אני פורשת מהפורום...........

טל*tal

New member
אני פורשת מהפורום...........

אני פורשת מהפורום וימצאו מנהל חדש.... אולי אני ארשום מידי פעם... תהנו לכם, ביי טל

hadarosh16

New member
טלטולללללללל

אמ... אמ... וואו! רק עכשיו קראתי! למה לפרוש? מה קרה? טוב אני מבינה שבטח את עמוסה.. אז אמ.. אפשר לשאול משהו.. בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה! לא שואלת גם! אני יכולה להחליף אותך בניהול? אוהבת אותך ומתגעגעת הדרו´ש..

טל*tal

New member
הדרו´ש....

זה לא תלוי בי בקשר להחלפת הניהול... תפני לנטע ותבקשי ממנה להיות... כי לפי מה שהבנתי הרבה רוצים להיות מנהלים לפורום הזה.. מקווה שעזרתי, טל

$ מעיין $

New member
טלללללללללללללללללללייי????

פורשת מהפורום?? למהההההה??? מה קרה?? (אם אפשר לדעת).... חבל... טוב לא חשוב.. מקווה שתבקרי פה מידיי פעם!
מעיין

טל*tal

New member
מעיינו´ששש...

אני פורשת מהפורום בגלל שאני רוצה להשקיע יותר בלימודים.. וכמו שבטח שמת לב אני כמעט ולא נכנסת לרשום בפורום.. אני באמת אשתדל להכנס כמה שיותר לפורום... טל

$חן$

New member
טוף, טלוש!

לימודים הכי חשוב ולא אינטרנט אתם רואים- אפילו אני לא רושם כאן הרבה. מי רוצה להיות מנהל במקום טל שירשום לנטע באימייל (טל תסביר לכם כבר) מעיין, נועה והדר- רוצות לנהל את הפורום?

hadarosh16

New member
חנו´ש......

אני רוצה לנהל את הפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני לא יודעת איך פונים לנטע!!!!!!!!!!!(אוףףףףףף :()... וזה מעצבן אותי! מחכה לתשובה... הדרו´ש..

למעלה