אני עצבנית היום \=

יyלושקי

New member
אני עצבנית היום \=

אז הכנתי שאלון על לחצים ועצבנות.. אתם לחוצים הרבה? מתי בעיקר? ועצבניים? מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? אתם מתעצבנים בקלות? איך יכולים ממש לעצבן אתכם?מעצבים אנשים? אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? איך מתמודדים עם לחץ? תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? קצר ולעניין...

עונה

אתם לחוצים הרבה?פעם כה... עכשיו כבר לא מתי בעיקר? לאדעת ועצבניים? -- מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? מוזיקה\מקלחת אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? שוברת
אתם מתעצבנים בקלות? אממ מאוד.. אבל בזמן האחרון אמרתי אני יותר רגועה.. משתדלת לפחות איך יכולים ממש לעצבן אתכם? ממש ? לעשות לי דווקא. מעצבים אנשים? לא אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? ?! איך מתמודדים עם לחץ? מוזיקה תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? אף פעם לא, אולי רק בכמה מקצועות. למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? רע.. אבל לא צריך להיות לגמרי אדישים מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? מוזיקה
קצר ולעניין...

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifאה.. שאלון עצבנות..

אני צריכה את זה
אתם לחוצים הרבה? אממ לא.. מתי בעיקר? -- ועצבניים? כןן
מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? חושבת של דברים טובים אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? נושמת לאט
אתם מתעצבנים בקלות? אממ.. חח כן לפעמים איך יכולים ממש לעצבן אתכם?מעצבנים אנשים? אממ לא יודעת איך אפשר לעצבן אותי.. ולא נראה לי שאני מעצבן אנשים אולי חברה שלי מהכיתה
(אירנה.. *אהמ אהמ*) אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? חחחחח יכול להיות איך מתמודדים עם לחץ? לאדעת תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? לא.. למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? אממ לא מדיי.. אבל זה עושה כזה צמרמורת.. אעאעאעאאעא אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? לא
אם לא- סבבה לכם.. כן אה?!
מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? לאדעת מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? אין לי מושג..

D o o S h a

New member
עונה

אתם לחוצים הרבה? ככה ככה מתי בעיקר? כשקורה משו מלחיץ? ועצבניים? גם מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? חושבת על דברים אחרים, או קצת מוציאה את הכעסף או שוכבת במיטה או מעסיקהנ את עצמי, ובסוף נרגעת. אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? לא אתם מתעצבנים בקלות? כן חח איך יכולים ממש לעצבן אתכם? אנשים שלא מבינים דברים פשוטים וצריכי ם להסביר להם חמישים פעם! לא יודעת, זה מעצבן אותי... אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? מה?? איך מתמודדים עם לחץ? מרגיעה את עצמי. תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? לא למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? -- אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? אם לא- סבבה לכם... נכון מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? תלוי מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? להירגע, לשתות משו, להיכנס למיטה ולחשוב למה נלחצנו. זה עוזר לקלוט שבעצם לא צריך להילחץ מזה.

ל א ק י

New member
../images/Emo37.gif

אתם לחוצים הרבה? לא מתי בעיקר? אף פעם?
ועצבניים? לפעמים מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? הולכים למחשב אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? לא אתם מתעצבנים בקלות? לא איך יכולים ממש לעצבן אתכם? זה תלוי בבנאדם.. בד"כ אנשים שדווקא לא מנסים לעצבן, מעצבנים אותו יופי מידי מעצבנים אנשים? לא יותר מידי אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? תלוי את מי.. ושוב, לא יותר מידי איך מתמודדים עם לחץ? מאיפהלי.. תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? לא יצא לי להלחץ עדין נראהלי:| למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? אנ'לא מחוררת ]; אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? רע מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? מחשב.

היי

אתם לחוצים הרבה?לא מתי בעיקר? ועצבניים?לא מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים?אני בקושי עצבנית אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע?כן אתם מתעצבנים בקלות?לא איך יכולים ממש לעצבן אתכם?מעצבים אנשים?כשאומרים עליי דברים,סתם אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים?כןןןןן איך מתמודדים עם לחץ?לא לחוצים תמיד לפני מבחן אתם לחוצים?לאאאאאאאא למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים?ממ..כן אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים?לא אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע?רערערערערערערערערע מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים?פשוט להירגע,לשים את כול החדר של בלבן ללבוש לבן לשים מוזיקה טובה של בוב מארלי ולהירגע!

adi121

New member
נההההננה../images/Emo60.gif

אתם לחוצים הרבה?פחות או יותר מתי בעיקר?בתקופת מבחנים שצריך להשלים המוןןןןן חומר ועצבניים?כן.. מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים?בדרך כלל מוזיקה או ללכת לישון או סיגריה אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע?יצא לי לשבור דברים מתוך עצבנות אתם מתעצבנים בקלות?כן איך יכולים ממש לעצבן אתכם?הרבה הצקות קטנות ומפגרות או אנשים בורים ודפוקים בצורה מעצבנת מעצבנים אנשים?לא ממש אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים?הכל בהומור איך מתמודדים עם לחץ?אני לא לחוצה הרבה תמיד לפני מבחן אתם לחוצים?ממש לא.. למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים?לא.. אני חושבת על אחר כך שזה יהיה יפה אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים?לא אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע?דבר טבעי צריך לדעת לשלוט עליו מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים?בדרך כלל פעילות מרגיעה כל אחד ומה שטוב לו

B A W

New member
עונהנהנהנה

אז הכנתי שאלון על לחצים ועצבנות.. אתם לחוצים הרבה? אממממ לא...=) מתי בעיקר? כשאני ברגעים אינטמיים או רגעים שלא רציתי להגיע אליהם מלחתחילה, ובכל אופן הגעתי אליהם! ועצבניים? לא הרבה, והרוב זה כשאני מרגישה אי שקט. מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? חושבים המון... אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? אממממ נושמת....וחושבת... אתם מתעצבנים בקלות? אמממממ ככה....תלוי מאוד בסף הרגש שלי באותו זמן. איך יכולים ממש לעצבן אתכם?מעצבים אנשים? אממממ חחח בהמון דרכים...=\ אממממ לא ממש אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? לא אני שונאת את זה! (חוץ מכשאני עושה דווקא למורים..=) איך מתמודדים עם לחץ? עם לחץ....יוצאים לי ים חצ'קונים מאחר לי המחזור בטרוף, ואני בוכה טילייים.....=\ תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? לא יום..כשהמבחן מתחיל אני מרגישה לא נעים בבטן, ותמיד משום מה הולכות לי העשר דקות הראשונות של המבחן, מלחץ אני משערת. למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? לא....=) אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? אממממ, לא.... אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע?אמממממ טוב ורע...כי אם אתם לא לחוצים לפעמים אתם אדישים, אבל לחץ יתר זאת כבר בעיה... מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? אממממ לחשוב המון, לנסות לחפש את הצדדים הטובים ולהיות אופטימים או לחפש תמיכה של חברים\ אנשים קורבים!

איזה יום שמח לי היום../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

אתם לחוצים הרבה? כן מתי בעיקר? תמיד ועצבניים? גם הרבה מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? לא עושה
אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? חחחחח לא אתם מתעצבנים בקלות? יס איך יכולים ממש לעצבן אתכם?מעצבים אנשים? כל דבר קטן מעצבן אותי
מסובך לפרט.. וכע לפעמים
אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? לא תמיד
איך מתמודדים עם לחץ? אינלי מושג, במ'ת שלו:S תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? לא תמיד למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? ^ אם לא- סבבה לכם.. ^ מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? רעע מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? אינלי מושג

Ligeiro

New member
:]

אתם לחוצים הרבה? לאחרונה פחות מתי בעיקר? תקופת בגרויות ועצבניים? כן מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? הולך לישון אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? כן אתם מתעצבנים בקלות? כן איך יכולים ממש לעצבן אתכם? לאדע
מעצבים אנשים? לא אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? לא איך מתמודדים עם לחץ? משתדל לסדר את הכל ולקבוע לוחות זמנים מראש תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? לא למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? לא אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? לא אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? רע מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? להרגע, קודם כל.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

אתם לחוצים הרבה? לאחרונה. מתי בעיקר? לא יודעת, זה התקפים כאלה. ועצבניים? לאחרונה. מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? חיבוק, רואה טלוויזיה עם מישהו, שוכחת, לועסת מסטיק, אוכלת. אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? שוברת דברים בהישג-יד. אתם מתעצבנים בקלות? כן. איך יכולים ממש לעצבן אתכם? להגיד משהו ממש לא נכון או לא צודק, לעשות משהו שאני לא רוצה, להתקרצץ אלי. מעצבנים אנשים? כלל לא. אם כן מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? לא ממש. אני דוגלת בדרכים אחרות לענות אנשים. איך מתמודדים עם לחץ? הוצאת עצבים על דברים בהישג-יד, מרביצה למשהו, לועסת מסטיק. תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? הרבה. למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? לא. אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? לא. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? רע. מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? פשוט לשכוח מהכל ולא לחפור.

ady18

Well-known member
תשובות

אתם לחוצים הרבה?כן מתי בעיקר?בעיקר שלא מצליח דברים וקורת אי הבנה ועצבניים? מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים?מנסים להרגע אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע?לא זה ולא זה אתם מתעצבנים בקלות?לא תמיד איך יכולים ממש לעצבן אתכם לשגע אותי ?מעצבים אנשים? אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? איך מתמודדים עם לחץ?מוסיקה תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים?אממ ים מוסיקה טלויזה כאלה

coullette

New member
^_^

*אהבתי את החתימה שלך אתם לחוצים הרבה?
כן מתי בעיקר?
כשמעצבנים אותי ועצבניים?
גם מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים?
חושבים סבב אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע?
לא זה ולא זה אתם מתעצבנים בקלות?
כן איך יכולים ממש לעצבן אתכם?מעצבים אנשים?
כן אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים?
כן איך מתמודדים עם לחץ?
לא יודעת כשתדע תגיד לי תמיד לפני מבחן אתם לחוצים?
לעע..הכל בסבבה.מקסימום נכשל למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים?
אני רוצה לעשות בגבה וכבר שנה אני פוחדת אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים?
כן אם לא- סבבה לכם..
סבבה לי מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע?
רע רע רע מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים?
להשיג זיון

d r o r y

New member
הנה תשובותיי:

אז הכנתי שאלון על לחצים ועצבנות.. אתם לחוצים הרבה?את צוחקת????אין לי כמעט שנייה בחיים שאני רגוע! מתי בעיקר?אחרי שמישהו,או בעיקר כמה אנשים,אומרים איזה משהו שלא מוצא חן בעיניי.זה יכול להיות בהרבה נושאים ותחומים.כשאני שומע דברים שאני לא אוהב לשמוע אני נכנס לאקסטזה נוראית ובא לי להרוג שלושת רבעיי עולם. ועצבניים?תמיד(יותר מ 90 אחוז מהזמן) מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים?הלוואי והייתי מוצא פיתרון שעוזר.בינתיים מה שאני יכול לעשות זה להתקשר לאיזה חבר ולדבר איתו איזה חצי שעה/שעה בטלפון,לאכול,לישון,להרביץ לעצמי,לקלל את אלוהים,לשבור משהו,וכיו"ב... אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע?כן,בהחלט!במיוחד שובר! אתם מתעצבנים בקלות?בהחלט! איך יכולים ממש לעצבן אתכם?מעצבים אנשים?כמו שאמרתי,מטריף אותי לשמוע דברים שאני לא אוהב לשמוע.חשיבה עקומה של אנשים מעצבנת אותי נורא.גם אטימות וזלזול מוציאים אותי מהכלים.ויש עוד הרבה דברים... אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים?לא הבנתי את שאלתך,אבל אם כוונתך היא האם אני נהנה לראות אנשים שמעצבנים אותי מתעצבנים,אז התשובה היא בוודאי! איך מתמודדים עם לחץ?אני האחרון שיוכל לענות לכם על זה.לא מצאתי עדיין דרך התמודדות סבירה. תמיד לפני מבחן אתם לחוצים?מבחן???זה הדבר האחרון שמלחיץ אותי בעולם.את מי מעניין המבחן בכלל? למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים?לא עושה חורים/עגילים. אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים?אני מזיע מהר,מבלי שום קשר לעגילים או חורים למיניהם. אם לא- סבבה לכם..מה זה!.... מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע?חרא שלא נכתב כמוהו בתורה! מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים?שוב פעם,אין לי שום דרך.אין לי מושג.אני בעצמי טובע בתוך הלחץ של עצמי.

victoria777

New member
למה עצבנית?

אתם לחוצים הרבה?במידה בינונית מתי בעיקר?כשמעצבנים,מקרצצים,יש הרבה דברים על הראש ועצבניים?כנ"ל מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים?תלוי מתי אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע?לא אתם מתעצבנים בקלות?ככה ככה איך יכולים ממש לעצבן אתכם?מעצבים אנשים?זאת לא עבודה קשה.רק נסו להפריע לי כשאני אוכלת או להתחיל לבלבל לי את המוח כשרק התעוררתי. אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים?לא איך מתמודדים עם לחץ?תלוי מתי תמיד לפני מבחן אתם לחוצים?לא למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע?תלוי עד כמה.לפעמים זה מייעל אנשים. מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים?פעילות גופנית,מקלחת או ציור

irashady

New member
אנייייי

אתם לחוצים הרבה? לא מתי בעיקר? לפני דברים שאני אוהבת ומצפה להם הרבה ועצבניים? כשמעצבנים אותי מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? הולכת למכון ומוציאה עצבים אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? קורעת את החדר כושר אתם מתעצבנים בקלות? כן איך יכולים ממש לעצבן אתכם? בקלות מעצבים אנשים? לא בכוונה אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? לא מהנה איך מתמודדים עם לחץ? לא נלחצת בד"כ תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? לא למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? כןןןןןןןןןןןן אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? לא זוכרת אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? תלוי מתי מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? לא יודעת... אני לא נלחצת הרבה

moomi123

New member
עונהה!

אתם לחוצים הרבה?לפעמים מתי בעיקר?-- ועצבניים?רוב הפעמים מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים?נותנת אגרופים לכרית או חושבת על דברים טובים. אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע?נושמים לאט לאט כדי להירגע. אתם מתעצבנים בקלות?כן. איך יכולים ממש לעצבן אתכם?מעצבים אנשים?יש המון דרכים לעצבן אותי. ואני אוהבת לעצבן! זה כיף! אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים?לפעמים. איך מתמודדים עם לחץ?מנסים להירגע. תמיד לפני מבחן אתם לחוצים?כן...! למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים?-- אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים?-- אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע?לאדעת מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים?להירגע ולנשום עמוק!

...

אתם לחוצים הרבה? כן מתי בעיקר? רוב הזמן שאני בבית ועצבניים? כמעט כל היום מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? **** אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? לא אתם מתעצבנים בקלות? כן איך יכולים ממש לעצבן אתכם? כל דבר שיגידו יעשו שלא מוצא חן בעיני מעצבים אנשים? לפעמים אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? לפעמים איך מתמודדים עם לחץ? מנסה להרגע כמה שיותר תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? לא למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? לא..:) אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? לא.. (טוב נו..אולי טיפה) אם לא- סבבה לכם.. מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? רע!! מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? תלוי מה דרך החיים שלך.. חלק מהפעים צרחה יכולה לעזור, לפעמים צריך לעשות משהו יותר גרוע..

../images/Emo75.gifעונה...

אתם לחוצים הרבה? לא מתי בעיקר? לא יודעת ועצבניים? קצת מה אתם עושים כדי להפסיק להיות עצבניים? סופרת עד 10 ונושמת עמוקק אתם שוברים דברים או נושמים לאט כדי להירגע? נושמים לאט, לשבור זהיותר מעצבן אתם מתעצבנים בקלות? כן איך יכולים ממש לעצבן אתכם? לא יודעת מעצבנים אנשים? אולי
אם כן ה מהנה אתכם לראות אותם מתעצבנים? כלום איך מתמודדים עם לחץ? לא יודעת.. לדבר אולי? תמיד לפני מבחן אתם לחוצים? כן למחוררים שבינכם-כשאתם הולכים להתחורר [לעשות עגיל איפשהו..] אתם ממש לחוצים? אני לא עושה עגילים.. (אין לי) אם כן- יש מצב אתם אפילו מזיעים? אם לא- סבבה לכם.. תודה מה אתם חושבים, לחץ זה טוב או רע? רע מאוד מה לדעתם הדרך הכי טובה לצאת מלחצים? לדבר על זה או לשתות תה

למעלה