אני פה!!!!

אני פה!!!!

אז כמו שמייקי כתבה נותחתי ביום ראשון והיום השתחררתי. היה ניתוח של שעתיים, וסוריאנו וגולדנברג ניתחו. עשיתי את ההכנה בבית והתאשפזתי במוצ"ש. בבוקר בא הסניטר ולקח אותי לחדר ההמתנה ושם באו המרדים והאחות ושאלו כמה שאלות ואז הכניסו אותי לחדר הניתוח, ושם חיברו לי חמצן, מודד לחץ דם ומד סיטורציה (דופק) והרדימו אותי. התעוררתי ב12 עם כאבים חזקים ונתנו לי פטידין וגם רעדתי מקורררר אז נתנו לי שמיכת חימום. ב13 כבר החזירו אותי למחלקה וכמעט כל אחר הצהריים ישנתי חוץ מכמה דקות של עירנות. בערב ירדתי לשירותים, וגם נתנו לי קצת לאכול והיות שאף אחד לא טרח לספר לי מה עשו בכלל בניתוח, מייקי הציעה שאני אסתכל בדו"ח וזה גם מה שעשיתי. בדו"ח היה כתוב שהיו המון הידבקויות ואת זה גם סוריאנו אמר לי בבוקר וגם שהורידו לי את החצוצרות כי הן היו מלאות בנוזל ושציסטה אחת שוקולדית נוקזה. היום השתחררתי ואני צריכה להיות בשבועיים הקרובים במנוחה ובעוד שלושה שבועות ביקורת במרפאה.
למייקי על הביקור בבוקר של הניתוח וגם על העידכונים ולכל מי שהגיבה.

ברוכה השבה

עכשיו מנוחה פינוקים ורק להרגיש טוב יופי לשמוע שאת בבית ומקווה שמכאן יהיה רק טוב.

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך שוב פה איתנו
עכשיו תנוחי ותתפנקי
החלמה מהירה

נשמע שאת מוכנה ומזומנה

לטיפול אחרון ומנצח
תרגישי טוב והחלמה מהירה ומלאה

וולקאם ../images/Emo140.gif

טוב שאת אחרי, מקווה שזה בהחלט ניתוח אחרון ואת לפני טיפול אחרון ומנצח בהחלט
עכשיו זה הזמן להתפנק, לנוח ולהחלים תרגישי טוב יקרה

kululu2B

New member
יופי שאת אחרי!

מצטערת לגבי החצוצרות
תרגישי טוב וזה הזמן לדרוש פינוקים ללא גבולות מהסביבה....

ברוכה השווה ../images/Emo8.gif

החלמה מהירה ותרגישי טוב!
מקווה שהניתוח אכן יפתח לך את הדלת להריון

talior3

New member
ממתינה יקרה

שמחה לשמוע שאת כבר אחרי, תרגישי טוב ותנוחי הרבה ושהבעל יפניק אותך. מקווה שזה נתן לך פתח לטיפול אחרון ומנצח שיגמר במתנה גדולה שלה את מחכה. חושי בטוב.

ha1231

New member
החלמה מהירה אני שמחה מאוד שאת אחרי זה ועבר בש

בשלום. מאחלת לך שזהו הניתוח האחרון שתעברי, אמן.

annabell Lee

New member
../images/Emo24.gif טוב שאת כאן.

תרגישי טוב, תנוחי המון...ושההמתנה שלך תגמר מהר!

הגולשת3

New member
ברוכה השבה../images/Emo140.gif

החלמה מהירה וקלה (אם כי מילת המפתח היא סבלנות... כמו שאת יודעת) ןיציאה לדרך חדשה ברוכה ופוריה

אומנם באיחור אבל...

החלמה מהירה, יופי שאת אחרי.. בהצלחה ובהמשך בשורות טובות.

למעלה