אני עצובה

burhtk1

New member
תעודה הזהות של יאסר ערפת...בלעדי...

ליאסר כמו לכולם עשו תעודת זהות...עם הפרטים האמתיים שלו...

burhtk1

New member
ליצן קטן שלי...

בפורים יאסר היה צריך להיתחפש...אבל לא היה לו כסף ישראלי וגם כול בעלי החנויות גרשו אותו בבושת פנים...אז מצא ערפתי עצה...לקח נייר ומספריים חתך לעצמו חתיכה או שניים ועשה לעצמו כובע ליצני...<<ועדיין לא היתאושש מזה שכול בעלי החנויות גרשו אותו...הוא רצה לקנות תחפושת ממש פצצה...>>

burhtk1

New member
מוצארט...

הפסנתרן האהוב על יפן...כול אחד מזמין רק אותו בשביל שיהיה מסיבה פצצה... נ.ב כול התמונות יפות? אז תגיבו...^-^"

burhtk1

New member
תמונה מהחתונה של ערפת...

בשביל לשמח את הכלה שלו...<<שהייתה מאד עצובה בגלל שהיא עומדת להיתחתן עם יאסר אז הוא עשה לה מסיבת הפתעה...>>

Digi Lista

New member
אהבתי...

אני יודעת שזה לגמרי לא קשור לפורום אבל זה משעשע(בעיקר תעודת הזהות, אבל למה להעליב כלבים?...להיות כלב זאת קללה?...
)

Digi Lista

New member
באמת אתר נחמד...

הוא יכנס לקישורים...רק חבל שאי אפשר(לפחות אני לא הצלחתי) להגדיל את התמונות...

burhtk1

New member
בן לאדן אומר...מנחת המטוסים של עירק

בן לאדן אומר שמנחת המטוסים של עירק נקבע על מגדלי התאומים..."מגדלי התאומים החדש"

יאקומו

New member
לי יש אתרי שינזו!!!

תיכנסי לגוגל ותכתבי shinzo pictures, זה ימצא לך אלפי אתרים ןאלפי תמונות!

יאקומו

New member
בטח!

ויש גם: את יודעת איך מחפשים תמונות בגוגל? יש מעל ה"חפש" לחפש אתרים, תמונות, מועדונים, ספרייה... אז תבחרי ´תמונות´, ותכתבי mushra או yakumo או saago (אם שתי A) או kutal. את תמצאי מ-ל-א תמונות! וגם, אם את לוחצת על התמונה זה מראה לך מאיזה אתר הוא נלקח! כך שיש לך תמונה+אתר שממנו את יכולה לקחת עוד 100 תמונות!

יאקומו

New member
בי נייקו!

אני כבר המון זמן באינטרנט... אני חוזרת לבת מצווה שלי (אם מישהו יהיה פה בכלל... אני מתערבת שלא...)

niiko

New member
או קי!! תודה ../images/Emo13.gif

בא לך לעשות סיפור קטן משלנו?

למעלה