אני פה להשאר!!!

אני פה להשאר!!!

חזרתי מפולין... חזרתי מההפסקה שלקחתי מכל ענייני המחשב... פולין הלך בצורה משמעותית יותר מן המצופה.. אתה מבין שאתה בנאדם שיש מאחוריו מורשת מפוארת של אנשים שבגלל חוסר מוכנות לוותר על האידיאולוגיה שלהם, הם נרצחו. אתה מרגיש גאה להיות חלק מאותו עם. המסע עבר במהרה ולמרבה הפלא (?) הוא היה בדיוק כפי שכמה מכם תיארו אותו בפני: מעניין, משכיל, מרגש, מצמרר ובעיקר חשוב מכדי לפספס אותו. אז זהו, המחשב חזר מן הקפור וגם אני (הטמפ' הממוצעת בפולין כרגע היא מינוס שלוש בערך...) אוהבת את כולם המוןןןןן זהר נ.ב. למעוניינים בלעדכן אותי במה שהלך פה בחודש וחצי חודשיים האחרונים- מסרים יתקבלו ביותר מברכה...

Ez sLeeP

New member
ברוכה השבה מותק :)

אני שמחת שהפקת את המירב שיכולת להפיק מן המסע. זה באמת חשוב.

שלום../images/Emo70.gif

פולין זה תמיד חוויה מיוחדת... ופה יש קישורים לשלושת הסיכומים השבועיים אם את מעוניינת 22-28/02, 15-21/02, 8-14/02

lollapalooza

New member
זהר מותק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב שחזרת
ברוכה השווה.

זהרית...

אני שמחה שהשכלת, התרגשת.. אפילו שהצתמררת.. אבל הכי חשוב, שבאמת הפקת את המירב ושאת גאה להיות חלק מהעם. אוהבת המון המון:] ברוכה השבה

יפה שליייי

אני דביוק שומעת את השיר שיש לך בחתימה! מותק שלי!! אני כל כך מתגעגעת!! דווקא כשחזרת למחשב, אני בתקופת-לא-אי סי קיו. פשוט אני לא נמצאת שם כבר איזה שבוע. מותק שלי, אני מאושרת שחזרת, לא קרה כזה הרבה פה.... מתה עליך!

חן j

New member
זהר..

אני ממש שמחה לקרוא שהיית במסע לפולין, ושהפקת ולקחת הרבה מהמסע המדהים הזה. מה הייתי עושה כדי לעבור את המסע הזה שוב, אותו מסלול, עם אותם חברים, מורים,מדריכים ואנשי עדות... אני מקנאה בך קצת שאת רק בתחילתו של הסיום הרשמי של המסע, אני זוכרת שלנו לקח די הרבה זמן לסיים רשמית את המסע, היה לנו את ההקרנה של הסרט של המסע,חשיפת התמונות של כל אחד ואחד, כמה מפגשים נוספים מסכמים עם אנשי עדות והמדריכים..ובסופו של דבר, בשלב מסוים זה נגמר... אך הזיכרונות והתובנות יחזרו אליי (ואגם אלייך) כל פעם מחדש ביום השואה. שמחה שנהנת

זוהר

היי,וולקאם באק!! יותר מידי זמן לא דיברנו. שמח שנהנית,והפקת את המיטב. ואני פה להישאר,לא נשמע טוב בעברית.. וזהו..

למעלה