אני עצוב

אני עצוב

כואב לי לראות את אישתי סובלת אני בוכה המון הכאבים שלה אלוהים שבשמיים ענה לתפילתי ולתפילת כל הנשים שעוברות את זה שיהיו מאושרות וימצא מזור אם יש לכם כוח לענות לי אני אשמח מאוד אם הבעל שלכם גם נמצא באותה תחושה

liatsw1

New member
אם אני לא טועה

בס"ד אני מבינה מהניק שלך כי אתה ברסלבי. אחד הדברים שמאפיינים את החסידות היא השמחה. השמחה שאנחנו יהודים, בנים של הקדוש ברוך הוא והידיעה כי הכל זה נסיונות מאת השם גם היסורים. כשאני סובלת מאוד ולא משנה אם זה כאבים מהאנדו', אחרי ניתוח, אחרי שאיבה אני מפנה את הבכי לבורא עולם ואומרת כי אני יודעת שזה ניסיון ממנו ואני מקבלת אותו באהבה ומבקשת ממנו שיתן לי את הכוח לעמוד בו. "כגודל הכתפיים גודל הנסיון". וגם מנסה לכוון לכפרת עוונות. יש ספר מומלץ לקריאה "חביבים היסורים" שמשנים את כל נקודת במבט על יסורים, מבינים את המהות והמשמעות שלהם. זה מאוד מחזק אפילו עד כדי כך שזה מביא לשמחה למרות היסורים. אני יודעת שזה קשה לראות אדם שאנו אוהבים סובל, אני יכולה להציע רק מה שבעלי עושה, מעבר לתמיכה הפיזית והנפשית על כל צעד ושעל, הוא פותח ספר תהילים וקורא או יושב ולומד גמרא לרפואתי. זה בד"כ עוזר. בעז"ה מאחלת לאשתך רפואה שלמה. בשורות טובות.

בוקר טוב

כוח לענות בטח שיש לנו כשאני גיליתי את האנדו הכי קל היה להישבר אבל זה לא קרה וקיבלתי המון כוח לעבור את המסע שעברתי בעלי היקר והאהוב היה איתי לאורך כל הדרך וביחד עברנו את התקופה הקשה. מצטרפת לתפילותיך ומאחלת לכל הנשים המון אושר ושמחה .

מקוה שהוקל לאשתך ../images/Emo201.gif

ברוך הבא לפורום ! לא קל לחיות עם אנדו ונפלא לראות שאיכפת לך ושאתה תומך באשתך. התחושות של כולנו דומות בפורום. אתה מוזמן לקחת כאן חלק פעיל. לענין המסר - פשוט לחכות שהמחזור יעבור..אז גם תגיע הקלה. ובכלל נראה שאשתך זקוקה לדיכוי וכדאי להתיעעץ עם מומחה לענין. בהצלחה

למעלה