אני ענת ואני פאג האג.

Anatu§h

New member
אני ענת ואני פאג האג.

(We love you Anat!) אז כנראה שלא. בטח רובכם מכירים את ערוצי הגאים באפנט, לשם אני נכנסת מידי פעם כדי לדבר עם ידידי ולהעביר את הזמן.. בפעם הראשונה שנכנסתי הייתי מנומסת ושאלתי אם זה בכלל בסדר שסטרייטית תהיה בערוצים וענו לי ש"ודאי" ו"בכיף" ושאני מוזמנת.. אבל היום זה כבר לא ככה, כי אחד מהאופים החליט שאני "לא מתאימה לערוץ" כי אני לא שרירית (gaymuscels) או כי אני קטנה מידי (ויש שם אנשים קטנים ממני) אבל בעצם זה כי אני סטרייטית מידי, לא כך ? ואם אני הייתי מקימה ערוץ #סטרייטים ומעיפה מישהו בגלל שהוא הומו, זו לא הייתה אפליה? אז אני - שמעבירה הרצאות על הומופוביה בבית הספר. אני - שמנסה שאנשים יבינו ש"הומו" זו לא קללה. אני - שעומלת כדי שיעבירו סדנא על הומופוביה וסבלנות כמו שמעבירים סדנאות לחינוך מיני. אותי מעיפים מהערוץ. ואני שואלת אתכם - זו גאווה ?

EuroSims

New member
אי אפשר לשפוט את כל הקהילה

בגלל מטומטם אחד - אבל בכל זאת תבדקי אולי כן זה ערוץ עם דרישות מסויימות? ודבר שני - ואני רק מעלה השערה - יכול להיות שיש אנשים שיכולים להפתח לחלק הזה בעצמם רק בנוכחות אנשים כמוהם וסטרייט יכול "להפחיד אותם"

Anatu§h

New member
אני האחרונה שאעשה הכללות...

ואני עדיין מעריצה של הקהילה ההומו-לסבית, תמיד ידעתי שכמו בכל מקום ש גם הומואים פחות נחמדים וגם כאלה שאני לא אסבול.. אבל מה לעשות, איכזבתם בגדול. למעשה שלושה אנשים שונים העיפו אותי מהערוץ לכן קיבלתי את ההרגשה של "קנוניה נגד סטרייטים". בקשר לדרישות... סך הכל אני לא עיוורת ומהשם של הערוץ בהחלט אפשר לצפות למצוא שם בחורים\ות שריריים\יות (והומואים) אבל אני כבר זמן בלתי מבוטל משוחחת עם אנשים שם ובכנות אינני חושבת שאם מישהו יפנה אליי (אני אפילו לא בניק של יוניסקס) ויגלה שאני לא גבר שרירי שהוא יחיה עם פינה חשוכה בלב כל חייו. ולהיפתח.. אני לא חושבת שזו הבעיה.. סך הכל ידוע שנכנסים כל מיני אנשים גם כאלו שרוצים רק התנסות ואפילו כאלה שעושים אאוטינג והומופובים.. ענת.

MARMELAD

New member
הי ענת חומד !

*מפליג נוסטלגית אחורה* כשפורום גאווה נפתח, הגיעה לכאן איזו מישהי חביבה ורשמה "אני אוהבת הומואים למרות שאני סטרייטית, יש מקום...?" בתגובה רשמתי לה הודעה נורא גועלית על פאג האגס וכמה שהן עלובות. אמ´מה..... קיבלתי קצת בינה מאז. בסה"כ הידידה היא חלק בלתי נפרד מעולמו הרוחני של ההומו, כל שכן עולמו הפיסי. אז מן הסתם - בכל צ´ט, פורום או ערוץ של הומואים תמצאי גם בנות. ולא מעט מהן. עכשיו.... יש פורומים שבהם בנות הן אחלא תוספת. יש גם פורומים שלא. אני יכול להבין את זה. יכול להיות שאם היו חוסמים הומו מצ´ט של סטרייטים הייתי צועק גוועאלד. סביר להניח שכן, כי אני נורא פוליטקלי קורקט (או לפחות מנסה להיות
)... אבל בתכל´ס אני יכול לקבל את העובדה - שכמו שכותבים הומואים בפורום - נניח - סקס - שהוא סטרייטי בעיקרו - עלולים לגרום לכותבים האחרים להרגיש שם לא בנוח - ולכן עדיף שהם לא יכתבו שם - ואותו דבר לגבי סטרייטים/ות בפורום של הומואים/לסביות. אז אולי זה לא הכי PC בעולם... ואולי אם הייתי נתקל בזה בעצמי הייתי מתעצבן מאוד - אבל את ההגיון שמאחורי זה אני יכול להבין. ועוד משהו, ענת: אין שום סיבה שתפגעי מזה באופן אישי. בסה"כ אני לא חושב שרצו לפגוע בך ספציפית. וכל שכן אין סיבה שתקבלי את הרושם שכל ההומואים ככה וככה. תאמיני לי... אם הייתי מצליח למצוא מכנה משותף אחד לכל ההומואים (חוץ מבראד פיט כפנטזיה עילאית) הייתי מאושר. גיא

Anatu§h

New member
זו הייתי אני ? רצתי קצת אחורה וכל

מה שמצאתי היה כמה הודעות לזיונים ארעיים...
מצד אחד אני גם יכולה להבין את זה.. בכל זאת זה ערוץ גייז והאצבע המאשימה מופנית רק למעורבים בדבר.. וכשניסיתי לברר מה הסיבות קיבלתי תשובות בסגנון "את לא מתאימה" ו"ביי" וזה היה רק מהאחד שטרח להתייחס... אז כמו שאמרתי.. גאה תמיד אהיה ! אבל אני מקווה שאת התסכול בכל זאת הצלחתי להעביר
ענת.

בראד פיט?! לא בשבילי... ../images/Emo3.gif

וסתם שאלה: אני ההומו היחיד כאן שלא ניצבת לידו אותה ידידה נצחית?

מצד אחד אני נורא מסכימה איתך.

מצד שני - קוראים לדבר הזה אפליה מתקנת.. ועד שדברים כאן לא יתוקנו - ככה זה.

Anatu§h

New member
א. אני נגד אפליה מתקנת.

ב. אני לא חושבת שזה ה"Issue" כאן.. יכול להיות...

מצד אחד אני נורא מסכימה איתך.

מצד שני - קוראים לדבר הזה אפליה מתקנת.. ועד שדברים כאן לא יתוקנו - ככה זה.

למעלה