אני פה!!!! חחחחחח בשעה טובה הקידמה הגיעה גם אלי וגם אני כאן,אז....... תברחווווו
S sharon24. New member 3/7/01 #1 אני פה!!!! חחחחחח בשעה טובה הקידמה הגיעה גם אלי וגם אני כאן,אז....... תברחווווו
ז זוהר/המלך New member 3/7/01 #2 בוקר טוב לך...... וברוכה הבאה אלינו....... מקווה שתשתלבי יפה איתנו כאן...... יום טוב לך.....
S sharon24. New member 3/7/01 #3 זוהר/המלךךךךךךךךך תודה,תודה אני אף פעם לא ישכח לך שהיית הראשון שבירך אותי ואל דאגה אני ישתלב פה יופי. אוהבת מלא, מלא שרוני.
זוהר/המלךךךךךךךךך תודה,תודה אני אף פעם לא ישכח לך שהיית הראשון שבירך אותי ואל דאגה אני ישתלב פה יופי. אוהבת מלא, מלא שרוני.
ז זוהר/המלך New member 3/7/01 #6 שרוני...... וואי איך שאני מסמיק עכשיו..... תודה, ויאללה תתארגני סופ``ש אחד ותגיעי מהר..... אבל על זה נדבר כבר בצ`אט...... יום טוב חומד......
שרוני...... וואי איך שאני מסמיק עכשיו..... תודה, ויאללה תתארגני סופ``ש אחד ותגיעי מהר..... אבל על זה נדבר כבר בצ`אט...... יום טוב חומד......
W Wish & מאסטרו* New member 3/7/01 #8 שרוןןןןן.. ברוכה השבה .. תהני אחותייייי לא בורחחחחחחחחח חחחחחחחח מאסטרו*
S sharon24. New member 3/7/01 #10 מאסטרו תודה תודה כולי התרגשות דמעות זולגות מעיני כשאני קוראת את ההודעות שלכם ----------אהההההההההה (בוכה מהתרגשות). נ.ב. אם לא ברחת כי נכנסתי לפורום תברח כשתראה חחחחחחחחח
מאסטרו תודה תודה כולי התרגשות דמעות זולגות מעיני כשאני קוראת את ההודעות שלכם ----------אהההההההההה (בוכה מהתרגשות). נ.ב. אם לא ברחת כי נכנסתי לפורום תברח כשתראה חחחחחחחחח
W Wish & מאסטרו* New member 3/7/01 #11 בבקשה... אל תיבכי (מגיש טישיו ) ההודעות למעלה אמורות להישתנות אבל השותף שלי שאחראי על הקטע הזה הלך לי לאיבוד B-p וחוץ מיזה לאן אני אברח אה ????? אני קבור כאן ! (הסילוווווווו) מאסטרו* <---מחפש את הדלת החוצה
בבקשה... אל תיבכי (מגיש טישיו ) ההודעות למעלה אמורות להישתנות אבל השותף שלי שאחראי על הקטע הזה הלך לי לאיבוד B-p וחוץ מיזה לאן אני אברח אה ????? אני קבור כאן ! (הסילוווווווו) מאסטרו* <---מחפש את הדלת החוצה