אני עצובה

ביבי 5

New member
אני עצובה

התינוקת שלי לא עלתה יפה במשקל,ביום רביעי היתה לנו בדיקת רופאה של טיפת-חלב ושקלתי את הנסיכה שלי והמישקל היה 4,800 עכשיו קצת פרטים. היא בת שלושה חודשים ושבוע נולדה במשקל 2,380 ולפני שלושה שבועות שקלה 4,570 זה אומר שהיא עלתה 230 בשלושה שבועות ,אני מניקה הנקה מלאה ,מה אפשר לעשות כדי לשפר ?

1טלטלים

New member
משקלים

שוב להניק לפי דרישה ולשפר את אחיזה שלה על השד,אך חוצ מזה איך היא מתנהגת-ערנית,משחקת,מתעניינת,יש טיטולים עם פיפי/קאקי.זה קצת מעט,אך לא מדאיג.גם בגיל של 3-4 חוד' העליה במשקל מתחילה להיות מתונה יותר אצל יונקים.תמשיכי לעקוב אחרי התפתחויות,אם יש באפשרותך להיפגש עם יועצת רק כדי לבדוק שהכל בסדר.אם את מרבה להשתמש במוצץ,הייתי ממליצה בחום קצת להמעיט בשימוש,מוצץ בפה של תינוק יונק זה אומר פחות אמא,הנקה. אמא של טל

sagitlaleche

New member
עליה לא מספקת במשקל ../images/Emo20.gif

ביבי5, נכון, התינוקת שלך לא עלתה הרבה בשבועות האחרונים, אבל זה לא סוף העולם, מכיוון שעד עכשיו היא עלתה יפה מאוד במשקל. עקבי אחרי העליה עוד שבוע לאחר שעשית את הפעולות הבאות לפחות: הקפידי על הצמדה טובה לשד. הקפידי על שתיה מרובה (עד לרוויה שלך), אכלי טוב, נוחי, הקפידי על הנקה משני השדיים בכל הנקה (שד ראשון, הפסקה קלה ואז הציעי את השד השני). את יכולה להתחיל וליטול כמוסות חילבה במידה ואינך סובלת מלחץ דם גבוה וסוכרת המטופלים בטיפול תרופתי. האם התחלת לקחת גלולות למניעת הריון (גם כאלו שמתאימות להנקה) בזמן האחרון?

ביבי 5

New member
נראה לי שקצת שכחתי לשתות

ההצמדה לשד בסדר,אני מניקה משני הצדדים,אני נחה ,אוכל בערך 1,600 או יותר ליום ,פרות,ירקות,גבינות,ביצים ועוד.לא משתשמשת בגלולות התינוקת רגועה . תודה רבה רבה

למעלה