אני פה...ערב טוב

ו ר ד ב

New member
בטח שהתגעגעתי

בטח שהתגעגעתי, הגעגועים ממש קרעו את ליבי , איפה היית עד עכשיו?, ולמה לא שלחת לי תמונה ?.

ckshooni

New member
געגוגעים לדמיון ממש...טוב

הייתי פה ושם ונכנסתי לפורום אבל לא היה לי כוח לכתוב ...., קורה... בבבית יש לי וירוס במחשב אז לא יכולתי לעשות כלום רק בעבודה... חוץ מזה אני אשלח לך שזה יסתדר .. הבטחתי לא? מה איתך? הכל טוב? לאיזה הופעה תבואי?

ו ר ד ב

New member
כנראה , אם ירצה השם

אני יהיה, בקמלוט , זאפה , וצוותא , בעזרת השם

ckshooni

New member
איזה חמודה גם אני רוצה להיות בכולם

אבל כנראה שלא יצא ... טוב בשניים לפחות חייבים... טוב תשמעי חוץ מזה אתמול החזרתי למוש על חוסר הפרגון לעמיר ואמרתי לאמרגן שלו שאני אישית מעדיפה את עמיר למרות שגם מוש טוב... טוב הוא עצבן אותי כי הוא התרברב ואמר שהיו ערסים בהופעה של עמיר ואני חלקתי עליו.. והוא הזמין אותי להופעה של מוש אבל אני החלטתי שלא אלך!!! חוץ מזה ורד מתי תשלחי לי שירים יפים במייל???? אני אגיד לך מה יש לי חוץ מכל הדיסקים רק אל בורות המים וסליחה ,,, אז מה תשלחי לי?

ו ר ד ב

New member
שנמצא

שנמצא נוני , הארנב שנעלם לפני 10 שנים , בשער של מוש , זה נכון ?

ckshooni

New member
די לא יפה ...מוש חמוד רק

שזה בעיה שליד מושלמות כמו של עמיר כל כוכב מתעמעם

ו ר ד ב

New member
חמוד איכססססססססס

עמיר שלנו באמת מושלם ,וכול אחד לידו נראה מכוער ,ותאמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת

ckshooni

New member
אצלי חיצוניות ופנימיות מתמזגת..

כך שאם אני אומרת על מישהו שהוא יפה זה חייב להיות בכל המובנים אלא אם כן אני מציינת אחרת...

ckshooni

New member
לא יפה להגיד איכס... חוץ זה

מה זאת אומרת שאת יודעת על מה את מדברת? את יודעת יותר ממני כאילו? כי אני ממש מסכימה איתך שהוא יפה יותר מהרבה אנשים מתיפייפים אחרים

ו ר ד ב

New member
שאני אומרת

שאני אומרת שאני יודעת על מה אני מדברת , אני מתכוונת שכול גבר הכי יפה שיכול להיות ,בעייני עמיר לוקח אותו בקלות,ואני לא מגזימה , ואני יודעת על מה אני מדברת

ckshooni

New member
טוב עמיר מיוחד אבל אני תוהה

אם כל מה שהוא מוציא בשירים ומזרים אלינו הוא מסוגל לעשות גם בחיים האישיים שלו. תראי באמנות את מוציאה את הכל וזה קשה חבל על הזמן את מתמודדת עם כל הדברים הכי קשים. אבל בחיים עוד יותר קשה. ואני תמיד אומרת שמה שיפה בעמיר זה שהוא מסוגל לפתוח את הלב ולכתוב כל מה שהוא מרגיש אבל האמת שלפי מה שמתבקש מהטקסטים שלו הוא לא ככה כשמדובר בחיים עצמם ...אבל את יודעת זה רק תחושות...

ו ר ד ב

New member
קחי לתשומת לבך

קחי לתשומת לבך , אם את רוצה מישהי אובקטיבית, אני האחרונה שתשאלי כי אני ממש אבל ממש לא אובקטיבית לא אמיתית בכלל בכול הנוגע לעמיר, ככה שאני זאת לא דוגמא

ckshooni

New member
ברור!! מי יכול להיות אובייקטיבי...?

אבל זה לא קשור... טוב זה קצת מסובך מה שניסיתי להגיד לא יודעת אם הסברתי את עצמי נכון.. נו מתי תשלחי לי שירים???? אני צמאה לדברים חדשים....

למעלה