אני פורשת
|אישלג|

HuGo Hell

New member
שרון וצחי. ../images/Emo1.gif

בבקשה אל תתערבו בזה. מאוד חבל אם תתערבו ותצרו יותר בלגן.

מה, לא ידעת שאין לי חיים?../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

על זה אין וויכוח.
אבל עדיין לא ענית על השאלה שלי. למה בעצם ירדת על מיקה? אני לא זוכרת שהיא עשתה לך משהו בזמן אחרון. ואם זה היה משהו לפני איזה חודשיים, אז אין טעם להיות ילדותי ולשמור טינה. (בכל מקרה לא ענית לי שעתיים, ולא רק זה לא ענית לאף שאלה בתחום הזה בשרשור, אז אתה מצפה שאני אבין מזה שיש לך תשובה? סלח לי אם אגחך. חה.)

Magical me

New member
כי זה נדב. ../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

כי אין לו בעיה לרדת על אנשים שלא יקרים לו. זאת באמת סיבה מספקת לעזוב?

אם הוא *תמיד* ככה,../images/Emo163.gif

אני מניחה שאפשר ללמוד להתעלם.
מיקההההה! תתעלמי ממנווווו!!! דונט גוווו יו פאקינג ביאץ'!!!

Magical me

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אל תדברו על אנשים שאתם לא מכירים, תעשו טובה.

M i k a M o o

New member
איפה ההודעה?!../images/Emo42.gif|אישלג|

תחזירו אותה. שיראו פה את הפרצופים האמיתיים.

דודל

New member
הודעה בנימה רצינית, לשם שינוי ->

מיקה, רזית 11 ק"ג, נכון? זה גרם לך להרגיש טוב עם עצמך, נכון? את אוהבת את עצמך יותר כעת, שאת רזה יותר, נכון? את מרגישה שלמה עם עצמך ועם המראה שלך, נכון? אז ללא כל קשר למה שאנשים אמרו או לא אמרו - מה אכפת לך? עצה לי אלייך - הימנעי מדעות שליליות שאנשים מביעים עלייך או כלפייך - התרכזי רק בחיוביות. והמשפט הכל כך נכון "הנקמה הטובה ביותר היא חיים טובים". אז גם אם יש לך ארבעה, שלושה, או אפילו חבר אחד בפורום הזה - הייתי אומר ששווה להישאר. (וכמובן שאין צורך לנקום באף אחד, אבל אני בטוח שהבנת את הרעיון הכללי.) דודל.

NitsNats©

New member
טוף |חלב||מיוחדת|

אז לא, לא קראתי את כל השרשורפלצת המפגר הזה. ולא, אני לא יודעת מה היה. אבל כן, אני כן יודעת שהעובדה שצחי ושרון התערבו בחוסר טאקט כזה (וסורי, אבל ככה זה היה), לא היה בסדר. אתם רוצים להגיד משהו תגידו לחברים שלכם בפרטי, לא לכל הפורום כדי לפתח את זה עוד יותר. ומיקי, את יודעת שאני לא רוצה שתעזבי, ואני יודעת שזו לא הייתה הודעת צומי. ונדב? למה סתם?! אני פשוט לא מבינה אותך. אתה יורד על האנשים הלא נכונים על הדברים הלא נכונים. וכן, נדב, יש אנשים שנפגעים מדברים כאלה גם כשהם יודעים שזה לא נכון. גמני כזו.

למעלה