אני עצבנית!!!

LuNaTiC

New member
אני עצבנית!!!

אר.. ניסיתי להתעלם ממה שעושים בתפוז עם כל השינויים האלה.. אבל.. ארג!! לאן נעלמו הטיפות שלי?? וגם שינו את כל הצבעים... איכסה... מה זה הירוק הזה באמצע החיים שלי?? אני לגמרי בשוק.. תפוז מנסים להשתלט על העולם!!!

S.Riddle

New member
בסוף הם עוד יתמזגו עם וואלה...

אוקי, לא מצחיק..... אבל למה הם חייבים לשנות את הכל?! היכן הצדק היכן?!?!

S.tal

New member
אוף!

זה הרבה יותר מעצבן מהטיפות...! וזה מבלבל ומכוער! למה הם צריכים לשנות הכל?! הטיפות היו חמודות....

P. Patil

New member
כן

השינויים האלה לא משהו. העיגולים האלה ממש קטנים ומעצבנים...

^gilad^

New member
יש לי רעיון

בואו נארגן כמה אנשים שפשוט יגישו תגובות בעקבות השינויים כך זה לפחות יביא תמיכה בשינויים המעצבנים האלה. מי בעד? *אחרי שכולם יקראו את ההועה יהיה אפשר למחוק אותה. אני מאוד מיצטער שאנחנו מגיעים למצב שאנחנו צריכים לעסוק בבעיות טכניות במקום לדבר על הארי פוטר.*

The Death

New member
עשיתי סקר קצר מאוד

ונראה לי שרק לנו זה מפריע. מריך להכין עצומה!

S.Riddle

New member
חייבים להכין עצומה!

זה ממש מבלבל! עד שהתרגלנו לדבר אחד פתאום משנים את זה?

העצלנית

New member
רק שתדעו

שבחיים לא הכל קבוע העולם זז. המערכת מתחדשת. די להיות מקובעים בדבר אחר. להכל מתרגלים בסוף. כי עם שום דבר לא היה משתנה ואנשים לא היו ממציאים דברים חדשים לא היינו יושבים פה היום ומדברים נגד התחדשות ושינוי. ומצטערת גם שזה לא קשור להארי פוטר

They´re Pinky

They´re Pinky and the Brain, Brain, Brain, Brain, Brain.
וכן, השינוי הזה ממש ממש דוחה. בלעעעחס!

פגעסוס

Well-known member
אני דוקא אוהב את זה...

קודם כל זה חוסך מקום (אמנם ממש מעט מקום, אבל עדיין...) שנית, זה יותר קטן ויותר דיסקרטי, ולמרות זאת יותר בולט לעין... ושלישית, זה מוסיף חיים לפורום, אני דברים צבעוניים... GYXOIO "השמרנות מבוססת על המחשבה שאם נניח לדברים כמות שהם, הם ימשיכו להיות כמות שהם. אבל אין זה כך. אם תניח להם כמות שהם, הם יהיו חשופים לזרמים האדירים של השינוי" - ג´.ק.צ´סטרטון

פגעסוס

Well-known member
הן לא היו טיפות...

הן היו בועות דיבור (כמו בקומיקסים). לדעתי הן היו מעצבנות, אני יותר אוהב את העיגולים הקטנים... בעוד כמה חודשים יגידו לחדשים "כשאני הגעתי לפורום עוד היו בועות דיבור ליד ההודעות..." GYXOIO "העבר הוא הדבר המת היחיד שריחו נעים" - אדוארד תומאס

LuNaTiC

New member
הא?

איך זה חוסך מקום? לא הבנתי... וגם אני אוהבת דברים צבעוניים.. אמ.. אתם צריכים לראות את החולצות שלי, אנשים.. ^^ אבל.. זה לא מסתדר לי... ולא! אין לי משהו נגד ירוק.. אמ.. למען האמת החולצה שלי עכשיו בצבע ירוק.. בגוון דומה למה שיש כאן בהודעות ללא תוכן.. אבל משהו כאן לא מסתדר לי!! האם אני.. האם אני.. שמרנית?? דה אימה! דה אימה!

LuNaTiC

New member
אוה וול.. וואטבר.. נבר מיינד...

הלו הלו הלו האו לואו? בדיוק כשהתחלתי להתרגל....

PopPy

New member
אוי פגעסוס פגעסוס..

כמה התגעגעתי לציטוטים שלך! בעניין אחר - זה נראה רע לפני שמתרגלים, למען האמת זה בכלל לא רע, חוץ מהירוק - שיחזירו את זה להיות לבן הירוק מבלבל אותי עם הצבעים של וואלה כאילו שזו הודעה חדשה ^-^ אצלי זה נראה כמו שמש כשזה חדש מרובע אפור ובלתי מזיק כשזה נצפה וכל ה"סוכריות" (אהבתי את הכינוי הזה ^-^). והציטוט הזה כל כך אבל כל כך נכון! העתקתי הישר אל הוורד, אל התיקייה שרוב הציטטות שם שייכות, איך לא, לך, וחלקם אף מיעל - יעלי, אל תפסיקי ^-^ |S| פופי |S|

למעלה