אני פורש מהפורום

pizarro

New member
אני פורש מהפורום

קיבלתי מסרים מכמה חברים כאן, שאני לא מתאים לאווירה של הפורום, ואני מציע הצעות שהורסות את המקום הקדוש והטהור הזה, ובכלל עדיף שגולשים מהסוג שלי לא ישתתפו בדיונים המעמיקים שמנתחים כאן. הגדילו לעשות כמה חברים ששלחו מסרים עם איומים, שבמקרה שאני לא יעזוב את הפורום, הם ידאגו שאני יעזוב בדרכים לא הכי נעימות וד"ל. אי לכך החלטתי לפרוש מהפורום, וממש לא בגלל האיומים, כי גם אנשים קצת יותר מפחידים לא הצליחו להזיז אותי מהדרך שלי במשך חיי, אלא בגלל שאני לא מעונין להיות במקום שאני לא רצוי שם.. ואם עצם הדבר שאני לא יהיה בפורום ישמח כמה יהודים, והיה זה שכרי. בכ"א אני אוהב את כולכם, ומקווה שבקרוב כבר לא יהיה לכם צורך בפורום הזה, ותיהיו מאושרים תמיד. צ`או

ORITB3

New member
חבל..

אני חושבת שעדיין אנחנו חיים במדינה דמוקרטית..ולכל אחד יש זכות להגיב פה בלי איומים... שיהיה לך בהצלוחה! צ'או צ'או...

אח שלי חבל

אל תיתיחס זו מדינה דמוקרטית אבל אם זה מרצונך שהיה המון הצלחה ושתתבשר רק טוב הרבה הצלוחה

אם זה נכון. אז יש כאן חברים ``רעים``!

עם כל הכבוד, לא עושים דבר כזה! לחבר בפורום

קליט

New member
לפי דעתי אתה יכול להגיד כמעט כל דבר

בצורה מאופקת וראויה. לא עקבתי אחר המסרים שלך. בעיקרון רוב החברים הם בודאי נגד אלימות ונגד סתימת פיות ! הרוב המתון והשפוי מזמינים אותך ואת כ-ו-ל-ם להשתתף בפורום הזה ! אולי תחליף את השם הכינוי שלך... דרך צלחה !

kiss 18

New member
אוייש נו...

כל אחד יש לו זכות לומר מה שבא לו...(לפני שיקפצו עלי- אז עם גבול כמובן...מקדימה רפואה למכה, חכם לא?) זכותך להציע הצעה, היא לא התקבלה! וזהו! לא צריך לעשות מזה סיפור, וכמובן שלא לעזוב בגלל זה... אז זה כבר החלטה שלך בלבד!...
אתה יודע מה, אכתוב לך במסר משהו שקרה לי, שים לב!

חבל שאתה עוזב!!!

ואני בהלם שיש פה אנשים שמשגרים איומים.לדעתי אתה צריך ליצור קשר עם המנהלת ולעדכן אותה מי אלה ששלחו את האיומים.וכבר מישהו הציע רעיון נכון,שתיכנס בניק אחר.הרעיון שלי הוא:תמשיך להיכנס בניק שלך ותגיד את דעותיך בפומבי!!!ב ה צ ל ח ה.עוזר.

אני מופתעת מאד

לקרוא את ההודעה שלך. אין לי מושג על מה אתה מדבר, וחבל שלא עירבת אותי בנושא. לא זכור לי שהיו לך "יציאות" שנוגדות את רוח הפורום, ואני לא מוצאת סיבה למה "לאיים" עליך. אשמח אם תפרט לי יותר במסרים, ואני אבדוק מה ניתן לעשות בעניין.

פשוT אJי

New member
אחח..

לקרוא הודעה כזו זה להרגיש שאין העדר !! אפ'פם!!
את ראויה להניהול והפורום משתדל להיות ראוי לך

kiss 18

New member
../images/Emo47.gif מלכה!

באמת כל הכבוד לך! אחלה מנהלת, אחלה בנ"א... כבוד! תראי להם מזה...

קטנטן,

לא מזיז לי ממש אם פיזארו עוזב ת`פורום... אבל מה שכן מפריע לי זה התגובות ``החכמות`` שלך... זה לא מראה על הרבה חכמה שמצויה בך...

למעלה