אני עצבני!!!

אבזץ

New member
אני עצבני!!!

רציתי לספר לכם על "הצום" ועוד מנפלאות הימים הנוראים. אך אני עצבני, התקשר אלי איזה צדיק מהעבר השחור, בן גילי(המופלג...) ולא תאמינו, הוא דר', לא פחות. בעוד אני עמל קשה להתקבל לאוניברסיטה הוא בתוך שנתיים קיבל תואר דר', בפסיכולוגיה. לתדהמתי, הסביר כי נדרשה ממנו תעודת בגרות, אותה השיג בקלות -פלוני נבחן בשבילו במתמטיקה אישתו באנגלית וכך קיבלו מניין אנשים תעודת בגרות אחת. גם ביהמש"פ לא טמן ידו בצלחת ובהחלטתו קבע, כי לטובת האברכים המסכנים יזקפו שנות לימודם "בישיבה" לתואר -הם זוכו על הלימודים בישיבה בנק' זכות אקדמיות. וכמו בקומבינת לטביה גם הם היו צריכים לעשות משהו -הם למדו במשך שנתיים פעמיים בשבוע באיזה שהיא מכללה אנונימית לחלוטין. הרי לכם קומביה חרדית מפוארת -דר' בקומבינטוריקה בלי לדעת הסתברות מהי. עכשיו תשאלו, "למה אני עצבני?" !!!

אבזץ

New member
נדפק לי המחשב -הוא דורס אותיות...

אין לי אפשרות לתקן ולהוסיף תווים. מקווה שהבנתם אותי. לילה טוב!

stאסתי

New member
וכי לא ידעת ששווה להיות חרדי?

יש כל כך הרבה יותר דברים שלחרדים קל יותר להשיג. וכשעזבת ידעת את זה. נכון שזה מתסכל אבל סתם שתדע. עם התואר שלו הוא לא יכול לעשות כלום בטח שלא לעבוד בפסיכולוגיה. תואר דוקטור בשנתיים? מי יקח אוות לעבוד? אם אתה רוצה תואר ראשון רק בשביל התואר הראשון,אתה גם יכול לשלם 40 אלף ש"ח לאיזו מכללה ותוך שנתיים לקבל תואר.אבל אם אתה רוצה תואר שימושי ובאמת לדעת מה שאתה אמור לדעת.תמשיך בדרך הקשה שלך,זאת הדרך היחידה

rigoletto111

New member
אולי תגיד את השם?

חבר שלי עומד לעבור ניתוח, וכדאי לבדוק אם החבר שלך הוא המנתח...

snatgra

New member
תואר מאיפה?

אם הוא היה מוציא תואר במתמטיקה בעברית או בהנדסת חשמל בטכניון אז אולי היה מקום להתעצבן תואר אמיתי שוה הרבה יותר.

../images/Emo6.gif

משום מה קראתי את לטביה כ"ל:טביא" זהו. זה אמור לומר למי שאמור להבין מי אני. וחוץ מזה. אבזץ, שים לב אתה מתבאס מזה שאתה צריך לעבוד קשה להשיג תואר בגלל שיצאת אבל אם לא היית יוצא סבר להניח שהפסיכולוג והרופא שלך היו כאלה שהשיגו את התואר במרמה. מה שאומר שתכלס עכשיו יש לך פחות סיכויים להיות פסיכי.

סיטרא

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif../images/Emo56.gif../images/Emo65.gif../images/Emo163.gif../images/Emo127.gif../images/Emo140.gif

"אאאאאאאאאהההההההההה...!" כך היו אומרים אבותינו. איך לא עליתי על זה קודם ?! משמידת ניקים שכמותך.

רק שינוי, נקודה.

את השחיתות הזאת ואת כל שאר ההטבות שחברי הכנסת החרדים דאגו לסדר לצאן מרעיתם רק שינוי תוכל לעצור. מי יתן ובבחירות הקרובות הם יקבלו 25 מנדטים.

o0 Get Out 0o

New member
../images/Emo45.gifגם אני הצבעתי שינוי בבחירות

שהיו לממשלה וגם אבחר לראשות ת"א כל המפלגות האחרות ****** את השכל

למעלה