אני פותחת שירשור על...

אני פותחת שירשור על...

הדברים שנראים לכם ממש מוזרים... על הדמויות, העלילה, תפאורה, אווירה, וכדומה... מי מתחיל????? אז שבת שלום שיהיה לכם ואני יענה בהמשך!!!

e X o T i C

New member
הבגדים המינימליסטים

של שירן
זוועה חיה!!!!!!!!!! (לא הגוף, אלא מה שהיא לובשת)

MrJacKasS

New member
../images/Emo45.gif

ככה לא מתלבשים לטלנובלה. גם אם הדמות שלה דורשת את זה. בכלל, אני ממש לא חושב שהיא יפה. אולי יש לה גוף, אבל הסתכלתם על הפנים? בעע...

coconut56

New member
שנירה מופתעת או מתרגשת...

אז היא רועדת ובולעת הרבה רוק
....בכלל הקול שלה מוזר
ממ ואפי הוא גם אחד ה WIERDO... וזיו מוזר בדיבור שלו...

punk00ache

New member
הנה:

שאול נהיה נורא נורא נרוא מתוח כשנירה מתקרבת אליו לנשק אותו או אם מדברים איתו על דברים מיניים קצת.
הלסת של רותם
הפנים של ענבר... טוב שלא עברה יותר ניתוחים
קובי קונה כל שטות שאלפסי אומר לו (באמת מי המטומטם שיגיד את הצבע של החולצה של מי שאישתו רצחה
)
הבגדים של שירן... וכל מילה נוספת בנושא מיותרת
איך שריקי מבליטה כל מיני מילים... חחח זה מגניב
העגיל היחיד של ריקי
איך זה שכל אישה שפוגשת את גבר חלומותיה עוברת מייק אובר רציני

punk00ache

New member
ועוד

הפעם הראשונה שראינו את אפי (להזכירכם פתאום הוא צץ משום מקום ובא לסוניה ששכבה במיטה בבית חולים... בהתחלה חשבתי שזה אנס.. חחחח)
אף פעם אף אישה של אודי לא תופסת אותו מתנשק עם השניה
כל פעם שמישו מגיע לבר אודי מנהל שיחות חולין עם אנשים מוזרים שעוזבים בשניה שמישו אחר מגיע
כשרותם הייתה אמורה לנקות את האבק מהבקבוקים היא לא ממש ניקתה אותו.. חחחח
כל החודשים מרקורי בנסיגה... מה עם כוכבים אחרים?!
יעל עם חולצה שקופה. שירן עם חולצה שקופה.. מי הבאה בתור? נירה???

punk00ache

New member
עוד...

לפני 3 שנים שריקי הייתה עם תומר היא לבשה שימלה פרחונית.. עכשיו היא מתלבשת כמו זונה...
בבית של זיו ושירן יש רק ארון בגדים לזיו
איפה לעזאזל ההורים של שירן וארז? שולחים שני צעירים למאות קילומטים מהם ולא מתעניינים לשלומם בכלל
מיכל בכלל לא הייתה עצובה שאמא שלה מתה (היא בעצמה אמרה שהיא מרגישה מן תחושבת שחרור)
רותם נראית יותר טוב כגבר מאשר כאישה.. חיחיחי (ועכשיו יבואו כל האנשים ש"יצעקו עליי".. קדימה
)

עוד כמה...

- העובדה שהתסריט כולל את המילים - "איפה אפי??" - הניסיון הלא ממש מוצלח של המלבישה (?) להכניס לאופנה את הקטע לש העגיל האחד - כל הקטע ששירן איימה על זיו שהיא תלך ליהודה לוי (WTF?) - ליה נראית יותר טוב בשיער אסוף למרות שזה אמור להיות הפוך - החולצות המאוד נשיות של קובי (הוא אפילו לבש פעם חולצה פרחונית שהיתה די תואמת לשמלה ההיא של ריקי מלפני שלוש שנים...) אני בטח יזכר אח"כ בעוד...

למעלה