אני עצלן

La Gamba

New member
אני עצלן

החיפוש שלי אחרי מידע הסתכם ב0 מאמרים שכותרתם רומזת שיסבירו על וינג צון, ובשני שרושרים שהתעצלתי לקורא את כולם. ולכן אפנה אליכם לעזרה. האם מישהו יוכל להסביר לי על זה? האם זה שווה לי להתעסק בזה ולהעמק בזה? זה נשמע מעניין, אך הבעיה היא שיש לי רק יום אחד שאוכל להקדיש לו, ואני לא בטוח אם אני יכול להתחייב על נסיעות תכופות לעזריאלי. האם זה שווה? מה זה בכלל? תודה מראש, מקווה שזה לא אחד הנושאים שנאלו כאן עשרות פעמים.

nitzano

New member
אולי עדיף להמליץ על סרטים במקום ?!

דורש פחות מאמץ גופני ואין צורך לשלם נסיעות .

La Gamba

New member
אני לא ממש בטוח שאני בכלל יגש

אני צריך לדעת כל מיני פרטים טכניים, אני לא רוצה לבזבז את הזמן שלי בנסיעה לתל אביב, אני גר בהוד השרון.

אני חושב שהדבר הנכון לעשות

הוא להעביר שתי נקודות מהוויזדום לנקודה אחת של כוח, ושתים מהכריזמה לאחת מהדקסטריטי, ואתה מסודר בלי לצאת מהבית בכלל.

אני בספק אם יש נקודות להמרה מחוכמה

במקרה הזה, אולי מתבונה יותר טוב. אבל תכל'ס, למה ללכת להתאמן באמנות לחימה אם אתה יכול במקום זה להשיג בונוס ממש ממש טוב על אינישיאטיב? תכה ראשון וזהו.

pzirpim

New member
הסמיכה האולטימטיוית.

תירה תירה. יורה יורה. (במשמעות קצת אחרת:) הנותן בזריזות נותן כפלים. בברכת האחזות הנח"ל מלכישוע.

pzirpim

New member
בני שלום,

אם שאלתך מהיכן הסמיכה התשובה מישיבה מכובדת (רמז:שתי דקות ממושב ליצים) אם שאלתך מהיכן הפתגם התשובה Publius Syrus Mimus אם שאלתך מדוע לא קיבלת יחס רציני מהעונים לשירשור התשובה היא שלא ניסחת בקשתך כיאות. לצחוק לשפר ולשכוח. בברכה

למעלה