אני עצוב מאוד

the chopin

New member
אני עצוב מאוד

אני לומד בימים אלה למבחן, וכזכור לכם, אני עדיין לבד, כי אף אחד לא רוצה להיות חבר שלי !!!!
שכן שלי באותה קומה, הוא כמעט בגילי, הוא חמוד בטירוף !! אני והוא יודעים ששנינו הומואים. אבל רק בגלל שהוא חילוני אני לא יכול להרשות לעצמי בכלל לנסות לפתח משהו, אני גם יודע שהוא לא מחפש כרגע כי הוא רוצה כנראה להשקיע בלימודים. וכל פעם שאני רואה אותו אני משתגע, ואני מפנטז על איך אני מציע לו כל מיני הצעות כחולות (אח!ההורמונים...) וזה משגע אותי !!!! קשה לי נורא עם כל הבדידות הזאת, וזה שהוא מתרוצץ לי מול העיניים.

טיףטף2

New member
...

נראה לי שאליהו הנביא זכור לטוב התגלה וסיפר כשאדם יש לו מחשבה מינית טוב לומר אש התמיד תוקד על גבי המזבח...אם אליהו הנביא זכור לטוב אמר כנראה שזה יועיל.תנסה כשיש לך מחשבות עליו

קודם כל נסה את השכן, ואז חפש פתרון לבעיה אחרת

בעיה פתירה מאד: איך לקיים חיים עם בן זוג חילוני.

מותק אל תהיה עצוב ...

אלי אתה ואודך ... אין יהודי בודד בעולם, ה` חבר של כולנו כולנו! אז אל תהיה עצוב, תהיה מציאותי אל תבקש-תשאל דברים שאינם ברי השגה, אתה לא לבד, כולנו כולנו איתך - אולי כולנו כמוך - אולי לכולנו גורל דומה. אז בוא נשמח כולנו במה שיש לנו, בוא ונשמח כולנו לנצח ... ... ...

מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo197.gifמי שדתי ויש לו אמונה חזקה ובטחון בה` צריך להיות שמח, שנאמר: עבדו את ה` בשמחה בואו לפניו ברננה. ר` נחמן בליקוט עיצות כותב: מי שיש לו עצבות מביא על עצמו יסורין. מי שיש לו עצבות, יסתכל על צדיקים ויבוא לו שמחה בלבו. וכן הוא אומר על שמחה: מחמת שמחה נפתח הלב. וכן כשהשמחה בא לאדם פתאום, בידוע שיבוא לו חסד וישועה. וכן דה שופין היקר, אתה מוזמן לשבת הו"ד 3 תכיר חבר`ה חדשים ומי יודע אולי תמצא את שכל כך חשקה נפשך. העיקר שיהיה בהצלחה ותמיד תהיה בשמחה!!!

סורנטו

New member
איזה חמוד, אבל לא הבנתי מה שייך להבדלי האמונה

בדת של שניכם? אם היה דתי היית עושה מעשה? בהצלחה! אוף, כשאוהבים....

the chopin

New member
אני מאמין שלא- אבל לפחות היה יכול להיות קשר..

אגב- הוא כבר מראש אמר לי שאנחנו סתם חברים וככה זה הולך להשאר...

למעלה