אני עצוב

אור ירח

New member
אני עצוב../images/Emo7.gif

אתמול ראיתי בחדשות של הערוץ 1 את מסיבת העיתונאים שערכה משטרת ישראל בראשות השר לביטחון פנים עוזי לנדאו, במהלכה הוצגו מסמכים מן האוריינט האוס אשר מוכיחים את מעורבותו הישירה של מוסד זה בתיכנון וביצוע פיגועי ההתאבדות בישראל. אמנם זה זמן רב שכבר איבדתי כל אמון "בראיס" ערפאת, ולמרות הידיעה של "מקור ראשון" בדבר נאום "הסוס הטרויאני" של פיצל חוסייני עדיין קיוויתי שגם אם הדברים של "מקור ראשון" הינם נכונים עובדתית משמעותם אינה כה חמורה כפי שאותו עיתון הציג זאת. אבל למרבה הצער המסמכים שהוצגו באותה מסיבת עיתונאים מאתמול מאששים את אשר יגורתי. אני חייב להודות שבסתר ליבי עדיין קיוויתי שלאחר כל הבלאגן הנוכחי עדיין ישארו מנהיגים מתונים מסוגם של פיצל אל חוסייני איתם נוכל לשאת ולתת. אבל מה לעשות וכל ´המתונים´ התגלו עד כה כדו פרצופיים אשר מטרתם האחת והיחידה היא השמדתה הכוללת של מדינת ישראל. בתור אחד שראה עצמו שייך למחנה המצדדים במו"מ עם הפלשתינים תמורת נסיגה משמעותית מן השטחים, הדבר היחיד שאני יכול לומר עכשיו שאין לי מילים לבטא את הזעם העצום שאני חש כלפי הצד הערבי שהוליך שולל אותי ואת שאר האנשים אשר צידדו בעמדת הפשרה עם הערבים.

הרטוב

New member
קודם כל מוכה ירח אל תהייה עצוב.

יש כאלה כמוך בעבר שעדיין לא התפכחו בהווה. אתה כנראה עברת את אותו התהליך שאני עברתי עשור אחד לפניך. רק זכור דבר אחד חשוב,לא רק הערבים רימו אותך אלא גם המנהיגים השמאלנים שבהם תמכת,גם הם רימו אותך כי הם ידעו כבר לפני עשור שהעסק לא דופק ואין הפסקת ההסתה ואין הפסקת הטירור והמשיכו לשקר לעם במצח נחושה עד עצם היום הזה. מידידך מוכה שרפה.

אור ירח

New member
אההה תגיד מוכה שרפה מגניב

לא ידעתי שגם אתה היית שמאלן. מתי זה היה בדיוק? סתם סקרן לדעת. ידידך מוכה ירח

הרטוב

New member
עד 1992 הייתי תומך מר´צ

ולפעמים מפלגת העבודה. מעולם לא תמכתי בליכוד כולל בבחירות האחרונות.

שמעון1111

New member
אמנם ערפת הוא לא שותף מושלם- אבל

גם שרון הוא לא האיש הכי נחמד וחכם בעולם. אבל זה מה יש ערפת הוא המנהיג של השכנים שלנו אנחנו לא יכולים לקבוע למדינה אחרת מי ינהיג אותה ועם מי שיש חייבים לדבר כבר הבנו שהלחימה לא מובילה לשום מקום

nightbird

New member
שמעון, שאלה לי אליך

האם היית מנהל משא ומתן עם היטלר, מתוך הכרה בכך שאיננו יכולים לקבוע לעם אחר מי יהיה המנהיג שלו?

ליהי * 007

New member
כמה נקודות להבהרה

1. שרון לא צריך להיות נחמד הוא צריך להיות ראש ממשלה שדוגא לבטחון עמו (מן הסתם הוא לא ראש ממשלה של מדינה שכל בעיותיה מסתכמים בדיונים על מזג האויר). 2. לגבי בחירת ערפאת יש לי תהיות על כך ואני אסביר: בוא נניח שהיו מתנהלות בחירות דמוקרטיות אמיתיות בין כמה מועמדים להנהגת העם הפלשתינאי - האם אתה חושב שאכן כל העם הפלשתינאי היה בוחר בו בערפאת? אני לא חושבת או יותר נכון בטוחה שלא. בל נשכח את השחיתות של הדיקטטורה שלו, את שיטת חיסול בני עמו שלו ללא משפט וללא דין. ערפאת הוא ברבארי, חיה רעה צמאת דם ושוחרת רוע וטיפשות. גם בימים אלו מי שמורה שלא לקבור את לוחמיו שמתו - זה אדם ללא לב. 3. לגבי הלחימה - גם הבלגה מטופשת ורצון להיות יפיי נפש לא הובילה לשום מקום. ... ותחשוב על זה...... ליהי

טמבל, האם זה לא בדיוק מה

שה"פלשטינאים" עושים לנו??? הרי גם הם מנסים לקבוע לנו, באמצעות ה"שאהידים" הנפיצים שלהם, מי ינהיג אותנו ועם מי מתחשק להם לדבר. הרי הם כל הזמן צועקים ששרון הוא פושע מלחמה שאין לדבר איתו. אז מאחר ואני לא כמוך, ואינני מנסה להעמיד את עם ישראל על אותה רמה מוסרית כמו ה"פלשטינים", אני טוען שאנחנו בהחלט רשאים לנתק מגע ולהפסיק לדבר עם ישות טרוריסטית שמנסה לכפות עלינו בכוח את פנטזיותיה!! לא רק שאנחנו "רשאים" לעשות זאת - חובה עלינו לעשות זאת!!!

אני1

New member
גם בשנות בשואה רוב היהודים הבינו

שלחימה מצידם לא מביאה אותם לשום מקום , רק שאי הלחימה הובילה אותם להשמדה סיטונאית שלא נחזתה עד אז מעולם בקרב המין האנושי . ואם כבר מנסים לנתח את זה לעומק , דוקא במקומות שיהודים נלחמו למרות גזר הדין שריחף על ראשם רק בגלל שהם יהודים , כן כמונו בדיוק, נוצר ערך מוסף לדורות הבאים , ראה סיפור מרד גטו ורשה . עוד אם תתאמץ ותבדוק תגלה שבמקומות שהיו אסירים לא יהודיים הם מרדו וברחו אל החופש תוך כדי שהם לוקחים איתם את היהודים . השאלה הנשאלת היא האם כדי למות בלי קרב או עם קרב , לדעתי עדיף למות בקרב ותוך כדי כך נותר לך הסיכוי להציל משהו מעצמך או מקרוביך ורחוקיך . ותחשוב על זה ! אולי תמצא הארה בדברים אלו .

ועל זה נאמר: "מודה ועוזב - ירוחם".

ברוך הבא למועדון השפויים. מקווה שלא יהיו לך יותר מדי כאבי ראש בתהליך ההתפכחות משיכרון ה"שלום"....

atzmaut

New member
רק שמור אותי מאוהבי- לאור ירח

להתבגר זה להפגע ממי שאוהבים. לא רוצים להאמין שמי שכ"כ אהבנו הצליח לפגוע בנו והתקווה, גם אחרי ה"התפכחות" שאולי זאת טעות... רצית להאמין ביופי. בשלום. כמו כל בנאדם נורמאלי. כולם רוצים לחיות בשלום עם עצמם, עם משפחתם וגם במדינתם ועם המדינות השכנות. "רק שמור אותי מאוהבי כי משונאי אשמר בעצמי"

nightbird

New member
הוא היה איתי פעם במטוס

החרא הזה פייסל חוסייני. זה היה לפני כמה שנים, אך מיותר לציין שגם אז לא חשתי חיבה מיוחדת כלפיו. היבטתי בו ושאלתי את עצמי למה אני צריך להיות במטוס אחד עם שונא היהודים המוצהר הזה? איך זה שהוא יכול לבוא לשדה התעופה שלנו ולקבל טיפול של נוסע רגיל ואני משער שאף יותר מזה. עכשיו מתברר שהוא היה שונא יהודים לא רק בדברים אלא גם במעשים.

itzhakn

New member
ברוך הבא לעולם האמיתי../images/Emo104.gif

שמח שהתעוררת וחזרת למחנה השפוי עכשיו כדאי לנסות ולהבין מה גרם לכל כל הרבה אנשים ללכת שבי אחרי "משיחי שקר" ככל הנראה הרצון לחיות כמו כל עם שפוי אחר בשלום עם שכניו. הרצון החזק הזה סימא את עיני העם, אשר נציגיו החובבנים ניסחו הסכם מרושל עם אויבנו ואח"כ פעלו לישמו בנחישות תוך התעלמות מהכתובת שעל הקיר, נחצו כל הקווים האדומים שהציבו מנהיגינו בנסיון לממש "שלום של אמיצים". כל הנשק, התחמושת, המטענים ושאר צרות שנחשפים היום בשטחים אינם אלא חלק קטן ממה שהצליחו "שותפי השלום שלנו" לאגור. אין לנו כאן טרור של אירגונים, אלא טרור של עם שלם שמנהיגיו משקיעים את כל הכסף שאינם גונבים בהתחמשות במטרה לחסל את מדינת ישראל. לא נותר לי אלא לחלום שאראה יום אחד את יוסי ביילין ושמעון פרס מכים על חטא על אותו "שלום של אמיצים" כפי שנוהג תדיר לומר האיש עם השערות על הפנים.

למעלה