אני פותחת שירשור חדש

רינת4

New member
אני פותחת שירשור חדש

על הפרק שהיה עכשיו בבאפי. אני מקווה שזה בסדר. היה פרק עצוב ביותר! אני ממש בדיכאון. כבר הספקתי לשכוח את המצב הנפשי הרעוע שהייתי בו בפעם הראשונה. הייתי בטוחה שעכשיו זה כבר לא ישפיע עלי. וואו! כמה שאני טעיתי! הסיבה היחידה שאני אוהבת את הפרקים האלה, היא למעשה בגלל שדיוויד מפגין כאן כושר משחק מעולה! הייתי מעדיפה,לעומת זאת,שיעשו אותו קודם רע, ואז היו מקללים אותו והוא ובאפי היו מתעללים. עם ספייק זה עבד. מה,זה לא היה עובד עם אנג´ל? היו צריכים לגרום לנו לרצות שהוא ובאפי יהיו ביחד ואז לעשות לנו את זה?זה ממש רוע לב!

Buffy1

New member
אוי איזה פרק מעולה../images/Emo70.gif

אפילו בפעם השלישית שאני רואה אותו. גם אני נהייתי בדיכאון, זה פרק כל כך... חזק
החלטתי סופית שהעונה השנייה היא העונה הטובה ביותר בתולדות באפי, גם יותר מעונה חמישית. 2 הפרקים האלה הם בהחלט 2 מהטובים ביותר בתולדות באפי. בקשר למה שאמרת, אם קודם היו הופכים את אנג´ל לרע ואח"כ מקללים אותו, זה היה מאבד את כל המשמעות. קודם כל זה היה מאבד את המטאפורה של הגבר המנייאק ששוכב עם חברה שלו ואחרי שהוא מקבל את מה שרצה הוא נהייה רע. מטאפורות כאלה מאוד ייחודיות לסדרה, שהם לוקחים ערפדים ושדים והופכים אותם לבעיות אמיתיות. דבר שני זה היה גורם לדעתי לעונה השנייה להיות פחות מדהימה. מה לעשות שבדרך כלל הפרקים המדהימים הם טרגיים במקרה של באפי. בהזדמנות זו אני פונה לג´וס (אתם יודעים שהוא קורא פורומים ופנפיקים באינטרנט, נכון?
), ורוצה להגיד לו שלמרות שהפרקים הטרגיים מדהימים (הפתעה ותמימות, התהוות 2, המתנה...) אני מבקשת שלא יאמלל כל כך את הדמויות ואותנו.

ד י י ז י

New member
מצטרפת!!

היה פרק באמת טוב!! אני אוהבת את אנג´לוס!! (וסוף סוף מתחילות הבדיחות על כסא הגלגלים של ספייק!!) באמת פרק חזק.. כל הפרק היתה לי הרגשה עצובה כזאת.. אבל עדיין , אני שמחה על החזרה של אנג´לוס..

Idomania

New member
אני ממש לא ככה..

אני חושב שאנג´לוס הוא ענק. אחד הרעים הכי טובים שהיו בסדרה עד כה.. אבל.. אני לא חושב שהפרקים איתו הם הכי טובים. הם ממש לא גרועים!!!! אבל אולי הפרקים עם אנג´לוס ממש טובים אבל העונה השנייה בכללי ממש לא הכי טובה יש בה פרקים שהם ממש סתם כדי למתוח את העלילה.. כמו "טד" "ביצים רעות", והפרק שבאפי בבית חולים ורואה את היצור הזה זה בכלל היה תקוע באמצע המתח... אבל סוף עונה כזה לא נראה הרבה בבאפי(כל ה6 שהיו..) אבל למרות אנג´לוס, הפרקים הכן חמודים כמו "go fish" והלוואין .. העונה לא מקום ראשון.. אבל היא במקום מכובד במקום השלישי..

רינת4

New member
אמנם יש כמה

פרקים שסוטים מהעלילה של אנג´לוס,אבל זה רק בגלל שאחרי פרקים משמעותיים הם רצו לתת לנו זמן לעקל את זה. הם עושים כמה פרקים כאלה בכל עונה. גם בעונה חמישית היו פרקים שלא היו קשורים לגלורי, ובעונה רביעית פרקים שלא היו קשורים לאדם וכו´ אבל הפרקים ם דיוויד בתור אנג´לוס הם כולם פרקים מדהימים! הוא משחק ממש מצויין,וממש מראים את ההבדל בין האופי של אנג´ל לאנג´לס ודיוויד עושה את זה בצורה מדהימה!

ANGEL N

New member
בהחלט העונה הטובה ביותר...

הפרקים באמת ממש טובים, נכון שלא כל הפרקים היו הכי טובים אבל ממש אהבתי את העונה הזאת. זאת העונה שהפכה אותי מצופה למכור לסדרה ואם כבר מדברים על מכור אז שני הפרקים האלה הפכו אותי למכור ביותר. כאן כבר הבנתי שלא מדובר בסדרה רגילה אלה משהוא גאוני. אנג´לוס כ"כ שונה מאנג´ל. לא הייתי משנה כלום, הכל מבויים ונראה פשוט מצויין. היה אתמול ממש קרב טוב בין באפי לאנג´לוס, לרגע חשבתי שאנג´לוס יותר חזר מבאפי אבל לא, אנג´לוס לא ריחם על באפי, באפי ריחמה עליו ולא נאבקה בשיא הכוח שלה (או שכן מרוב עצבים על אנג´ל/לוס, היא עדיין מבולבלת). אני מודע שבפרקים הראשונים המחשבות שלי כצופה הם כמו של באפי שתהיה איזה דרך להציל את אנג´לוס ושאפשר לסלוח לו על מה שהוא עושה עד לרגע שהוא הורג את המורה (לוח השנה של רינת4- והמבין יבין) אז כבר אנחנו מבינים כמו באפי שצריך לעשות משהוא ומהר. וההמשך ידוע יש לנו עוד עונה וחצי עם דיויד ושרה. חשוב להבדיל בין אנג´ל לאנג´לוס ולקרוא לכל אחד בשמו ולא לכתוב אנג´ל כשמתכוונים לאנג´לוס זה פשוט לא נכון

רינת4

New member
אהבתי שרשמת

אנגל/וס... ואני מסכימה-צריך להבדיל בין השניים. זו טעות נוראית לקורא לאחד בשם של השני. זה ממש כמו פיצול אישיות.מזכיר לי אתת הסרט "מועדון קרב"... הכי אהבתי את הקטע שאנג´ל מגיע לספייק ודרו, ושהשופט מנסה להרוג אותו. אבל דבר אחד אני לא מבינה:למה דרו כל כך קשורה לאנג´ל אם הוא זה שהפך אותה למה שהיא והרג את כל המשפחה שלה. כלומר אני מבינה שהוא היוצר שה והכל.אבל כשהוא היה אנג´ל והיא עינתה אותו-היא ממש כעסה עליו על זה. אז שתחליט!

רינת4

New member
טוב,נו...

במין צורה מזוכיסטית וסדיסטית שכזאת, זה מסתדר לי.

רינת4

New member
טוב,נו...

במין צורה מזוכיסטית וסדיסטית שכזאת, זה די מסתדר לי.

ANGEL N

New member
אנחנו עוד נראה עד כמה...

היא אוהבת את אנג´לוס! מסכן ספייק

ANGEL N

New member
מצטער :(

אני לא מצליח להכנס להודעות אישיות. ניסיתי כבר איזה שעה או יותר

זה באמת מדכא

נתנו לנו תחושה שהאהבה שלהם כל כך גדולה ובסוף הרומן היה כל כך קצר. נכון שהם היו צריכים להפוך אותו לאנג´לוס מתי שהוא אבל זה קרה יותר מידי מהר.

רינת4

New member
כמו שאמרנו-

זה בגלל שהפרקים שודרו ברצף,ולא היו לנו את ההפסקות שהיו פעם.אז בין פרק לפרק עבר שבוע,שאצל זה יכול להיות אפילו חודשים...

למעלה