אני פה...

יערית

New member
גוגי אני כאן :-(

כל מי שמאחורי ומצדדי הוא העומד! איפה אתה עכשיו? יערית(במשחק מחבואים עם עצמה!)

ה-שונית

New member
חבר`ס...

אני פשוט מאוכזבת מאיך שאתם לא מסוגלים להחזיק עניין פה בלעדי... ואיפה אוריאנה כשצריך אותה??? שונית (מוכנה להתקלות)

יערית

New member
התקלות?חיזבללה מאחורייך

מי אמר שלא יכולים בלעדייך? אנחנו מתים בלעדיך שונית... שמת לב? כולם ברחו....לא רוצים למות! אני חייבת לספר עוד משהו בהקשר של השליחויות שקורות לי לאחרונה:-9 יערית.

יערית

New member
מה דעתך על כך?

אחר הצהריים ,לפני 15 שעה,אני מקבלת טלפון מהורי האקס שלי, ``כן שלום... מה שלומכם? -לא טוב...אנחנו לא מוצאים אותו,את יודעת איפה הוא? (אני חושבת לעצמי ...מה קורה כאן?) -לא ,דיברנו בבוקר וזהו,עניתי, -מה יהיה?אולי תחפשי אחריו?(הלו כזה?,אני לא אשתו?) -טוב העשה מאמצים, -כן תנסי לכל הסוללרים שלו,ותודיעי לנו בבקשה! - אין בעיה,אמרתי.. -אנחנו לא מבינים למה הוא לא מודיע לנו לאן הוא הולך? -טוב זה הבן שלכם,אתם מכירים אותו כבר.. -כן,נו אנחנו מודאגים.. ואני מנתקת את השיחה,ולא מבינה???? מה קורה כאן? אני בכלל גרושה שלו,למה אני צריכה לחפש אחריו... אני עומדת להתגרש וזהו!:) יערית(שרוחות העבר רודפות אחריה:))

ה-שונית

New member
יקירתי...

מאיפה את מבינה את סיפורי האימה האלה??? כנראה זה עניין של מוצא, כי אצלנו - הפולנים - מקבלים מן ארשת פנים צוננת כזאת ברגע שנפרדים, ודי חוששים להתערבב... יעני, מנתקים מגע (בלשון עממית יותר). את חייבת להעמיד את הנשמות הפועלות במקום ומיד! אחרת לא יהיה לזה סוף.... לי אישית נראה כי מישהו מנסה להחזיר אותך הביתה... תשקלי טוב טוב אם את רוצה להיות שם... אם כן - סבבה! אם לא - תעצרי את הפרץ דחוף! שונית

לא תישאי את שמי לשווא

סתם, הלכתי להתקלח, ועכשיו הוא לא נותן לי לשלוח הודעות. עוד אחד שלא נותן לי.

למעלה