזכור ולא נשכח הדברים שראיתי יישארו תמיד במוחי ובלבי וזה נשמע קלישאה אבל כמו שכולם באמת אומרים עד שאתה לא רואה את זה במו עיניך אתה לא קולט ומבין מה באמת קרה שם! לילה טוב
ויהי זכרם ברןך