אני עצובה

MeRmAiDe

New member
אני עצובה../images/Emo7.gif

יום שישי בערב...כל החברות עם החברים שלהן ורק אני לבד בבית....מול המחשב.מה כבר יש לי לעשות? אני בדיכאון. בכלל כל השבועיים האחרונים אני במצב רוח רע...אני לא יודעת אם זה החורף שגורם לי להיות עצובה,אבל אולי אלה הגעגועים... ואני כ"כ מתגעגעת אליו...לאקס שלי.... אמנם התחלתי לצאת עם מישהו חדש ומקסים אבל...זה לא זה....אני מסתכלת על התמונות שלנו ובוכה.... נכון שאמרתי למישהי פה לא להתרפק על העבר אבל זה בלתי נמנע.... מתי יגמרו הגעגועים האלה? אני לא עומדת בזה יותר.

drnaji

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo141.gif

הייי, אחותי,אני יודע עד כמה זה מבאס להיות יום שישי בבית (אני אישית נתקע לפעמים בבית בימי שישי כי כל החברים שלי בצבא),אבל אפשר לנצל את זה לדברים שאת לא עושה בסופי שבוע. למשל לקרוא איזה ספר טוב (אם תרצי יש לי כמה ספרים שאני ממליץ לך בחום לקרוא אותם),או לצפות בT.V (לי מקליטים את משחק מכור,כדי שאצפה בזה בשבת
). מזג האוויר הקר גורם לנו להרגיש בודדים וריקים ולא יודע מה. בקשר לאקס שלך,אני מציע לך לקחת פסק זמן מבחורים,קחי קצת זמן לעצמך, תשקיעי בעצמך,באני שבך
את נפרדת מהחבר שלך לפני זמן קצר,ויקח זמן עד שתשכחי אותו. בסופו של דבר תשכחי אותו. תנסי לבלות יותר זמן איכות (תעשי דברים שיגרמו לך להרגיש טוב וסבבה),אם החברות שלך עם החברים שלהם,אז תוכלי להצטרף אליהם בתור הרווקה שבג'מעה (אצלנו בחבורה,יש את הרווקים שתמיד מבלים איתנו כאשר אנחנו עם החברות שלנו,ולהפך אנחנו די מרגישים בחוסר שלהם כאשר הם לא איתנו). את עוד תצאי מהתקופה הזאת,עוד תמצאי אהבה חדשה,ועוד לא תהיא לבד בימי שישי
מתוקה

אנושית~

New member
זה גם וגם ../images/Emo4.gif

מזג האויר גורם לנו לתגעגע גם כשהוא נמצא כל שכן כשהוא רחוק מאיתנו כמו שכתבתי לנמש ..הזמן מחולל פלאים ואם השחור הזה מתקרצץ לך ..תפעילי קצת אגרסביות וגרשי אותוווו תצטרפי לאחת החברות ..ניבטוחה שהן לא תנגדנה תצאי לבלות ותשתגעי קצת ..תרגישי אחרי זה הקלה וגם אם קשה ..תחייכייייייי

JudyWn

New member
אני יכולה לספר לך מהנסיון שלי|מרובע

שאחרי שנפרדתי מהמיתולוגי שלי (שנה ושמונה יחד) - לא ידעתי מה לעשות עם עצמי בשבתות. פתאום הימים נראים ריקים. וסוף השבוע (כשלא עובדים/לומדים) נראה הכי ריק. את יכולה לנסות ולהיזכר מה עשית לפני שהיה לך חבר - ולחזור לזה. את יכולה לבלות יותר זמן עם ההורים, האחים והמשפחה בכלל. את יכולה לסדר את כל הדברים שאף פעם לא היה לך זמן (בטח יש לך כמה מחברות מהתיכון בארון). את יכולה לפתח תחביבים חדשים. את יכולה לבלות יותר עם החברות. הכל עובר. גם זה.

למעלה