אני עצבנית!!!

aMiRi GiRl

New member
אני עצבנית!!! ../images/Emo46.gif

מי ראה עכשיו חדשות?! אני עכשיו שמעתי חדשות והזדעזעתי !! היום אושר בכנסת חוק חדש, שמדבר על איסור מצעד הגאווה בירושלים וכמו כן בכל הארץ!! לא פלא שהחוק הזה אושר, כי כל חברי הכנסת שהיו שם היו דוסים... למה שמישהו יצביע בעד?! זה פשוט מזעזע אותי!! איפה חופש הביטוי?! הדמוקרטיה?! איפה... ?!?!?!? הכל הלך לעזאזאל בנושא זה..!! לצערנו הרב..!!

שמעתי על זה

ואני מאמינה שזה לא יעזור להם ובטח שלא בת"א ואילת אולי בירושלים אבל חוץ מזה לא ילך להם. הקהילה ההומולסבית מספיק חזקה בשביל לעמוד מולם כמו שהם בסוף הצליחו לעשות מצעד גאווה בירושלים בפעם הקודמת.תמיד הייתי בעד הקהילה הזו ואני תמיד אמשיך להיות בעדם כי אין כל דבר שיכול ללכת נגד האהבה

shelly bongiovi

New member
אני בהלם

בהלם שהחוק הזה באמת יצא. מילא בירושלים(וגם לא מקובל עליי) אבל בכל הארץ? מי שואל אותם?! לגנוב ולסחוט מותר אבל לקיים מצעד שלא מוצא חן בעיניי החרדים אסור...בושה שבארץ כ``כ מתקדמת הפרמיטיביות גוברת על הכלל. /tapuzforum/images/emo46.gif

החוק הזה עבר? איזה חוצפה יש לח"כ האלה../images/Emo46.gif

אז מזה אומר שהמצעד לא היתקיים?מתי הוא אמור להיתקיים? מה איכפת להם שזה יהיה בת"א או בכל עיר אחרת?למה להרוס?

sha na na revol

New member
מה? ../images/Emo2.gif

איך, איך עושים חוק לפעולה כזו לא דמורקטית
... גם אני בשוק עכשיו.

אני מקווה שבסוף יהיה בסדר

ושזה לא יצא לפועל כי אין שום צדק בעולם שלא יהיה מצעד הגאווה. נמאס כבר מהדיקטטורה של החדרים

למעלה