אני פה

לילך 123

New member
../images/Emo13.gifהיי יניב

עם הקבוצה שלך עדיין לא יצא לי לדבר. אני יודעת שיש לכם כבר רעיונות לקמפיין אבל לא ידוע לי עליהם ולכן אין לי רשימת חומרים בשבילכם. אתה יכול לספר לי קצת על הקמפיין שלכם?

yanivpxl

New member
הקמפיין

אנחנו החלטנו להתנתק מהתדמית הישנה של המותג, ולשגר מותג חדש, צעיר יותר ושההבטחה המרכזית שלו היא שכל אחד ימצא בו את מה שמתאים לו

לילך 123

New member
נשמע מעניין

זה נשמע מאוד מעניין אבל יכולה להיות בעייה קטנה אם לא נזהרים. הבעייה היא שהלקוחות שלך מאוד מאוד קנאים ובצדק למותג שלהם ומה שהוא מייצג, השאלה היא איך עושים את זה ומציגים את זה כך שאתה לא תאבד את הלקוחות שלך? תספר עוד קצת.

yanivpxl

New member
עוד קצת

אנחנו לא מבקרים את המותג של אורנג', להפך. אנחנו חושבים שמותג obox הקיים לא מדבר לעקרונות של אורנג', ובטח שלא לצעירים. אנחנו יצרנו מותג שפחות או יותר מייצג את העקרונות של אורנג' אבל יותר צעיר.

לילך 123

New member
אז ככה...

יכול להיות פה סיכון מסויים. המותג אורנג' לא יכול להיות דומה לאיסקייפ (אם לכיוון הזה אתם הולכים)כי זה מתנגש עם ערכי המותג שאתם בתור חברת הפרסום חייבים לשמור כדיי להצליח. זה הסוד של המותג. שתמיד שומרים על הערכים שהוא מנסה לייצג. מה שאני יכולה להציע זה שתשתמשו ברעיונות שלכם אבל תשמרו על הלוגו השם והצבעים של הלקוחות שלכם. אני מנסה לעזור. שמעתי שיש לכם רעיונות מצויינים וחבל לי לתפספסו את הכיוון. תספרו מה סיסמת הפרסום מוצרי הקד"ם והתכנון לדוכן כדיי שאוכל לדעת איזה חומרים להביא לכם למפגש הבא במרחבים.

תוספת ללילך

יניב , אתם אמורים להיות יצירתיים ומקוריים ככל הניתן בתוך המסגרת הנתונה של המותג. ערכי המותג הם לדוגמא בינלאומיות, אישי, בגובה העינים וכו... על זה אתם אמורים לשמור ולא נראה לי שזה סותר את כוונתכם. תקן אותי אם אני טועה...

yanivpxl

New member
אנחנו יודעים

אנחנו מודעים לעובדה, ומראש התרחקנו מהכיוון של אסקייפ. אנחנו לא מכוונים לפרווקטיבי, אלא לפשוט, אישי ובקווים נקיים, אבל בעיצוב והומור יותר צעיר. על הצבעים של הלקוחות לא שמרנו, אבל הקו הכללי של העיצוב דומה. (גם העיצוב הקיים של הobox לא שומר על צבעי המותג של אורנג') הסיסמא שלנו היא obox - into you. תיכננו את הקמפיין בשני שלבים עיקריים - שבירת מותג הobox הישן, והחדרת הרעיון שobox החדש לא דומה לתדמית הישנה. בשלב השני, אנחנו יורדים יותר לפרטים, ומעבירים את הרעיון שלא משנה מה השיגעון שלך, תמצא את זה בobox. כמוצרי קד"ם תיכננו קופסא קטנה, כשבתוכה מידע על הobox החדש, ומוצרי קד"ם (מחזיקי מפתחות וכדומה, עדיין לא החלטנו). אהקופסא מגיע לכל בית על אחד מהשלטים שניתלה על ידית הדלת (כמו הdon't disturb בבית מלון). גם תיכננו כרטיס שנקרא ocard, ופועל כמו כרטיס talkman רק לשירותי תוכן. העיצוב של הכרטיס, ושל הסטנד בו ימכרו אותו בולט, ויהיה אחת מהסיבות לקנות אותו.

הצלחתם לסקרן אותי...

סמסא מצוינת בעיני, אל תשכחו שהלקוחות שלכם הם אורנג' והם אמורים לבחור את הקמפיין שיתאים להם. אם אתם משנים משהו בצבעוניות ,לדוגמא, חייבת להיות לזה הצדקה שתשכנע אותם לדוגמא (אני סתם שולפת אל תתפוס אותי במילה) מכתום ולבן יוצא... (כתום בהיר, צהוב וכד') אז יש לכם הצדקה לשינוי כלשהוא. למרות, שאתם קצת משחקים ב"אש" אם יורשה לי לומר. יש לכם כבר רעיון לפרסומת ? כדי שאבין את הכוון הכללי יותר טוב?

yanivpxl

New member
אז ככה -

הדגש בעיצוב הוא פחות על הצבעים (לפי התוכנית שלנו הצבעים של הלוגו הם אחרים בכל פעם שהוא מופיע, והדוגמאות סטייל הסבנטיז מאפיינות אותו). במצגת שלנו אנחנו באמת משתמשים בכתמתמים, צהובים ולבנים למיניהם, שוב בדוגמאות שמאפיינות אותנו. הרעיון שלנו לליין של פרסומות, דומה למאפיינים של הפרסומות של אורנ'ג. תיכננו שוט אחד של מישהו עושה משהו תמוה (סורג על שפת הים, משחק שח עם הכלב וכיוצ"ב). לא משתמשים במילים בסצנה, וכמו בפרסומות של אורנג', האווירה מעבירה את המסר. אחרי שהקהל תוהה כמה שניות קריין אומר משהו בסגנון "לא משנה מה השיגעון שלך" ואז יש את לוגו הobox שלנו עם הסיסמא, ובסוף את הלוגו של אורנג' עם הסיסמא שלהם.

אחלה אחלה

הפרסומת אכן מדליקה ומאד אורנג'ית . אני מבינה שאתה לא מחבב את הכיתוב של המילה oboxורוצה לשנות את זה. אפשרי בהחלט, רק להצדיק את הבחירה. נשמע שאתם בכוון מצוין. אני אגיע לשיעור שלכם בעוד שבועיים (כי בשבוע הבא שבועות). ונמשיך לגלגל את הרעיונות ונגבש רשימת חומרים. אם יש עוד שאלות, אני אכנס לפורום ביום ראשון הקרוב בערב ואראה אם הגבת... אם כן, אגיב בחזרה... להית' בינתיים

yanivpxl

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה על העזרה ותשומת הלב. אני נוגה ויונתן מקווים להתקדם עוד בעבודה עד יום שלישי הבא, ולהעביר ללילך את רשימת החומרים המלאה כדי שעוד שבועיים נוכל להתחיל לעבוד. להתראות, יניב

yanivpxl

New member
רשימת חומרים

רשימת חומרים מלא עדיין אין לנו, אנחנו עדיין לא סגורים איך לבצע את הרעיונות שלנו. מה שאנחנו כן יודעים זה שנצטרך laptop, ופוליגל.

לילך 123

New member
אני חוזרת בי../images/Emo9.gif

הרעיון של הפרסומת מעולה. קחו בחשבון שטצתרכו להדגיש את הרעיון לעומד מאחורי השינויים שעשיתם. אני מחכה לרשימת חומרים בשביל מוצרי הקד"מ ולדוכן שלכם בתחרות כדיי שבשיעור הבא חיה תביא לכם אותם ותוכלו להתחיל לעבוד.

לילך 123

New member
פוליגל

אני צריכה שתכתבו לי באיזה צבע הפוליגל וכמה לוחות תצטרכו. כי אני רוצה מחר להוציא הזמנה של חומרים.

למעלה