אני עצוב

ixmix

New member
קשה לומר.

מה שאתה קורא לו ויברציות יכול להיות רעשים נורמליים וקשה לומר. עצתי - גש למוסך (או לאחד על אחד בת"א) ובקש שמישהו מנוסה יבצע רכיבה להעריך מה קורה - עשה זאת בשני מוסכים שאין קשר ביניהם- כך תקבל חוו"ד אחידה ואמינה יותר.

איל באש

New member
זה נשמע מהרצועה

יותר מאשר מכל מקום אחר. הבנתי שלפעמים לוקח זמן עד שהרצועה מתישבת עם הוריאטור. האם נכון ? בכל זאת מחר בבוקר אגש למוסך לבדוק את העניין. תודה

איל באש

New member
האם אתה ממליץ על מוסך

טקסי אופנועים בראשון לציון, או על ברווז ברחובות ? אני גר באזור רחובות.

ixmix

New member
...................................

לא מכיר את טקסי, די מחבב את ברווז - אבל זה אישי ולא מקצועי, כך שקשה לי להמליץ.

איל באש

New member
בברוז קיבלתי יחס מצוין../images/Emo45.gif

מאלי האחראי על המוסך. מה שהחשבתי כרעשים מתברר נורמלי לגמרי למנוע הזה, ובסדר גמור. אבן נגולה מליבי.

יש לפעמים רעשים אבל . . .

כשהתחלתי לרכוב בפעם הראשונה על ה GD250 שלי גם לי נדמה היה שיש רעש מוזר ... מעין תיקתוק מתכתי, אבל לא היו לי ויברציות כלשהם מלבד אלו שקיימות בכל כלי רכב בסל"ד נמוך. הלכתי למוסך ואמרו לי שזה הרעש של הGD250 בגלל הואריטור שלו אם אני זוכר נכון או האגזוז. אחד משניהם יחודי לGD והוא זה שגורם לרעש מעין צלצול מעין מתכתי בטונים בינוניים. תדירות הרעש עולה עם הסל"ד ובאיזשהו שלב נהית כמעט אחידה עד נעלמת. הרעש הזה שאני מדבר עליו לא מפריע לנסיעה ולא מלווה בויברציות. אם זה לא נראה לך הרעש שקיים אצלך בGD אני מציע בדיקה במוסך. בהצלחה. . . .

S A T L A N

New member
סתם ניחוש פרוע...

אבל שווה לנסות משו שאני גם חוויתי... (רק בקטנה גם רעשים וגם ויברציות אבל לא רציני!!!) יכול להיות שהמיסב במנוע לא מספיק חזק זאת אומרת יציב ועוד יותר גרוע יכול להיות שגלגל הארכובה אינו יציב דבר שגורם לויברציות בכלי... זאת סיבה אחת מתוך אלף אפשריות!!! זה בדרך כלל נגרם משימוש בשמן לא מתאים ואתה בהרצה אז זה נשמע הגיוני!!! ***בכל אופן אינך יכול להסתמך על דעתי (בעיקר מהסיבה שבכל מקרה תצטרך ללכת למוסך ולבדוק מה מקור הבעייה רק חשבתי שיהיה נחמד אם יגידו לך שזאת הבעייה ותידע לדבר לעניין בנושא...!!!) מקווה שעזרתי...

איל באש

New member
לחצי אוויר ב GD 250 מי מבין?../images/Emo35.gif

יש לי ארגז 42 ליטר , אני מעמיס עליו בדרך כלל בסביבות 10 ק"ג מה שקורה זה שבפניות יש לי זריקה מהגלגל הקדמי, התחושה כאילו אני מחליק לרגע. במוסך אמרו לי לא להעמיס בארגז הרבה, אלה לשים תחת המושב כדי ליצור איזון. עוד הסבירו לי שהארגז יוצר חוסר איזון וגורם לגלגל הקידמי להתרומם ואז ההיגוי קצת בעיתי, ויש זריקה מהכידון בפניות חדות. אז אני לא מבין מה קורה שאני מרכיב? מה זה לא יוצר חוסר איזון? וכמה אוויר מומלץ למלא בגלגלים? בספר רכב מומלץ 28 אחרוי ו 25 קדמי. זה כמעט מה שיש לי 26 קדמי ו 28 אחרוי. אגב הורדתי עומס מהארגז היום ועדיין לא חשתי בטוח בסיבובים, אולי אני מפחד ולא רגיל עדיין?

איילR

New member
לפי הספר...

28 אחורי ללא עומס... פשוט תוסיף אויר לדעתי 30 / 31 יספיקו.

rois5

New member
אני עצוב../images/Emo7.gif

לאחר כל הטיפולים שעשיתי לקטנוע שלי . כל הכיוונים והניקיונות של הקרבורטור. החלטתי לבדוק שוב את הקטנוע שלי (B&W 250 שנת 2003 12,000 ק"מ) מול הקטנוע של חברי (B&W 250 שנת 2001 30,000 ק"מ). זאת לאחר שהוא נעלם לי לפני יומיים כבר במהירות 60.. היום הקטנוע התנהג יותר טוב עד מהירות 100 הייתי לידו.. מ100 והלאה הוא התרחק לי ולא ראיתי אותו באופק.. החלטתי שאני בודק את הקטנוע לעומק .. נסעתי בכביש החוף במשך רבע שעה מתכופף ..וכלום הקטנוע לא עובר את ה 120 קמ"ש.. בעוד ששלו חוצה את קו ה140 קמ"ש.. יש לציין שהקטנוע שלי נסע בעבר ככה אבל פתאום..מת.. עשיתי כבר הכל..פלאג חדש קרבורטור נקי שמן חדש.. פילטר חדש.. אני שוקל לפנות למוסך המרכזי אבל מה כבר הם יעשו??? הוא יעשה סיבוב ויגיד שהכל תקין כי הקטנוע סוחב עד 100קמ"ש.. ( הוא בטח לא יעבור את ה100) .. יכול להיות שזה הרולים בואריאטור???? הם הוחלפו בטיפול 8,000.. ואין צורך להחליף אותם בטיפול 12,000 מה שאומר שהם עדיין טובים.. תעזרו לי ..אני רוצה לנסוע מהר

rois5

New member
מחר יבדק...

מחר אני מביא שעון קומפרסייה מהמוסך השכן כדי לבדוק.. וגם פותח את הואריאטור כדי לבדוק את הרולים והמשולשים.. דרך אגב..איפה אני יכול לברר מה היא מידת הקומפרסייה של הB&W ???

עמוד על שלך.

אם קטנוע אחר, זהה, מגיע ל-140 ושלך לא, והוא במסגרת האחריות הרי שיש ל-ד-ר-ו-ש לתקנו. אין זה מעיניינם על כמה אתה נוסע. יש משהו לא תקין בקטנוע, הם חייבים לעמוד מאחורי המוצר שלהם ! נקודה. ללא התפתלויות או הסברים. ספר להם את הבעיה ודרוש את התיקון ! הסיבות לכך, אגב, יכולות להיות רבות....

למעלה