אני פה פעם שניה

• פותח הנושא mona7
  • פורסם בתאריך

mona7

New member
אני פה פעם שניה

היתי הבוקר בפסיכולוג קשה שלי הבן רוצה לחליף את האבא בבית והוא רק בן 8 האמת קשה לי לדבר איתו כי אני גם מאוד עצבנית בגלל המצב והגלל הגרושים כולה היתי רוצה קצת שקט לבוח מפה לאיזה אי מרוחק להיות קצת אם עצמי על זה ממש לא מתאפשר

Ima Adama

New member
מותק

אז את פעם שניה פה.. מה זה אומר? לגבי הילד, זה טבעי ועם הזמן תלמדי ותחליטי היכן לשחרר ולאפשר לו את מידת האחריות שאת חושבת שתתאים לו ולבריאותו הנפשית. זה טבעי שאת דואגת לו וזה די מעייף, אז הרפי מעט ותרשי לעצמך לצבור אנרגיות.

לתת לעצמך הפסקה...

אחד הדברים שעשיתי לראשונה בחיי בעקבות הודעת העזיבה של בעלי היה להתפרק לרסיסים. זו פעם ראשונה שאני החזקה והיציבה כסלע הרשתי לעצמי להתפרק ולהיות ללא יכולת תפקוד. בזמנו זה הרס אותי לחשוב שלא הצלחתי להתמודד ושלא מגיע לי להתפרק ככה אבל היום אני מבינה שזו זכותי להרשות לעצמי לקחת יום, יומיים או שבוע ופשוט להיות בחוסר תפקוד ולעבור את שלב ה"שבעה" על הנישואים והזוגיות. אני שמחה שהרשתי לעצמי לחוות את האובדן שחויתי ולא הייתי שוב חזקה ומדחיקה. אם אי אפשר לפנות יום או יומיים, אולי תרשי לעצמך לשקוע קצת כשהילד הולך לסופשבוע אצל אבא או אפילו תבקשי מאחת הסבתות שתקח אותו לסופשבוע כדי שתוכלי להתפנות לעצמך. שיעבור מהר מהר.

קטי30

New member
אפשר תקציר מהפ'ם הראשונה../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

חמודה מוכר וידוע זה תחושה לא ממש זרה להיות לבד לשמוע שקט חושבת שאת צריכה את זה לעצמך וזה מגיע לך ביג טיים תעשי איזה שהוא סידור כל שהוא בכדי שתוכלי ליישם את זה זה יכול לתת המון כוח בשביל ההמשך ...

למעלה