מה המצב מותק????????? חח כל השברולט עוד מעט יהיה פה
† ††יהוה†† New member 24/6/02 #34 באדאב זה לא מקום זה דרך חיים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
M Middle of the sea New member 23/6/02 #29 בחורף כן צריך!!! אצלנו כן...ככה היה כתוב במכתב שקבלנו... מילא בקיץ אבל בחורף....בלאטטטטט
S SaTaNs ChiLD New member 23/6/02 #25 תלבושת לבצפר?????? אצלנו את יכולה לבוא לבצפר בתור פרוצה עם גופיית סטרפלס חצאית מיני ומגפיים מיליוני סנטימטמרים ומה שאת לא רוצה ולא יעירו לך על זה או יחזירו אותך הביתה עד שתשני לבוש
תלבושת לבצפר?????? אצלנו את יכולה לבוא לבצפר בתור פרוצה עם גופיית סטרפלס חצאית מיני ומגפיים מיליוני סנטימטמרים ומה שאת לא רוצה ולא יעירו לך על זה או יחזירו אותך הביתה עד שתשני לבוש
M Mashina Girl New member 22/6/02 #2 חחחעע../images/Emo6.gif חחע התמונה הזאת מה נסגר עם התעודה? כל-כך רעה?
R RevitallicA New member 22/6/02 #3 אני דווקא לא... ../images/Emo140.gif אני מרוצה... אחרי 10 שנים בבצפר נזכרתי להשתפר... וכולם הבטיחו לי מתנות, בלאגנים! מגניב לי *קצת*... אבל אני מפחדת מי"ב....!
אני דווקא לא... ../images/Emo140.gif אני מרוצה... אחרי 10 שנים בבצפר נזכרתי להשתפר... וכולם הבטיחו לי מתנות, בלאגנים! מגניב לי *קצת*... אבל אני מפחדת מי"ב....!
M Mashina Girl New member 22/6/02 #4 המ...*../images/Emo77.gifמתנע../images/Emo77.gif* רויטעעעעליקע! חח בובע.. מתנעעע..? קחי - הממ חבל שזה וירטואליישן. לא נורא,תתמודדי,רייט?
המ...*../images/Emo77.gifמתנע../images/Emo77.gif* רויטעעעעליקע! חח בובע.. מתנעעע..? קחי - הממ חבל שזה וירטואליישן. לא נורא,תתמודדי,רייט?