פרפר ועוד לצידי
New member
אני פה,לכל מי שדאג
אז ככה הרבה עבר מאז שדיברנו לפני כשבוע וחצי בערך,הקשבתי לעצתכם התייעצתי עם עו"ד יש לי את ההוכחות הנדרשות לתהליך תביעת הגירושין. לייתר דיוק בסוף השבוע הקרוב התביעה מוגשת כבר לבית הדין הרבני,יש לי פור עצום עליו (העו"ד ייעץ להקליט אותו מ'ס פעמיים בשיחות ביננו,שלא פתאום תהיה לבעלי היקר עילה לבקשת שלום בית,וכך עשיתי)אני יכולה לומר שמהפעם האחרונה שהגבתם ויעצתם לי עברתי המון ואני עדיין עוברת סוג של "השלמה" עם המצב החדש ויותר מזה אני כבר יכולה לשחק בהבימה
כולי תקווה שהוא ישתף פעולה,ונסיים זאת הכי מהר שאפשר,אני ממש מפחדת מהרגע שהוא ייקבל את התביעה עצמה ,נראה לי הוא חוטף שבץ למה..הדבר האחרון שהוא חושב זה שאני ייזום מהלך ויפנה לעו"ד להתגרש,הוא?! טוב לא ככה עם ערימת השקרים והסודות שלו. בכל מקרה,אני כלכך מחכה כבר להיות מאחורי זה,אתם לא מבינים כמה קשה להסתיר מהמשפחה,ומהחברים את הכל,אבל מצד שני אני ממש לא רוצה שפתאום יידחפו כולם את האף לעיניינים שלנו(דרך אגב-יש לנו יום נישואים בעוד חודש בדיוק..איזה מוזר ,נכון
תודה לכולכם .. המשך ערב-מצוין.
אז ככה הרבה עבר מאז שדיברנו לפני כשבוע וחצי בערך,הקשבתי לעצתכם התייעצתי עם עו"ד יש לי את ההוכחות הנדרשות לתהליך תביעת הגירושין. לייתר דיוק בסוף השבוע הקרוב התביעה מוגשת כבר לבית הדין הרבני,יש לי פור עצום עליו (העו"ד ייעץ להקליט אותו מ'ס פעמיים בשיחות ביננו,שלא פתאום תהיה לבעלי היקר עילה לבקשת שלום בית,וכך עשיתי)אני יכולה לומר שמהפעם האחרונה שהגבתם ויעצתם לי עברתי המון ואני עדיין עוברת סוג של "השלמה" עם המצב החדש ויותר מזה אני כבר יכולה לשחק בהבימה