אני פוחדת...........

אני פוחדת...........

יש לי מחר אסיפת הורים וזה לא טוב!!! אני אסביר למה:1. שמשעמם לי בשיעורים אני יושבת על השולחן ומתחילה לשיר. 2. הושיבו אותי ליד החברה הכי טובה שלי(מטומטמים) ואני כל הזמן מדברת איתה. 3. אנחנו אוכלות גרעינים,תפוזים ועוד בשיעורים. ויש עוד.... בקיצור אני הילדה "המפריעה" של הכיתה ונראה לי שכל המורות רוצות לדבר עם אבא שלי אז אם אני לא אהיה פה זמן רב תידעו שקרה לי משהו מתה עליכם ב-
- תמר שרוני

anat113

New member
ח...... הקטע הזה שלפני ../images/Emo6.gif

תמיד מצחיק אותי.... אבל זה תלוי בהורים שלך עם הם כאלה שלוכחים את זה ברצינות, או כאלה שלא שמים על זה (כמו שלי...) אבל גם עם כן, מה כבר יכול לקרות....... ענת......

יש לנו מורה ממש ממש מצחיקה בבצפר!!

היא מדברת עם הידיים! והיא ממש שונאת אותי!!! אז באספת הורי היא החליטה לחכות אותי! (מה היא קוף?) היא התנדנדה ובכעס ו=אמא שלי ואני התחלנו לצחוק! ואז היא התחילה לדבר בכעס בלהט (מטורפת) ואנחנו צחקנו שוב!! ה$@%*$%$% נתנה לי ב בהתנהגות!! בסוף אנחנו יוצאים צוחקים מהשיחה! אבל אחרי כל הצחוקים אמא שלי אמרה לי תצחק בשקט ותשתוק כל השיעור! ככה היא לא תוכל להטפל אליךִ!!!

קפצון

New member
אני רק מרחם עלייך אם הורים שלך לא

שמים עלייך ולא מבין מה כל כך מצחיק כל חופש אני עובד רק כדי שיהיה לי כסף לקחת את המורים הכי טובים ויש לי ציונים מעולים אני לומד 5 יח"ל מתמטיקה ופיזיקה וביולוגיה ואנגלית ולא ! אני לא יורם כזה ואני מתעסק הרבה בספורט (למעשה אני בנבחרת ארצית ולא אספר במה מפני שני כאן שומר על ויטואליות ואפילו מדורג בעשיריה הראשונה) אני יכול רק להגיד לך שבעוד כמה שנים תצטערי אבל בטח כל המבוגרים כבר אומרים לך אז למה שתקשיבי לעוד נער שאינו יודע בעצמו

$ מעיין $

New member
פחחחחח....

כשמשעמם לך את יושבת על השולחן ומתחילה לשיר?? חחחח כמה נחמד... לפחות שירים טובים?! .... אם כבר את מפצחת גרעינים... אז תשירי בו זמנית: "יאללה לך הבייתה מוטי" .... זה בכלל יפחיד ת´מורה ... בקשר ליום הורים.... לי יש ביום שישי ... כך שאבא שלי קנה חגורה חדשה לכבוד האירוע... ייפיייייי איזה כייף! אבל אני מקווה שהפעם הוא יתן לי את החגורה בזווית של 90 מעלות... כמו שאני אוהבת ...(חחחחח סתם)
מעיין

maia100

New member
אל דאגה!!

סתם שתדעי...בתור אחת שלא לומדת ורק יושבת על הדשא ההורים שלי שמעו עלי כאלה דברים נוראיים והם עדין אוהבים אותי.. בסופו של דבר כל הדברים האלה כאלה בולשייט..ואף אחד לא זוכר אותם ככה שתמשיכי להנות מהחיים הטובים...!

אני כמובן אמשיך להנות מהחיים אבל

בטח כל המורות יגידו איך אני מפריעה להם בשיעורים ואני בטח ישב שם ויצחק להם בפנים ואז יכעסו עלי יותר אתם יודעת מה, ממש לא אכפת לי מקסימום יכעסו עלי ונמשיך לחיות כמו שלא קרה כלום תודה רבה ב-
- תמר שרוני

shiri-d

New member
גם לי זה היה ב-18:40../images/Emo70.gif

איך היה???? ותודה על ההצלחה שאחלת לי... שירי

shiri-d

New member
אל תדאגי!!!

ושיהיה לך בהצלחה!!! לי יש עוד איזה שעתיים אסיפת הורים.. שירי

היה כזה מצחיק............/images/Emo6.gif

זה היה ככה: הגעתי בזמן ולקחתי כל מיני דברים מהלוקר בשביל שיעורי בית, נכנסתי למחנכת שלי ואני אוהבת אותה וזה הדדי והיא התחילה להחמיא כמובן ואז ראיתי שכתוב לי שבאנגלית אני לא מתנהגת יפה, עכשיו שתבינו באנגלית אני שקטה כמו דג(זה יחודי רק לשיעור הזה) ואז באתי עליה ושאלתי אותה מה זה אומרת לא מתנהגת יפה ואז היא אמרה שהיא טעתה ואבא נרגע:) אחרי זה הלכנו לשולה(המורה המכוערת למתמטיקה) ואז היא התחילה להגיד שזה לא הציונים אלא שאני מפריעה ואז מורה אחרת שלימדה אותי שנה שעברה שמעה את זה ובאה להגן עלי, והיא מזה חמודה והיא אומרת שהיא בטח טעתה בילדה כי אני מזה מאמי(כן בטח) ואז היא אמרה שאני אנסה לא לאכול גרעינים בשיעור ושאני אקשיב לה ושהיא סיפרה לי שהיא יודעת שאכלתי את הגרינים כל כך צחקתי
ואז ראיתי חברה שלי והתחלנו לדבר ויצאתי באותו זמן מהמורה לערבית(שנולדה בדמשק- סוריה) ואז התחלתי לצעוק בלובי בצפר, סורים שולטים ונראה לי שהיא שמעה אותי אבל ממש לא אכפת לי ממנה!!!!!!1 ואני עוד פחדתי שיהיה רע, היה כל כך מצחיק
תודה רבה על העידוד ב-
- תמר שרוני השמחה....

anat113

New member
רואה.....

אמרתי לך שיהיה בסדר
ענת שאלה
היא באמת אמרה לך שתפסיקי לאכול גרעינים בשעור, איזו טיפשה, מי אומר כאלה דברים.....
טוב, נו, מורות, לך תבין.....
ענת

כן... ואז אבא שלי אמר שאם אני רוצה

לאכול גרעינים שאני אבקש רשות ואז אני יכולה לצאת מהכיתה ולאכול ת´גרעינים

למעלה