אני פותחת חמישי?

candy can do it

New member
אני פותחת חמישי?

איזה כייף!

ימים קפואים, גשומים, סוערים.. כיף! כיף! כיף!
היום מלא סידורים- יום חופשי...
לא משנה מה- אשלח את החבילה היום(ב״ה, ב״נ)-
מתנצלת שוב.. שבועות עמוסים ברמות מטורפים עברו פה, ובעיקר- לא מצאתי משהו שרציתי...
נראה שכל מוצרי החורף נעלמו מהמדפים בשבועות האחרונים... לפחות פה..

אז זהו בינתיים..
יוצאת לדרך:)

קר לי

אז אתמול היה פה שלג, שזה ממש נדיר, קרה-לפני-עשור-נדיר!
אז הוא לא תפס לאורך זמן אבל זה היה כיפי, ומקפיא והכלבה לא נהנתה

פה יום עבודה רגיל למדי ומחר על הבוקר נסיעה לשחק בשלג באיזה הר קרוב (חובה קרוב מאוד כי אין לי שום סבלנות לפקקים!)

hell cen be fun

New member
טוב אז גם פה ירד שלג

10 דקות של פתיתים ענקיים שלא החזיקו מעמד...

מצד אחד: איזה כיף!
מצד שני: אני רוצה שהבכורה תראה גם! ובשכונה שלהם לא ירד (התקשרתי לגננת שתראה להם איזו אמא חפרנית אני...
)

candy can do it

New member
חחחח ואיך הגננת הגיבה?

אני מניחה שאם היה יורד שם שלג, היא ישר הייתה מסבה את תשומת לב הילדים

hell cen be fun

New member
התבאסה... הן ממש מקסימות

אני ממש מרוצה למרות כל החששות בתחילת שנה...

אמאבולי

New member
גשמים מבורכים אבל שיגרה מבולגנת

שוב הגנים נפתחו באיחור, שוב ביה"ס מסיים מוקדם (עכשיו!), האמת שבבוקר הגדולות החליטו שהן לא הולכות לבצפר, זרמתי איתן לגמרי כי ממילא לא ילמדו כלום (שליש מהילדים והמורים נצורים). והנה אני באה לצאת מהבית לסידוריי- הן רוצות שאקפיצותן בדרך! הייתי המומה, היש עוד ילדים בתבל שאמם מרשה להם להשאר בבית והם מתעקשים ללכת לבצפר??? (הגדולה, אחרי שהזכרתי שכשאני לא בבית לא מדליקים מחשב: לפחות בביה"ס יהיו לי חברות!)
והמים העומדים במרפסת נראה לי מתחילים לחלחל דרך הקירות.. מרגישה ריח של טחב בחדר הבנות... ניסיתי לפתוח את צינורות הניקוז אבל מצאתי רק אחד מהם. זה יאלץ לחכות לאיש למחר, עם עוד הר של משימות.

candy can do it

New member
נשמע רטוב ומבולגן...

אשת חיל שכמוך!
מקווה שהאיש תיקן וסידר והבית מרגיש יבש יותר:)

shmupie

New member
ואני סוגרת חמישי / פותחת את שישי?

עייפה, אך הבית נקי, ובישלתי מלא מחר יש אצלי 30 איש לצהריים. יומולדת מאוחרת לפיץ +חנוכת בית _(סוג של).

החצוף הגיע עייף והלך לישון (כאילו אני לא עייפה...) ואני עכשיו סיימתי לשטוף את הקומה התחתונה.

רציתי לספר לכן שקיבלתי את החבילה והיא מקסימה! ותודה ליעלבז המתוקה ששלחה לי. מתי חושפים שירשור חבילות??

למעלה