אני עצובה

אני עצובה ../images/Emo10.gif

אחותי נסעה לתמיד לאוסטרליה הפרידה הייתה שלשום הרבה בכי ודמעות עצוב.......

תמר36

New member
עצוב.... תשמחי על כך שישנם פלאיי טכנולוגיה

ותוכלו להיפגש דרך המצלמות ולשלוח מיילים במהירות, פעם זה לא היה.

אוסה

New member
פרידה זה דבר עצוב

ואני מאמינה שהיא נוסעת בשביל להתחיל משהו חדש. אז שיהיה לה בהצלחה וכמו שנכתב קודם היום הטכנולוגיה כל כך מצו'כללת שתראי אותה כל יום

נומלה

New member
יש המצאה חדשה

קוראים לה מטוס. ואפשר לטוס לבקר. גם פה וגם באוסטרליה.

נונה17

New member
עצוב אבל...

הרבה יותר קל ממה שהיה לפני 20 או 30 שנה. גם אני עזבתי את הארץ ואני מדברת עם המשפחה שלי בסקייפ ובטלפון, מחליפים אימיילים, באים לבקר מדי פעם. אני יודעת שזה קשה, בעיקר אם הייתן קרובות, אבל אחותך עדיין חיה ובריאה, רק הלכה לחפש את האושר שלה במקום אחר.

אתן צודקות במאה אחוז

אבל אנחנו מאוד קרובות וכך גם הילדים שלי והיא ומאוד עצוב לי שיכול להיות לא יזדמן לי להחזיק את הילדים שלה כשיוולדו לטפל בהם לפנק אותם להיות איתה אחרי הלידה לעזור לה...... וכן אפשר לטוס אבל זה 1500 דולר טיסה לאחד ואנחנו 4 כך שבמצבי הכלכלי היום לא נראה לי שבשנים הקרובות זה יתאפשר לי.................................... וסקייפ ואימייל זה מעולה אבל לא אותו דבר תודה על התגובות נקווה שנתרגל מהר...

מבינה אותך......מאוד

יש לי ארבעה אחים שגרים בארה"ב, שניים בניו יורק ושניים בפלורידה, שניים מהם כבר נמצאים שם בערך 20 שנה.... אחותי הקטנה טסה לניו יורק לפני ארבע שנים ואין לך מושג איך הפרידה הזאת הייתה קשה כי היא הייתה האדם הכי קרוב אליי באותן שנים. גם אני חשבתי שהפעם הבאה שאראה אותה תהיה בטח בחתונה של הנינים שלי כי המצב הכלכלי לא יאפשר לי לטוס לשם, אבל לפני שנה וחצי איך שהוא נוצר לי חלון הזדמנויות וטסתי לשבועיים.....(מקווה שיהיה עוד חלון כזה
) נכון שעכשיו אנחנו לא יכולות להפגש כל יום כמו פעם ולדבר כל יום כמו פעם אבל אנחנו שומרות על קשר רצוף מתי שמתאפשר... עם אחי הקטן שחי בפלורידה אני בקשר דרך המסנג'ר, מפעילים מצלמה ושמע וזה כאילו הוא פה, הילדים שלי מכירים אותם והם יודעים איך הם נראים והאחים שלי יודעים שהם גדלים, ולא כמו שכשהייתי קטנה ואחי הגדול נסע, בפעם הראשונה שנפגשנו אחרי כמה שנים, לא זיהיתי אותו ומבחינתו עדיין נשארתי ילדה בת 8-9 ופתאום הוא פוגש אותי ילדה גדולה, נערה, חודשיים לפני גיוס....או אח אחר שחזר אחריי כמה שנים לביקור, הייתי כבר חיילת וביקשתי ממנו סיגריה, הוא היה בשוק, כי חשב שנשארתי בת 8

תתבישי לך מה את מעשנת?

ואני לתןמי חשבתי..שאת לא מעשנת..לא משחקת סנוקר...לא מתחילה עם בחורים...עו מעט קט תישתי לי חשיש בושי והיכלמי לך יאאאאאאאא א'פנינהההההההההההההההה
מי אוהב אותך יותר ממני..בטח לא אני

למעלה