אני פורש...

אני פורש...

למנוחת צהריים ;). היה לי יום נחמד עד עכשיו והוא רק הולך להשתפר עכשיו [שנ"צ, מה יותר טוב?]. מה קורה אנשים? מה היובש הזה? איך עובר היום שלכם? איך המצב רוח? מהחדש? אוהב, דוד.

sh53

New member
נבהלתי מהכותרת ../images/Emo6.gif

ובראש כבר עמדה לי תגובה אליך - כן, מבינה אותך בהחלט, הפורום לא תוסס מי יודע מה, גם אצלי החיים לא הכי תוססים עכשיו (אישי-משפחתי). אז אולי זה הזמן לומר
על שאתה וכל החבר'ה כאן מסביב פה, לא עוזבים ולא מרימים ידיים.
לכל אחד ואחת שנמצאים בפורום

sh53

New member
אתה גאה אתה לא יכול להיות חולה עלי

מזמן לא היה פה שרשור שטות, הגיע הזמן. עד כמה אתה חולה עלי? שווה לסחוט אותך עכשיו או שאצטרך להתאמץ קצת ולהתחנף אליך?

חח לא תצטרכי לסחוט אפילו טיפה!

אני קם ואומר בקול גדול הנובע מגרוני הצרוד: "חולעלייך! חולעלייך! חולעלייך". שרשור שטות זה אחלה דבר! אתם יודעים משהו? אני רוצה להודיע חגיגית ש... אני לא סובל מאי-שפיות! [אני דווקא נהנה ממנה!]

sh53

New member
למה לא מאמי?

בוא שב אני אוריד לך את הנעליים כמובן גם את הגרביים הולכת להביא את סכין הסרת היבלות מבין אצבעותיך כמובן בינתיים אשים מים חמים על הגז וארתיח אמנם הגיגית כבדה, אבל מה לא אעשה למענך? 20 שנה עושה את זה כבר, אז מה זה עוד יום אחד?

../images/Emo2.gif

אף פעם לא ראיתי אותך ככה... את לוקחת את שרשור השטות הזאת רחוק מדי! זה כבר היה מפחיד

ובכל זאת שוש יקירה,

מאושר ובר מזל יהיה האדם שיזכה לקנות לך טבעת נישואין. [גם אני אהיה נורא מאושר לכשזה יקרה]

sh53

New member
השפויים נמצאים בבי"ח בחלוקים לבנים

ואלה שמסתובבים בחוץ הם על תנאי ובדרך לשם. לא לא לא לא רוצה חולים תהיה בריא כמו שור

תודה.

אני בטוח שהם יאהבו את זה. אני דואג בדרך כלל להעלות דברים מצחיקים בסגנון הזה מדי פעם וכמעט תמיד נפתח דיון עלזה. במיוחד בגלל שאני פתחתי ת`שרשור חח. משעשע בעליל. {יומקסים!}

RossandRachel

New member
כולם כפיים לפורום חברויות!

חח זו הססמה של המגמה שלנו שכבת י"א: "כפיים לעדיה!!" חחח

RossandRachel

New member
ילדה מהמגמה

זה קרה פעם אחת ואז פשוט אמרנו את זה כל פעם שהיא הגיעה...או כל שתי דקות בלי קשר לכלום "כפיים לעדיה!!"

למעלה