אני פה!

כתמונית

New member
ממממ... דברים חשובים לאפרת (ולכולם!

פחחחח!!! צחוקיות איתך!!! א. כן!!!שמעתי שקראת להם בהמות ואז הסתכלתי על פראן (אההה...כן... כל מי שלא מבין מה הולך פה... זה כי אנחנו יותר מידיי זמן יחד...) והיא כזה עשתה פרצוף...חחח!! צחוקים!!! ד"א - וואו!!! אתמול נתת לי מזה מוטיבציה! ישבתי היום על שולה איזה שעתיים (למקרה שלא ידעת שולה זו גיטרתי האהובה) ו- וואו! אני מנגנת אחלה בחלה בכלל לא רע!!! (תראי מה זה עשה לי היום!! גם שמעתי אותו איזה 3 פעמים....) אוי! ואת יודעת שמלא אנשים באו להגיד לי שהביצוע שלנו היה ממש חמוד וזה!! (למרות שאני עדיין לא מבינה מה לעזאזל עשיתם בסוף??!! וזהו! סוף!! :)

muchtara

New member
באמת היה מרניף היום

ב"טקס שבועות\ירושלים והייתם הכי מותקיות בעולם!! ואחרי זה כל היום שרתי פרחים בקנה וקלחמוט בוטנים...!

efratushke

New member
כותרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פראן עשתה פרצוף!? באמת אמרתי בהמות? אוי אוי אוי...... כמה הסתבכתי?.... אני מנגנת ממש טוב את "לא בא לי לשמועעעעעעעעע....." וגם שירים של יוני בלוך למניהם (הבוס חחח)
משירה בציבור זה הפך להיות "המופע של אפרת" שמתם לב? מה זה לא היה לי נעים.. אבל ממש נהנתי!

muchtara

New member
ממממ..בקשר לכתימות...

אם אני סתם נשרפת מהר זה גם נחשב?

muchtara

New member
הי, גם אני לא כתומה!...

ולי אין אפילו נמשים לנחמה...
שניה, לא הולך לי עם הסמיילים, ואפילו אין לי מושג מי זאת נחמה. אולי היא נחמדה, ואפילו בלי שיהיה לה אחלה של אופי? מה הרי לא יכול להיות לכולם אחלה אופי. אז רק למי שאני מחליטה יש אחלה אופי. מ-עכ-שיו! או- כמעט שכחתי:עינב, איך הלך עם העבודה בסוף?

muchtara

New member
גם אני יכולה לכתוב בחרוזים

כי אני לא אוכלת ברווזים ובאמת שאנחנו לא יותר מדי מופרעות, רק קצת מוזרות וזה בריא!! (תוכיחו שלא?!?)

muchtara

New member
בשנה טובה

ובשעה מוצלחת- נכנסתי, ואני אפילו חלקלקה עד מאוד עכשיו...!

efratushke

New member
ברוכה הבאה גב' סיון! גשי למשרד!!!

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ידעתי ידעתי ידעתי ידעתי! יא בבונה! - כמה כאב לך להפוך להיות חלקלקה עד מאוד?!
אפרת - הפעם גם מאוהבת

muchtara

New member
לא נורא היה = את זה

הבנתם? משחקי מלים שכאלה... תחכומיישן, בלאגנים...

כתמונית

New member
מה קורה פה??!!

סליחה!!! מזה הדיבורים האלה על חלקלקות??!! r u ok??!! יש דברים שלא כותבים ב-פורום!!!! או שאולי דנה רוצה שכככככככווולללללללםםםםם ידעו שהיא חלקלקה?! מממ...??!! האם עומר צריך לחשוש?! תראו מה הולך פה! שניה אני לא פה ודנה משתלטת באופן טוטאלי על הפורום! בושה!

טרושקה

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

איזה התקפה עשיתן פה........ מפחידות.... לא מכירה אתכן......

כתמונית

New member
|כתכתמונית מזויפת... מוצ'טרה אומרת:

עוד לא יצא לי להגיד כאן אף פעם שאני המלכה האמיתית ... אז רק שתדעו לכם שזה רק בגלל שאני לא צריכה להוכיח את זה, אני פשוט צנועה אבל כולם יודעים .... ואני שומעת עכשיו אני מת כמו שצריך ובלי רעשי רקע של פססחחחחחק ..ץץ. ביי ועכשיו אני!!!!!!!!!! (ה- כתומה!) אלק צנועה! פחחח.... ו....שכחתי! אז שבת שלום לכם!! תזכרו שהחיים יפים!

efratushke

New member
עדין לא עברתם את השלב של להציף?

אני גם לא כותבת שטויות (אם ההודעה הזאת היא שטויות אז זאת ההודעה האחרונה שלי!) המצפון שלי חוגג - זה לא בסדר מה שעשינו!
זה פורום של הדורבנייייים לא שלנו! ומכוון שזה פורום של הדורבנים אני רוצה להגיד שהדורבנים הם להקה מאגניבה ויש להם אחלה אופי וזיגו נחמד וששי.. גרררררר הששי הזה!!!!!! היתי עושה לו טובה.. אפילו שתיים! אפילו 1000!!! אתם יודעים מה? כל היום וכל הלילה עד סוף חיי!!! (או עד שהוא יהיה אימפוטנט)

כתמונית

New member
הודעה שיש לה קשר לדורבנים

את יודעת מה - את שוב צודקת!!! באמת זה לא בסדר שאנחנו לא מדברות בפתטיות מרובה על הדורבנים ושהפכנו את הפורום הזה למקום תקשורת בנינו אז ששי אכן אחלה!!! והוא יהיה ששי לנצח נצחים ! ואפרת גם כשיש אימפוטנציה - תמיד יש ויאגרה! ווווו....ממממ...ד"ש! אההה! כן! הדורבניםrulez!!! (איזה מאגניבות אנחנו....)! (סימן קריאה בשביל יותם הלו הוא אנס החמוסים!)

למעלה