אני פותחת את ההודעה

2b mind

New member
אני פותחת את ההודעה

הזאת בלי לדעת בדיוק למה.
אולי כי בלימודים היום באיזה סדנא קבוצתית הייתי צריכה לדבר על איך אני מרגישה ולא בדיוק ידעתי מה אני מרגישה (התחמקתי באלגנטיות).

אני לבד בעיר גדולה. לאט לאט מתבהרות פה ושם פנים. מישהו אומר לי שלום, מישהו מנופף לי באוניברסיטה, מישהו מחייך שאני מגיעה לעבודה.
ואני שקטה, מאוד שקטה. לא מדברת הרבה, מסתכלת, מסתכלת. רואה הרבה דברים ושותקת. אולי זה שומר עלי, אולי. מנסה למצוא מקומות לשתוק בהם פחות.
כשאני מדברת יש לי יותר קיום בעולם, מתפנה עוד מקום בשבילי. פשוט כרגע עוד לא מצאתי מקום שאני רוצה שיהיה לי בו מקום בשבילי.
אני מאוד סבלנית, ולא מתעצבנת, ולא כועסת, רגועה. פנויה לשמוע אחרים... אבל פוחדת שבעצם אני נסוגה אחורה. מאבדת את האחיזה החזקה יותר, שהייתה לי לפני כמה חודשים, בעולם.

ואני אוהבת את הדירה שלי. יש לי חדר שבו הראש שלי שקט. ושותפה אחת שטוב לי איתה. ושותף שלא.
ואני מקפידה לקנות אוכל ולבשל. ומשתדלת לאכול מספיק.. ועדיין כשחזרתי הבייתה בסופ"ש מישהי אמרה משהו על זה שירדתי... וזה בלבל אותי קצת.

yam1330

New member
מאוד הזדהתי עם מה שכתבת

נראה שאת יודעת לבטא את עצמך טוב, או לכל הפחות מתנסחת בצורה מסקרנת.
להיות שקט ומסוגר זה מבלבל: כי את משדרת משהו שהוא לא בהכרח מה שאת מרגישה או רוצה לשדר. מצד שני זה תמיד יותר טוב מלדבר יותר מדי ולהתחרט אחר כך.
ואני לא חושבת שאת צריכה למהר לפרוץ החוצה ולדבר ולהתחבר...
אני יכולה להגיד על עצמי שאין לי בכלל חברים, אפילו לא אחד או אחת- וזה בכל מובן ובכל מקום יכול להישמע רע או לעורר רחמים. אבל אני דווקא אוהבת בינתיים
להיות יותר בודדה (או יותר לבד, נאמר) ואני לא ממהרת להיות בקשרים עם אנשים. כי לא חייבים.
מה עם המשפחה שלך?

קולדון

New member
היי

מצד אחד נשמע שאת במקום טוב, רגוע יותר, לוקחת את הזמן שלך והכל נשמע לחלוטין נורמאטיבי..

אבל השורה האחרונה.. מדאיגה.
אני מאמינה שאת יודעת אם את מצמצמת או לא.. ומקווה שתשמרי על עצמך..

היי

מרגש לגלות בתוכו דברים חדשים על עצמך, וכוחות חדשים בתוכך-
וזה דברים שהלבד הזה מאפשר,
אבל הלבד הוא גם פיתוי להזרק ולאבד את עצמך...
ונראה לי שחשוב לקבוע לעצמך כל מיני מדדים או דרכים שתוכלי להיות עם אצבע על הדופק גם בלי המשפחה והחברים מהבית.
יש דברים כאלו?
יש לך איזה ליווי?

שמחה לשמוע את התחושה הבהירה הזו שעוברת ממך גם דרך המסך.

2b mind

New member
תודה לכולכן

מצטערת שלא עונה בנפרד או בכלל... עמוסה עד מעל הראש (בעיקר בדברים טובים)

למעלה