אני פה פעם ראשונה

liati1969

New member
אני פה פעם ראשונה

אנחנו זוג עם ילד מאומץ.
בוחנים אפשרות של הליך פנדקאות להביא ילד שני למשפחה.
היכן אוכל לקבל מידע, המלצות, תובנות?
האם יש מדינות שבהן מומלץ יותר לעבור את התהליך מאחרות?
על תובנה והמלצה תתקבל בברכה.
\אשמח גם לרבל תשובות לגבי עלויות.
תודה

מוזמנת לטלפן אליי

גם אנחנו אימצנו ילדה
עברתי את בתהליך הפונדקאות

המון הצלחה

mikmik1002

New member
ברוכים הבאים..

בעיקרון האפשרויות הקיימות הן פונדקאות בארץ או בחו"ל, כאשר בחו"ל ניתן לעבור את התהליך בגאורגיה, אוקראינה והודו שבהן העלויות די דומות או בקנדה וארה"ב שבהן העלויות גבוהות בהרבה.
אני יכולה לספר לכם על התהליך שאנחנו נמצאים בו כרגע בהודו במרפאה של דר' שיווני דרך סוכנות ויוה.
לא ציינת אם אתם צריכים תרומת ביציות. אנחנו השתמשנו בתרומה מדרום אפריקה.
אני יכולה להמליץ לך מאוד על המרפאה של דר' שיווני, היא מדהימה, פשוט מלאך שבאמת כל כך התאמצה עבורנו. אין לי מילה רעה אחת לומר עליה, להפך, רק תשבוחות.
אנחנו טסנו אליה יחד עם התורמת וביצענו הפריה מזרע וביצית טריים. החזרנו ארבעה עוברים ותודה לאל נקלט אחד. אנחנו כרגע בהריון בשבוע 7.
לגבי הסוכנות בארץ - לדעתי מיותר לחלוטין, אין צורך, ניתן לעשות זאת לבד. במידה והאנגלית שלכם סבירה אין צורך ביותר מזה. ניתן לתאם הכל דרך המיילים. אשמח לעזור במידה ותבחרו במסלול זה.
לגבי מחירים: עבור הפונדקאות והמרפאה של דר' שיווני - כ- 95,000 ש"ח. (יש עלויות נוספות במידה ומדובר בתאומים או ניתוח קיסרי, כ- 2,000 דולר)
עבור תרומת ביציות מדרום אפריקה - כ- 50,000 ש"ח. יש אפשרות להשתמש בביציות מתורמת הודית, למיטב ידעתי העלות של תורמת הודית היא 6,000 דולר.
עבור סוכנות ויוה - 20,000 ש"ח (לדעתי ולאור ניסיוני מיותר ואפשר לחסוך).

עלות הטיסה והשהייה בשבוע בו שהינו שם לצורך ההפרייה - כ- 10,000 ש"ח.
כמובן שיש לקחת בחשבון גם את עלות השהייה לאחר הלידה (בממוצע 3 שבועות), אני מעריכה שהן תסתכמנה בכ- 20,000 ש"ח.

מקווה שעזרתי, אשמח להסביר יותר ולענות על שאלות.
בהצלחה!!!!!!!!!!!

liati1969

New member
תודה רבה

לשאלתך - כן נזדקק לתרומת ביצית. האם אוכל לשוחח איתך בטלפון. שולח לך את המספר בפרטי

natasaa

New member
אוסיף קצת על מה ש micmic אמרה..

אני לא אתערב למה שהולך בארץ, יש פה בנות שידעו על זה יותר ממני..
בגדול - כמו ש micmic כתבה - יש כמה מדינות, וכל זוג בוחר לו יעד על פי העדפה שלו.. אם את בעניין תרומת ביצית ממזרח אירופה (אוקראינה, גאורגיה, פולין), ורוצה לבקר את הפונדקאית במהלך הריון, אולטרסאונדים וכו' - אנחנו ממליצים על גאורגיה. גם אני עשיתי הליך שלי שם. שם תהליך + תרומת ביצית עולה 124000 ₪.
אם את מעדיפה תרומת ביצית מדרום אפריקה - את יכולה לעשות בהודו - המחירים הם דומים ברוב המרפאות - אצלנו זה 135000 ₪. אפשר גם תרומה ממזרח אירופה בהודו - זה יוצא כ - 130000 ₪. לי אישית הודו הייתה קצת רחוקה, גם מנטליות היא קצת שונה, אבל את יודעת - עניין של העדפה
.
אני מעדיפה את גאורגיה והודו על פני אוקראינה, גם כי באוקראינה חייבים שפונדקאית ובעלה יוותרו על הילד, וגם כי אוקראינים כל הזמן מקשיחים את חוקים שלהם, לכי תדעי מה הצעד הבא שלהם. תאילנד זה אחלה יעד, אבל אני חושבת שהחקיקה שלו מתאימה יותר לזוגות חד מיניים כי קשה יותר שם לרשום את אם המיועדת.
אני מכירה את תחום של פונדקאות חו"ל טוב - אם יש לך שאלות אשמח לענות

בהצלחה!

למעלה