אני עצובה :-(

einzuc

New member
אני עצובה :-(

אני מנסה כבר שעתיים להבין מה הולך פה ואני לא מצליחה! מישהו מכיר את השיר הקיץ האחרון של שפיות זמנית? אני מתה לשמוע אותו... ולגבי הארי פוטר אני חושבת שהרמיוני לא תצא לא עם רון ולא עם הארי... היא תסיים את בית הספר יותר מוקדם מכולם בגלל שהרמה של הוגוורסט לא היתה מספיק גבוהה בשבילה והיא תצא עם ויקטור קרום (בטוח שזה לא יקרה... ואת האמת אני מאוד רוצה שהיא תצא עם הארי... הם יכולים להיות זוג חמוד) -עינת-

stavlevy

New member
אל תיהי עצובה, אני אגב מכירה את ..

השיר - ``זה הקיץ האחרון`` של שפיות זמנית. אם את רוצה אני יכולה לשלוח את ה- MP3 שלו במייל. למה את עצובה? סתיו לוי (אגב זה לא שמי האמיתי, אני אורלי פשוט בא לי על הכינוי הזה)

einzuc

New member
אני עצובה כי הצ`ט הזה מעצבן אותי

וכל האתר הזה התחרפן לי ואני לא מצליחה לעשות פה משהו כמו שצריך... ואם את יכולה לשלוח לי את ``זה הקיץ האחרון`` אני ממש יודה לך כי חיפשתי את זה מלא ולא מצאתי... -עינת- (וזה השם האמיתי שלי...)

stavlevy

New member
מה המייל שלך.

יקח לי בערך יום להעתיק אותו למחשב ולכווץ אותו ל-MP3. מחר תקבלי אותו. זה בטח יהיה קובץ לא הכי קטן, יש לך מספיק מקום במייל שלך (מגה בייטס)? אורלי.

אורלי\סתיו

יקירתי... את יודעת, את ניראית מאוד יפה היום... אולי תישלחי גם לי? בבקשה פשוט השיר הזה פשוט מקסססססים! אז תשלחתי לי? בבקשה... ואם את רוצה את האימייל את יכולה ללחוץ על השם שלי בבקשה בבקשה בבקשה טוב בסדר? איזה שם מקסים יש לך את יודעת... בכלל את פשוט משהו... אז את תשלחי לי?? בבקשה...

פגעסוס

Well-known member
אין מה להבין...

כנראה שבעדכון האחרון של האתר הם הכניסו עדכון עם לינקים שגויים, אני מניח שזה יסתדר בעדכון הבא (מחר) או לפני כן אם מישהו מהם ישים לב. בנוגע להרמיוני, אני בטוח שהיא תצא עם רון, רולינג בונה את הקשר הזה. ורואים את זה לאורך הספרים בצורה ברורה. הארי ילך עם צ`ו לדעתי, רולינג לא תסבך את העניינים ותיצור אופרת סבון מהספרים שלה...

einzuc

New member
אני בכלל שמעתי שהיא הפסיקה לכתוב

את הספר החמישי והיא לא תמשיך בכלל עם סדרת הארי פוטר והיא עוברת לכתוב סדרה אחרת... זה מה שאני שמעתי... -עינת-

stavlevy

New member
סתם שמועה בכלל לא הגיונית.

רולינג הבטיחה לכתוב שבעה ספרים. כל השאר שמועות חסרות שחר. אורלי

פגעסוס

Well-known member
לא נראה לי...

אני מאמין שהיא תסיים את סדרת הארי פוטר. היא לא תעשה את זה למעריצים (ויש המון). על כל דברשתופס תאוצה או שמצליח בגדול יש שמועות זדוניות ואני מאין שזה מה שזה...

stavlevy

New member
הספר הרביעי כתוב כמו שיש לו המשך...

היא סיימה את הרביעי באופן שיהיו עוד...

אני מתה על השיר הזה!

ויש לו ערכים סנטימנטלים בשבילי... הקיץ האחרון-שפיות זמנית! זה הקיץ האחרון שלי אתכם עם הגשם הראשון אני אעלם דמעותי יזרמו במורד הרחובות כמו עלה נושר ותקוות רחוקות אני איש של קיץ בין אלפי אנשי ים אך בחורף הזה כבר לא אהיה קיים לאט לאט השכבות נמסות ואם רוצים לא רוצים ותפילות אחרונות אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו... עלי... אני רוצה לטפס על ההרים כי הם שם לבקר במדינות מעבר לים לדעת אם יש צורות חיים אחרות ואם המתים ממשיכים לחיות כי זה הקיץ האחרון שלי אתכם לאט לאט השכבות נמסות ואם רוצים לא רוצים ותפילות אחרונות אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו... עלי... אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו... מאי. נ.ב. פנתר! פליזז פליזזזזזזזז אל תמחק תהודעה הזו! אני מתחננת! היא לא מזיקה לאף 1... (-:

נ.ב.2(לפנתר) רק אל תמחוק תהודעה הזו

אני לא אכתוב עוד הודעות כאלו-זה היה חד פעמי... זה פשוט השיר הזה... מאי.

למעלה