אני פותחת במבצע

תרקדי

New member
אני פותחת במבצע ../images/Emo9.gif

לרגל יומהולדתי הקרב ובא (בחודש הבא), אני מבקשת (מאוד, מאוד), בתור מתנת יומהולדת, את השיר "נעם י'חביבי". לא רוצה מתנות גרנדיוזיות, כן רוצה ברכות שבאות מהלב, אבל במיוחד אני רוצה ומבקשת את השיר הזה. למי שייתן לי, אז אלף, אני מאוד מאוד אודה לו,ובית, אם הוא ירצה, אני אוכל לרשום פתגמים או מתכונים (כן, זה לא נשמע משהו, אך זה מה יש). אז מי מתנדב לשמח אותי? :))))))))

תרקדי

אם הכוונה לשיר של עבדל-חלים חפז שהוא כידוע זמרמצרי,אני אפתיע אותך ואם זה של זמר אחר אנא כתבי ואעשה את כל המאמצים למצוא אותו יום נפלא דרך אגב את השם שבחרת בפורום(תרקדי)זו תהיה התמורה.......בצחוק

תרקדי

New member
עדיף לך שלא ../images/Emo3.gif

לגבי התמורה שביקשת.... :) הכוונה היא לשיר של עבד חלים חפז. תודה רבה :) אגב, כבר שאלו אותי מדוע בחרתי בכינוי "תרקדי" וכבר רשמתי (בפורום הזה), שאני אוהבת לרקוד ריקודי עם, ויש ריקוד שנקרא "תרקדי". בהתחלה, בכלל לא חשבתי שאני אכתוב בפורומים, וכשהייתי צריכה למצוא כינוי, כשחשבתי שאני אכתוב רק הודעה אחת וזהו בפורום "ריקודי עם", זה הריקוד הראשון שעלה לי לראש..... מאז כבר הרבה זמן רב, והכינוי הזה נשאר.

../images/Emo36.gifגמלי יש יומולדת../images/Emo26.gif

בחודש הבא ...... אבל זו תהיה יומולדת רצינית ..... אני מחליף קידומת......................

תרקדי

New member
כ"כ חיכיתי לשיר הזה ../images/Emo7.gif

ואם הייתי יודעת שאני אבכה ככה, אולי לא הייתי מבקשת. אני מאוד נסערת עכשיו. אני כ"כ, כ"כ מתגעגעת לסבתא שלי. היא היתה זו שאהבה נפשי. אני כ"כ מודה לך, "כוכב רחוק". שנים שרציתי לשמוע את השיר הזה. שנים. אלוהים, כמה שאני בוכה. אלוהים נתן לי סבתא לזמן קצוב. היא הייתה המתנה של חיי. לעולם לא יהיה מישהו בעולם שיאהב אותי כמו שהיא אהבה. לעולם. 15 שנה בלי סבתא שלי, ולפעמים אני עדיין מרגישה אבודה בלעדיה. כאילו לקחו את ליבי, את נשמתי, והשאירו רק את הגוף. אבל מה שווה הגוף בלי הנשמה? אני מודה לך מקרב לב, באמת. אם לא הייתי כ"כ עצובה, ואם לא הייתי עכשיו בטירוף של דמעות, הייתי מודה לך בצורה קצת יותר מכובדת.

../images/Emo7.gif

זה טוב שאת בוכה ונסערת ומוציאה הכל החוצה. לא היית צריכה לחכות שנים בשביל השיר הזה. לסבתות שלנו יש חן מיוחד שמקרין אהבה וחום על כל הנכדים. לפעמים אני מרגיש שסבתא שלי אוהבת אותי יותר מאמא שלי, ובתוך לבי אני יודע שיום אחד יבוא והיא לא תהיה וזה ממש מחריד אותי הדבר הזה.

nhezy

New member
|תודה !../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo24.gif

חג חנוכה שמח! סופ-סוף,הצליח לעלות הקישור לשירים. כוכב רחוק,מנצנץ,מקרב לבבות,כמו נרות חנוכה נותן אור. תודה !

חאייר אינשאלה הנה השיר

נעם יחביבי נעם נעם נעם יחביבי אילבי נעם אל אולם יה חביבי איתה חביבי ינעם ------חביבי

למעלה