אני פה בגלל זמבושי.

אני פה בגלל זמבושי.

אני בכלל ביישנית, זמבוש דחף אותי לשאול: "תשאלי עם איזה פיוז'ן כדאי להתחיל שמיעה, למישהי לא מכירה בכלל את הסגנון" אני ילדה טובה, ולכן אבצע. עם איזה פיוז'ן כדאי להתחיל שמיעה? אני לא מכירה בכלל את הסגנון. תודה לכל העוזרים.

mickeym

New member
בהצלחה בגיוס! ../images/Emo24.gif

ונחכה למישהו שיודע יותר ממני על פיוז'ן כדי לתת המלצות... אבל למה לא ללכת על החדש ביותר-נורה ג'ונס? מיקי

FABER

New member
אם כבר להתחיל, אז להתחיל מהבית

confusion להקה ישראלית, מנגנים פיוז'ן רך , עד כמה שידוע לי הוציאו רק אלבום אחד, אם את רוצה להתרחב ולחצות את האוקינוס אז mahavishnu orchestra עם ג'ון מקלפלין או brand x ולעיתים גם ozric tentacles שזה פחות פיוז'ן אבל הם להקה מצויינת שמשלבת גם אלמנטים אלקטרוניים. george benson-שברשותו את אחד מתקליטי הג'אז הכי נמכרים בעולם, john scofield-שגם הוא גיטריסט אדיר, תקופות מסוימות של miles davis והרבי הנקוק, steely dan,jaco pasorius,return to forever,stanley clarke

zambush

New member
אררר! תפוז מעצבן!../images/Emo46.gif../images/Emo45.gif../images/Emo73.gif

אבל לפני שמתחילים לשמוע, כדאי אולי לדעת כמה דברים בסיסיים: הפיוז'ן הוא תת-סגנון בזרם הג'אז, והוא שילוב של ג'אז עם אלמנטים של רוק. מלבד זאת, כל אומן מבצע את הפיוז'ן שהוא אוהב כך שלהקה אחת יכולה להשמע שונה לחלוטין מלהקה מאותו הסגנון, בניגוד לסגנונות אחרים שלא נזכיר את שמם. פיוז'ן יכול להכיל אלמנטים נוספים כמו פלמנקו (אל דמיולה), טנגו, פרוגרסיב (Brand X) ובגדול סלט מתובל ומועשר של ג'אז מגניב, מודרני ונגיש.

seafox

New member
אוקיי אז אני אוסיף לחלק מהתשובות

כאן ואוסיף גם ברוכה הבאה
עכשיו לאמנים ולהקות. weather report marcus miller alain caron פאט מתיני (טוב,זזה לא בדיוק פיוז'ן אבל עדיין הוא טוב).. אממ...נראה לי שזהו...בינתיים ממה שאני זוכר...

למעלה