==אני פורשת===

טאקילה~*

New member
==אני פורשת===

זהו נימאס לי, מיציתי,נתתי מה שהיה לי לתת ומה קיבלתי ,נאדה ,נישטו ,גורנישט,כלום.. אפילו פיסלון לא נתנו לי כניראה אני לא שווה. אפילו האתר שלי מרגיז כמה אנשים,הבוקר טוב שלי מקומם. בתור נשואה מיואשת אני הולכת ללקק את הפצעים, אתם לא אוהבים אותי אתם לא מפרגנים לי אתם לא רוצים אותי כאן. אם לא יהיה שירשור עידוד אני הולכת וחוזרת יותר מאוחר..ואתה אופטימום אם לא תארגן חמשירים למעני זהו אני הולכת פורשת. היו שלום חברים יקרים שלי,אולי אקפוץ מהמירפסת שלי אל מותי. תפסו אותי חזק אני מתמוטטת..

יו טאקי - אל תקפצי !!!

בעצם את גרה בקומת קרקע... תקפצי !!! חחחחחחחחחחחחחח... אני אוהב אותך בגלל שאני אוהב אותי... (ח.ש. נטאשה)

כמעט הצלחת לשכנע אותי......

עד לנקודה של "אולי אקפוץ מהמרפסת שלי אל מותי"... חחחחחחחחחחחחחחח

giulietta

New member
אף פעם לא הבנתי

מה זה הקטע הזה של "אקפוץ אל מותי"? מי זה המותי הזה שמחכה שם למטה?
צהריים טובים

טאקילה~*

New member
את לא מכירה יאלה לך הביתה מותי

נו קופצת ראבק אין עידוד אין שירשור..

Windbluesea

New member
טאקי מאמי.......

לקפוץ מהשולחן שלך בסלון זה כבר מסוכן יותר... מאשר לקפוץ מהמרפסת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהב אותך

Windbluesea

New member
אה..עברנו לשחק תופסת???

חשבתי שאנחנו משחקים עכשיו מחבואים.....

Windbluesea

New member
אה..עברנו לשחק תופסת???

חשבתי שאנחנו משחקים עכשיו מחבואים.....

חחחחחחחה....

את פשוט אישה גדולה!!! אני אתן לך פיסלון!!! יודעת מה? קיבלת 3 פיסלונים: אחד עבור אישה שנותנת, שני אישה שהאתר שלה מרגיז אנשים ושלישי עבור זה שאף אחד לא מפרגן לך... אז תפסיקי לקפוץ לי מכל מיני בתים, אני רוצה להגיע לקומזיץ הבא, תקפצי אחרי הקומזיץ... חחחחחחחחחחה... אני
את!!!

טאקילה~*

New member
../images/Emo67.gifקליאופטרה אין ברירה נישבר לי

הפיסלון מהעוגה של החתונה.. רציתי פיסלון חדש שלא נישבר לעולם, את באה לקומזיץ? זה יהיה רק אחרי החגים. ג´מני -
-אותך.

אפרסק 28

New member
סוף סוך היא החליטה לפרוש ../images/Emo6.gif

טאקילה......מה יהיה עם ההומור... למי אני אביא אפרסקים בקומזיץ ומי יאכל את הקובות(שרק אני אוכל) ומי יאכל את הגחנון טאקילה אל תעשי את זה..... חחחחחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
../images/Emo4.gifפרסק ככה ימלעון??????../images/Emo67.gif

פרנציפ אני מממ פורשת שמיכה תביא איתך סלסלה לאסוף תקובות..

למעלה