אני פה!

כתמונית

New member
אני פה!

אוקיי! כדיי שאני לא אהיה היחדיה שלא יודעת דברים ושלאפרת לא יהיה יותר מידיי מה להגיד עליי.... היי אפרת!! מה קורה?! :) אההה! כן! וגם עינב!!! ואם זה לא היה ברור מספיק - זאת אני כתומה!!! מה קורה?! אני חיבית לציין שמוזר להיות פה... אבל... מה לא עושים בשביל הדורבנים (יצא לי חרוז! יש לי עתיד!!) ו... זהו... אז ברכת ברוכה הבאה לעצמי ( ועכשיו אפרת תחשבי לעצמך -כמה פאטתית הילדה הזאת...:) ) -"ברוך אתה אדושיים אלוקינו מלך העולויים!! ו... אפרת - איפה כל ההודעת שסיפרת לי עליהן?! אהה!! ד"א עינב - מה הקטע של "ואפרת אל תגידי..."??!! שיתוף! עידכונים!! זה דבר חשוב מאוד בימיינו! אז...שביתה משמחת לכולם! אההה! כן! ואם לא טחנו את זה פה מספיק - אייל היה אתמול כזה חמוד!!! וואו! לא ידעתי שיש לו עוד בגדים חוץ מהחולצה עם הפרחים הורודים והמכנסיים הלבנים... (וואו...זה היה ארוך...)

efratushke

New member
ש-ק-ר!../images/Emo12.gif

*אפרת להיות מאוד מאוד המומה* ואני מצטטת משפט שהועלה בדיון באחד המפגשים הליליים אצל דנה שאני, כתומה, עינב וכמובן דנה היו שם: כתומה - "בדוגרי אפרת עשתה את הדבר שלנו לא היה אומץ.. בסופו של דבר כולנו נכנס" וראו איזה פלא! נבואה המגשימה את עצמה! הפתטיות מגיעה לשיאים חדשים - רק עכשיו צריכים לחכות לגב' סיוון
ובקשר לחרוז - פרשי.. לא משהו.. (אני אומרת לך את זה עם המון אהבה! למען עתיד טוב יותר!!! באמת!!!!!!
) כן.. השיחה על המכנסיים השחורים היום היתה.. פתטית כמו שאר השיחה (היתה לנו היום שיחה על פתטיות - פתטיות לשמה!) אפרת להפסיק לדבר על פתטיות - זה מלחיץ אותי! ובקשר לשאר הדברים.. זה אסביר לך מחר
(את רק צריכה להזכיר לי להסביר לך, טוב? אם אני אזכור את התשובות גם.. חחחח) אה! ולעיקר! עקב הצטרפותך קבלינה גברת כתומה שכמותך כמה מילות ברכה וקריאת/תפילת "ים - יבשה": מזל טובבבבבבב!!!!!!! עד 120!!!!!!!! ברוכה הבאה!!!!!!!!! אהלן וומרחבן תילמיד'!!!!!!! פסח כשר!!!!! וגו'... ולסיכום: מי יתן ונצליח במתמטיקה
(זה חשוב, לא?) או שנהיה פשוט נצליח להיות אנשים טובים יותר... (מחר בבוקר נפגשים! נועה! דיר בלאק! הולכים יחד!) בטוח יש שביתה?....

אני מכריזה על השתלטות הפורום

על ידי אפרת וחברותיה. הם מופרעות, הם מטורפות, והם אפילו מדברות בחרוזים! תפסו מחסה וברחו אם אתם יודעים מה טוב לכם!!!! סתאאאאאםםם.... ברוכה הבאה, והשתלבות נעימה

efratushke

New member
היי... אנחנו לא ממש גרועות../images/Emo4.gif

זה רק עוד שלב בתכנית שלנו שהיא להשתלט על העולם ומי שלא ידבר בחרוזים - אוכל מכות ממממ למצוא חרוז.. שניה... ..אוכל מכות!! כי אנחנו ה-מלכות!!!!!!
סתם! ...ואנחנו לא מופרעות! רק אני..! ועינב..! וכתומה...!

papal

New member
אתן לא מופרעות

אתן כתומות!!! וזה מסביר הרבה היי כתומה- ברוכים הבאים ואפרץ- את כתומה קושקוש כלומר- קושקושתומה?????? סתאאאאאאאאאאאם כיף !!!

papal

New member
המקלדת שלי על סף התאבדות

אפרץ= אפרת כמובן:) אבל דוגרי זה נשמע מצחיק אבל אני מעדיף קוקושתומה !!! או קושקושתומית:)

טרושקה

New member
אםםםםםםםם טוב......

סליחה?! אני לא כתומה!!! אז מה?! איזה אפליה.... טוב... יש לי נמשים.... ושוב סליחה...... אנשים שפויים זה הרבה פחות מעניין, תסכימו איתי.. אז תצטרפו..... ועכשיו לנועה הכתומה - רק הצטרפת וכבר הצפת את הפורום.... יא כתומה!!! אני ממש מצטערת על הייבוש הקל היום, אני שונאת ביולוגיהההה..... אפרתוש תתחדשי (כן, כן, לכל מי שקורא את זה ולא מבין, לאפרת יש גיטרה חדשה)...... אני מתעקשת שתקראי לה קלרה!!! בלי ויכוחים שמעת?! אז עכשיו.....ביי

efratushke

New member
כן כן כן...

הגיטרה החדשה והכוסית שלי... הכיייייייי כוסית!!! היא כחולה הנוטה לשחור!
ושמה בישראל - קלרה! ו... עינבוש זה בסדר גמור.. לא יכלת לבוא וזה היה ברור ואף אחד לא כועס - ההפך! אנחנו כל כך מבינות אותך! היה עדיף שתשבי ותסיימי את זה מהר מאשר להסתובב איתנו ולהיות בלחץ ענק מהביוטופ שלך ובהזדמנות זאת אני רוצה להגיד לך המון המון המון בהצלחה! וטל.. לי לא קוראים "כתומה" או "כתמונית" אז אל תתעקש לשלב את הקושקוש ביחד אנחנו "הכתומות!!!!!" אבל כל אחת בנפרד... אין שתי כתומות בקיצור! חוצמזה טל - גם לעינב יש נמשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפרת

efratushke

New member
חשבתי על זה...

זה בכלל אשמתי כל הסיפור! אני התעוררתי היום בתשע ועשרה! את בסדר גמור!...
*נשיקה*

כתמונית

New member
ממשיכה את השרשור!

תראי איך שאני משתפרת!!!! אז מזל"ט (שוב....) על הגיטרה המגניבה אלללללף שלך! (גנבתי לדנה) ולשמה שהוא גם מגניב!!! - קלרה!!! ווווו.... כמה נחמד לי! חיים יפים! (כשיש דורבנים) - אני עובדת על הקטע של החרוזים!!

תתחדשי על הגיטרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עוד גיטריסטית בפורום זה סבבה
היא קלאסית או אקוסטית? (אני מניחה שאקוסטית כי ראיתי קלאסיות עם הצבעים שתיארת והן עלו איזה 2,550 שקל...)

ראיתי כאלה ממש יקרות...

ואני לא אשכח כי מהשניה שנכנסתי לחנות וראיתי אותן רציתי אחת כזאת ואז המוכר אמר לי כמה הן עולות...(וזה גם בטח שווה את זה, רק אין לי 2,550 שקל להוציא על גיטרה קלאסית...אם בכסף שאני חוסכת יהיה סכום כזה אז אני אוציא על חשמלית...)

efratushke

New member
אולי במקום להתווכח, אני אגיד לכם?

קלרה - הגיטרה הכוסית שלי היא קלאסית העולה 300 שקל תראו, אני לא באמת יודעת לנגן עדיין, אז למה לקנות ב2500 שקל? קודם כל אני אתחיל אם אני אצליח אנסה לעשות הופעות אקוסטיות שכאלה (אני שרה) ולהרוויח קצת כסף
אבל זה כולה גיטרה שאני רק מנסה להתחיל לנגן איתה ...והיא כוסית!!!!!! ...ויש לה אחלה אופי...

לא התווכחנו...

דיברנו
וואי, הלוואי שהייתי הולכת אז לקנות במקום שאת קנית! איפה קנית אותה? איזה דגם היא? (אולי אני אשדרג את שלי...) כן, גם הגיטרה שיש לי עכשיו היא זאת שהתחלתי איתה...אני גם בערך איפה שאת, כי אומנם קניתי אותנ בנובמבר, אבל התחלתי ממש ללמוד (מספר, וגם חברות עזרו טיפה) רק איזה 3 חודשים אחרי בגלל תקופת עבודות-מבחנים ארוכה...

efratushke

New member
כותרת!!!!! - לא ידעתי מה לרשום..../images/Emo13.gif

אני כבר יום וחצי מנגנת.. ואני ממש מתקדמת! אני עוברת לאקורד לאקורד יחסית מהר! יחסית!!!!!!! ואני מדגישה את ה"יחסית"! ואפילו הצלחתי לפרוט כמו בנאדם! כי יש לי חוברות תווים שירים ואקורדים כי.. יש לי כל החיים חחחח וכמובן אני במגמת מוסיקה ויש המוןןן גיטריסטים שמלמדים אותי (זה לא שהתחלתי אתמול.. היה לי מושג מסוים.. וגם יש לי על מי להסתכל בשביל לחקות אותו..) אבל בעיקרררר עינב ודנה עזרו לי (כתומה, התעזרי לי? או שאת כמוני רק ברמה טיפה'לה יותר גבוהה?) ממממ... קניתי בחור בהוד השרון אני לא מכירה.. עינב.. תעני לה!!!!!!!!!!! מה עוד שאלת? אה! דגם... אממ... אני יודעת שהיא קלאסית.. והיא כחולה.. ושקוראים לה קלרה... לא יותר מזה..
ושיהיה לך המון בהצלחה עם הגיטרה שלך! ואז תהיי נגנת מדהימההההההה (לפחות כמו גיא וזיגו ביחד!!!) נ.ב. דנה - תכתבי כבר בהמת עולם!!!!! - לחץ חברתי!!!!!! נ.ב. נוסף היום כשהופעתי.. קראתי לאנשים "בהמות"? מישהו יודע או שמע? (זה מיועד לכתומה ולדנה)

טרושקה

New member
פאנקי מיוזיק

זה ביה"ס למוסיקה שבו גם את וגם אני (מזמן...) קנינו בו את הגיטרה.... ואתנו עוד חצי הוד השרון (או יותר)....... ררררררר אין לי זמן!!!!!!!!!!!

אני צוחק

(אז לא בא לי לשים סמיילי אוקי?!) ששמעתי קלאסית כחולה מה שעלה לי בראש זה זאת שעולה 300 שקל בפאנקי מיוזיק ואכן..החור בהוד השרון זה פאנקי מיוזיק וזאת כנראה אותה גיטרה..חח אחלה גיטרה יש לי כזאת רק לא כחולה...חחח אגב פאנקי זה חרא מקום אל תכנסי לשם בחיים אם זה למשהו שעובר את סכום ה300 שקל רק הקלאסיות הדפוקות שלהם טובות אבל השאר פשוט חרא!!

טחחח...

הסיפור של הגיטרה שלי הוא דיי מצחיק... יום אחד החלטתי שאני רוצה לא רק להסתכל על גיטרות וגיטריסטים בהערצה, אלא גם לדעת על זה משהו. זה היה בסביבות אוקטובר...והחלטתי שאני רוצה גיטרה. עכשיו, שאני רוצה משהו- אני בדרך כלל מקבלת אותו (אלא אם כן זה לא אפשרי וכאלה דברים...). אז היה לי קצת כסף, אבל מה שאז הכי רציתי בעולם, אפילו יותר מגיטרה, זה איזה זוג נעליים מהממות, שעולות בהתאם (אני בת, מותר לי להתלהב מנעליים, לא משנה עד כמה הן יקרות...). אז היה לי קצת כסף, וגם היום הולדת שלי הוא בדצמבר- אז בנובמבר ביקשתי "מקדמה" מכל הסבא-סבתא-אמא-אבא של המתנות יומולדת, אז עם קצת מפה וקצת משם- הלכתי לקנות את הנעליים. ואז ההורים שלי עוד שקלו אם הם מרשים לי גיטרה או לא (כי זה המון זמן ויש לימודים ואם אני קונה גיטרה אז הם רוצים שאני אשקיע וכל הקראפ הזה), ואז שהיה לי את כל הכסף שנשאר מהנעליים ביד (דיי הרבה למען האמת), נסענו הבייתה- אבלאבא שלי נסע לכיוון אחר..."מזל טוב ירדן, אנחנו הולכים לקנות גיטרה" בקשר להלאה...חסכתי עוד מאז, ובעיקרון החלום שלי זה לעבור לחשמלית, אבל אני צריכה להישתפר עוד המון...אני לומדת מספר של אבי ברק (שקניתי יחד עם הגיטרה, והוא מומלץ מאוד!), וההורים שלי החליטו שאם הם יראו שאני משתפרת אני "אקבל" מורה

וואלה יפה...רק תיקון

הספר של אבי ברק לא מומלץ בכלל! זה חרא של דבר אל תגעי בזה!! סתם דוגמא...אקורד g את עושה במקרה עם 4 אצבעות? לא!! עם 3!! אבל צריך עם 4!! שימי עוד אצבע על המיתר השני סריג שלישי מעל האצבע של המיתר הראשון ואז זה יהיה g נורמאלי יש הבדל עצום בסאונד אחרי שהשמעיה מתפתחת(אלא אם כן היא כבר מפותחת לבד...:)) אז זהו!! והרי מוסר השכל(מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה): תשיגי מורה לפני שעברת לחשמלית!!

למעלה