מעצבן אותי מאוד ואפילו קשה להרגע מהחוצפה של ערוץ 2 שזיזלו בנו ולכן עשיתי מעשה , התקשרתי לחברת החדשות והתלוננתי להלן הטלפון 02-5339900 אני מאמינה שאם עוד אנשים ינדנדו הם יוציאו את הכתבה מהארכיון וישדרו אז לעבודה.
ראשית הם הגיעו להפגנה וצילמו ובמהלך המהדורה הם הראו תמונה מההפגנה ואמרו שידברו על כך בהמשך ולא עשו כן. אני מקווה שהסברתי את עצמי עכשיו יותר טוב ואם לא אשמח לענות על עוד שאלות .
לכן עכשיו אני תוססת , תתקשרו כולכם כולל המשפחות ותנדנדו . אולי ( פנטזיה) גיא מרוז , אגב השארתי לו הודעה עדיין מחכה שיחזור אליי , אולי הוא יקח את הכתבה ויעזור . הכי חשוב לא לוותר !!!!
גם ערוץ 2 וגם ערוץ 10 היו וצילמו ערוץ 10 ערך בהפגנה 2 ראיונות ובסוף לא שידרו לדעתי לחץ כלכלי של שטראוס עלית (פרסומות) לצערי אני לא יכול להוכיח זואת. ראו זה פלא הערוץ שלא מסחרי השקיע 10 דקות 8 אצל גאולה ועוד אייטם בחדשות. ובמסחריים יוק. אתם מרגישים שדפקו אותכם? בצק אבל לא לילל עשו מעשה צלצלו עליהם שילחו מייל מכתב או פקס זה לוקח 2 דקות כך תביעו מחאה אתם חברים בני בית וכל מי שרק יכול בלי קשר אם היה בהפגנה או לא שלא יהיה לכם אשליה הם הגיעו במטרה לשדר והיו חומרים טובים לשדר גם צבע גם ילדים גם נושא "נקי" , מערוץ 10 שלחו לנו מייל שהם באים לסקר לא מוציעים צוות צילום סתם. אנשי מערכת החדשות אישרו שהנושא מעניין אותם. זה לא יגרום להם לשדר את הכתבה הזו אבל את הבא כן כולנו האמנו שההפגנה תתרומם היגענו והיא התרוממה. אז גם אתם תאמנו שאתם יכולים להשפיע שיחו מכתב או צלצלו וזה ישפיע.
התקשרת הרגע לחברת החדשות, ענו לי מאד מאד בקצרה שמתנצלים וישדרו בהמשך השבוע. ניסיתי לשאול מתי זה יהיה אבל הבחורה ענתה שלא יודעת, יש לה הרבה שיחות ולא יכולה לדבר. אני מציעה להציף בטלפונים עד שישדרו.