אני פה??

אני פה??

שיווווווווו אני לא מאמינה..... קופלה<---------פה! אני מתה מעייפות... מיי גוד חחחחחחחחחח מי חולה מייייייי??????

AFRICA

New member
קופה..........!

בואי נלך לישון.. מה את אומרת? נראה לי שזה רעיון לא רע AFRICAAA ... ברגע של נמנום

חופשי

New member
שינה זה דבר חשוב

רק שבאמת אין מה לעשות או שאתה עייף מת..........

AFRICA

New member
תמיד יש מצב

אבל זה לא ברגע של חירפון... AFRICAAAA ברגע של חוסר שעות שינה

AFRICA

New member
הולכים לישון??????

או שאת... נשארת כאן וזורקת אותי לכלבים... או לחתולים הפרוסים! אייי חומוס חומוס.... אחת היצירות הגאוניות שהמציאו במאה האחרונה מה את אומרת? יש מצב ל............סיגריה לפני השינה?

איזה סיגרייה בדיוק?

סיגרייה לפני......השינה.... ממתי יש דבר כזה...? חחחחחחחחחח הא? יא קקה.... הא? הא? הא? לאיזה סיגרייה התכוונת??????? האאאאאאאאא?????????? אני זורקת אותך לדבלולות... יאללה בוא.. פתחתי ת`מיטה... חי חי... חי.... סדיני סאטן בצבע שמנת הפעם..... יאללה יאללה בוא בוא בוא... חיחיחיחי

AFRICA

New member
זו סיגריה..

מאוד איכותית... היא לא בקטגוריות של ``האחרי`` בד``כ פוגשים את הסיגריה הזו בצבא... למי שלא ישן בבית...(כמו אחיך)

AFRICA

New member
ששש לישון

יו למה לרדת כל כך למטה בשביל נשיקה? חיחי לא נשמע טוב! בזמן האחרון אני בכלל לא נשמע טוב חיחי יאללה הולך לישון... טלפון לפני השינה

שבלולי מאמי- שילי!!!!!!!

לחכות...? שששששששש נשיקה..... אגב זהכן היה נישמע טוב חי חי חייייייייייייייי אוי.... אתה אשם.. הוצאת ממני את ה.....

AFRICA

New member
חומץץץ...

החוש השישי יוצא ממך לבד... אני לא זה שמוציא אותו ממך... אל תבואי בטענות! חולהה עלייייייך אהההההההההה מייייייי חולהה ?.....

קופלה אחותי המאומצת......

איפה היית אתמול הא הא???? חשבת תשתוכלי לברוח מפרוסה שלך????? היית מתה! אני בדרך אלייך עכשיו.... (לא יודע איפה את גרה אבל אני אשאל אנשים בדרך....) חתולי

פרוסי פרוסי פרוסי פרוסה....

תגיד.... האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יא ידעתי הגרון אדום לך.. לך לרופא.... יא גחלילית.... סתם מה הקשר??? אוי.. המצב... תגיד...... חתול.. באמת יעלי דומה לי.. בשיא הרצינות?????

לא סתם חתול- חתול מזוייף!!!!!

ואם היא לא........... אתה מת..... כי חבל... היא ממש.... אבל ממש ממש מסכנה....... אני במקומה... מתאבדת... להיות דומה לקופלה..... אוחחחחחחח קופלה<שוקלת התאבדות> חיחי

למעלה