אני פוחד...

כן יעשו לך בדיקת התאמה

כאשר זוג רוצה לאמץ ילד שאין לו כל קשר ביולוגי-משפחתי איתו, או לקחת אותו לאומנה הוא חייב לעבור בדיקת התאמה, למעשה גם הורים שיש להם קשר משפחתי לילד (דודים, סבא סבתא) עוברים סוג מסוים של בדיקה אבל בדרך כלל זו בדיקה פחות רצינית, לפי מה שאני יודעת

הלו, דיברתי על לאמץ את הילד של אשתך

אני לא מדברת על מצב שבו זוג לסביות חשוכות ילדים רוצות ילדים (ואגב רק שתדע שנותנים לזוגות של לסביות לקחת ילדים לאומנה, זה נחשב בסדר גמור לילד, בעיקר לכזה שההורים שלו לא רוצים אותו ואף אחד אחר גם לא) אלא על זוגות שבהן אחת ילדה את הילד שלה והשניה שהיא האשה שלה רוצה גם לגדל אותו. מעבר למי אמר שטובת הילד הורה אשה והורה גבר, מי אמר שטובת הילד שאמא תגדל אותו לבד ולא ששתי אמהות יגדלו אותו, ולמה כשהורה גבר רוצה לאמץ את הילדים של אשתו זה נעשה בקלות (לפי מה שהבנתי) - בלי להעביר אותו מבחנים שונים (כאלה שנותנים להורים מאמצים "רגילים") ואילו כשהורה אשה רוצה אז צרות? כמובן כל מה שנאמר כאן על לסביות חל גם על הומוסקסואלים (דהיינו גבר שהוא אב ביולוגי ושבנזוגו רוצה לאמץ את ילדיו) כמובן יש תקדים ויש כבר מי שאמצה את הילדים של האשה שלה (הבן הגדול אמר שזה יופי מבחינתו) אבל כמה מאבק, וזה רק תקדים, עדיין לא בחוק...

rigoletto111

New member
ולפני שתקימי משטרת מחשבות

מותר לכל מי שרוצה לראות בהם סוטים. אין לכפות חשיבה או להעניש אדם על מחשבותיו.

כל עוד זה לא משפיע מבחינת זכויות

לודעתי זה משפיע, וכל עוד נסכים שהמצעד יהיה רק בתל אביב כדי שהאנשים לא יפגעו, זה יהיה כאילו אמרנו "הם סוטים וזה באמת מעליב את החרדים אז נשאיר את הסטיות לעיר הגדולה" וזה יתן לנו לגיטמציה אחר כך כעובדי משרד הרווחה להתייחס אליהם כפסול מראש לאימוץ וכו' וכו'

admor

New member
וגם אם לא,

הזכות להפגין ולחופש ביטוי לא קשור בשום צורה לתוצאות ההפגנה.

rigoletto111

New member
או קיי -אבל זו תהיה הפגנה

מטופשת שנועדה להיות פרובוקציה בלבד ולא לקדם שום עניין. אני כבר מעדיף להצטרף לחזית לשחרור גמדי הגינה. (די לניצול! מקומם הטבעי של הגמדים הוא ביער!)

admor

New member
לא נכון

גם אם אתה חושב שלא יהיו תוצאות להפגנה, זה לא הופך אותה למטופשת ומעוררת פרובוקציה. מחר פרץ נתניהו אולמרט ליברמן יכריזו מלחמה על סוריה. יהיה מותר לי למחות בהפגנה על כך, גם אם יהיה לי ברי שאין סיכוי לעצור את המלחמה. ולא זה לא פרובקציה. כל מה שכתבתי למעלה , לא נוגע לעניין הזכויות של הגאים והגאות, שבוודאי יש להם הרבה עדיין מה להשיג. ולאט לאט בעוד הפגנה ועוד אחת הם ישיגו את מה שמגיע להם.

rigoletto111

New member
גם הסמולנים ש30 שנה

עמדו בהפגנות, בסוף הצליחו לחולל שינויים כמו הסכמי אוסלו וגירוש יהודי עזה. והם הציבו מטרות ויעדים למאבק שלהם, לא "צעדת גאווה בסמולנות". אם תפגין נגד הממשלה אתה מסייע לזעזע את יציבותה. מה עוד מגיע להנם שלא קיבלו, אלו? רק יילכו לבג"ץ ובייניש תיתן להם הפרייה חוץ רחמית לכל הומו.

rigoletto111

New member
ורק אחרי הגירוש יש

סוף סוף שקט ברצועה ואף חייל לא נהרג שם. וגם לא שומעים יותר על ציר פילדלפי. איך, איך לא חשבו על זה קודם?

לעולם לא אבין זאת.

איך אדם "יוצא בשאלה" אבל נשאר פאנטי בכל מה שנוגע "לארץ ישראל השלמה ולקדושת הארץ" ??? הייתי מנהל את השיחה הבין חירשית הזו... אבל באמת יצא לי מהאף הדיון המעצבן הזה. הייה שלום חבר.

uri80

New member
מה פנאטי במה שכתב?

הוא הגיב לך בציניות על כך שהטרנספר האחרון בעזה לא הביא בדיוק לתוצאות נהדרות כל כך אלא להפך. איך זה קשור ל"יציאה בשאלה" ול"פנאטיות"?

אבזץ

New member
נחמד לעוות את המציאות

בעיקר לצרכים פולטיים. וריגו בהחלט מומחה לעניין זה. ולמי ששכח, מפלגות הימין - הליכוד - היא זו שהוציאה את יהודי עזה האומללים (בלי ציניות). השמאל מעולם לא היה עושה זאת בלי הסכם מסודר ותמורה הולמת מהפלסטינאים. וזו כאמור, אינה הפעם הראשונה שאתה, ריגו, מעוות ומציג מצגת שווא, כמיטב המסורת הביבית הימנית הקלוקלת.

rigoletto111

New member
עשה את זה שרון, בתמיכה של השמאל

ולא רק הח"כים של השמאל והערבים, אלא יותר חשובה מכך התמיכה של הממסד האינטלקטואלי השמאלני, מבג"ץ, התקשורת האתרוגנית , ועד ל"מכוני (הליווי) של הדמוקרטיה". ייתכן ומצנע בתור ראש ממשלה היה עושה משהו חכם יותר, לא אשלול זאת. אבל שרון פעל על קרקע שהשמאל הכשיר כבר 30 שנה. הוא רק היה הבולדוזר מטעם עצמו (כמו שתמיד היה) שדהר בכביש שסלל השמאל.

אבזץ

New member
נכון.

ובדיוק על זה אנו חלוקים - על הדרך. קרקעות אינן קדושות בעיניי, אבל הצורה המכוערת שהפינוי נעשה ועוד בחיני חינם, ללא שום תמורה מצד הפלסטינאים היא היא מעשי ידי הימין המהולל שלך. מסכים איתך שהשמאל לא צדיק גדול בכך שנתן את קולו לפינוי, אך עדיין המבצע שגוסס כעת במח' ניקוז נוזלים הוא האשם המרכזי. הוא ולא אחר, והוא להזכירך ממצאי הימין הישראלי. אז חלאס עם עיוות המציאות.

rigoletto111

New member
כשהוא עשה את זה הוא לא היה "ימין"

הוא נבחר במפלגה ימנית ועשה תפנית. גם אם אלי ישי יחזור בשאלה מחר ויתמוך בכל הצעות החוק של מר"ץ, הוא לא יהיה חרדי.

צודק, המלחה היא על החירות

אבל אני לא רוצה להיפגע מקומץ מטורפים, המדינה צריכה לשנות את המערכת החרדית מבפנים, לסגור ברזים, לעצור תקציבים, הגיע הזמן שילד חרדי ילמד על דמוקרטיה, אחרת, יהיה מאוחר מידי.

פרובוקציה או לא

יש לכל אחד מאיתנו זכות לבחור את חייו. מסכימה עם שנה.. אבל איך? כשהם יושבים ככ' חזק בכל מקום? ובתוכם? זו בכלל שערוריה , ההתייחסות שלהם אחד לשני. ה- טלויזיה, בארון, ה- עיתון מוגנב הביתה מתחת לירקות, הלחץ החברתי שם מטורף. אין להם בעיה להוציא כרוז ולגייס חברה שלמה בשם הדת! וזה, הכוח שלהם.

rigoletto111

New member
ונשאלת שוב השאלה "איפה לייזר?"

נראה לי שהוא ייהנה עד הגג - גם הומואים, גם מכות, גם שוטרים, גם ערבים , מה צריך יותר בחיים?

למעלה