אני פוחדת..

infatuation

New member
אני פוחדת..

מאתמול בערב התחילו להופיע לי בראש תמונות של עצמי.. פוגעת בעצמי.. חותכת את עצמי במקלחת עם הסכין גילוח... אני לא רוצה שזה יקרה אני פוחדת.. אבל לא יודעת למה זה נראה לי כ"כ מפתה לעשות... אני יודעת שזה נשמע נורא, אני לא מנסה להדאיג או להפחיד, אני מחזיקה את עצמי, אבל לא יודעת מה לעשות עם התמונות האלה בראש ועם ההרגשה שזה כ"כ מפתה אותי...

גרא.

New member
infatuation,תמונות כאלה,אינן אלא

ביטוי מוחשי וכואב של פתרון סופי כביכול,ללחצים הנוראיים המופעלים עלייך בבית,מעין דיסק שלילי המתנגן שוב ושוב בראשך..במקרה כזה,מה שתמיד עושים, ממ כו עם דיסק מעצבן,מחליפים אותו..יש לך יותר מדיסק אחד של תמונות נעימות,בלשון המעטה, שלך עם החבר שאת כל כך אוהבת,ואולי גם דיסקים אחרים של חוויות נעימות, שהיית יכולה להזכר בהן..בכל פעם שהתמונות המפחידות הללו עולות,את חייבת להתרכז,להתמקד בעצמך,לרצות לסלק אותן,לרצות להחליף אותן בתמונות האחרות..ואם תעשי את זה..תראי שזה עובד..בדיוק כשם שאנשים רבים עושים, עובדים עם ועל עצמם כשהם שעונים על כסאו המפחיד של רופא השניים..שעה שהוא מתעלל בהם, הדרך הטובה היא להתמקד במחשבה על משהוא נעים בכדי להפוך, לפחות בהרגשה את החוויה המפחידה והכואבת הזו, להרבה יותר סימפאטית..אבל,אם את מרגישה שאת מתמכרת, אם אפשר לומר כך לתמונות הללו, ואינך יכולה להחליפן..טוב יהיה אם תשוחחי עם הפסיכיאטרית שלך..

למעלה