אני פותחת הודעה רק כדי ש א י ל ה וזיוי יגידו לי- אווו סופסוף באת. לי-אור עומדת על שלה ועל שלה
ל לי-אור. New member 22/5/02 #1 אני פותחת הודעה רק כדי ש א י ל ה וזיוי יגידו לי- אווו סופסוף באת. לי-אור עומדת על שלה ועל שלה
ל לי-אור. New member 22/5/02 #3 כמה את מרצה? לא ניכו לך שליש על התנהגות טובה? לי-אור אני בקבר? אז איך כבר נהנית?
I Ix²±y²Idxdy§ּ½ New member 23/5/02 #10 היא כבר תרצה בנווה תרצה [X בריבוע מכין חבילת ממתקים לשלוח לאילה] או אולי גם לאפי שגם נעלמה. אבל ההצגה חייבת להתפשר והמציגה מסט גאון
היא כבר תרצה בנווה תרצה [X בריבוע מכין חבילת ממתקים לשלוח לאילה] או אולי גם לאפי שגם נעלמה. אבל ההצגה חייבת להתפשר והמציגה מסט גאון
א אקווה New member 23/5/02 #12 אני זוכר אותך גונבת פסולת אני זוכר אותך מזמן מכיתה גימל אני זוכר איך שפוצצתי לך ת´אי-מייל המשדרגת לימינו אנו
אני זוכר אותך גונבת פסולת אני זוכר אותך מזמן מכיתה גימל אני זוכר איך שפוצצתי לך ת´אי-מייל המשדרגת לימינו אנו
ה השחקנית הראשית New member 23/5/02 #11 ואני לא יגיד לך כלום מה? באת בכלל? לא ראיתי שחקניתי עומדת על הראש מנפנפת ברגליים לקבל תצ´ומי